Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
dma2007 spune:
trebuie sa calc si n-am nici un cheffffffffff

am bagat la spalat , trebuie sa spal si vase
doamne nu stiu ce-i cu mine, dar pur si simplu n-am putere sa fac nimic
sarcina m-a schimbat total din punctul asta de vedere
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
felicitari map!sa-ti traiasca minunea!
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Tecky spune:
FELICITARI MAP! SA-TI TRAIASCA MICUTUL LUCA SI SA FIE SANATOS!
Dma si eu am avut multe zile in sarcina in care pur si simplu fara nici un motiv nu aveam chef de nimic.De fapt mint ca intotdeauna am avut chef sa intru pe forumul DC.![]()
Mobriq ce bine ca bb e cu capul in jos.
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 1 ZILE 
oanasm spune:
map felicitari, refacere rapida si laptic la bebelin!
nastere usoara fetelor care isi intalnesc maine puiutii!!!

vazut pozici cu butici, bebici, dulapuri
toate faine de tot!
mada Amira vad ca-ti pune rabdarea la incercare
hai mamik ca nu mai e mult! acum nu o mai poate lungi nu stiu cat!
tecky maine la spital!? ioii...oare....maine e ziua cea mare!? brr...ca m-am aemotionat!
dma mm...ce fain..la mare! si io vreau!!! distractie placuta! ai grija cu soarele
cristina ma bucur ca ai rezolvat la dr cu hartia!
io azi am fost o vagaboanda
am umblat de numa...mi-am luat si io garmastan si scutece de bumbac (vreo 2) adica io credeam ca alea sunt paturele subtiri din bumbac, am ramas traznita cand vanzatoarea mi-a zis "deci va dau 2 scutece?"

no..in fine mai am de invatat
, mi-am luat si camsa de noapte pt alaptat![]()
legat de alezele alea...o parte e din bumbac si o parte din matrial impermeabil? si...adica nu ajunge daca pun pe salteaua de infasat acel scutec de bumbac de care va ziceam? (ala l-as pune cat sa nu simta bb materialul ala din ce e facuta salteaua)
Oana
31+ cu

o noua viata
filmuletz bb
anaxena spune:
ce parere avetzi de baby drink la 2 sapt?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
T_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Cristina da, uitasem sa zic, uite ca ti-a zis dma, eu am luat pentru masa de infasat aleze (paturele absorbante si impermeabile pe dos) de la Tena, de 60x60 cm, un pachet de 30 buc cu vreo 35 de lei. Sunt si de la Happy, alea au dimensiunea de 60x90 si costa 5 buc cam 7-8 lei. Eu le-am luat mai mititele, mi se par mai practice astea de 60x60. Monica 38+ si gargaritza Nancy ![]() bunurile gargaritzei camera gargaritzei - cuibul e gata "If you are unware of your choices, then you have none" |
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
bufi spune:
Buna seara
nu sunt si eu trecuta in lista.
am nascut pe 04.08.2008 o fetita care se numeste Ioana Rebeca.
suntem deja fete mari, am trecut de primele zile de stres...de cele din spital, suntem acasa si totul este bine.
avem si colici, le tratam cu Mylicon si Bonnisan, un mic reflux gastro-esofagian...i-am facut eco abdominala la recomandarea dr pediatru si este ok, ii dau Motilium si tot asa...
azi a fost o zi mai speciala, de la ora 12.30 nu a mai dormit pana seara, decat in reprize de 3 ori cate 30 minute, a mancat bine, s-a jucat, a mai plans, nu are febra, insa nu doarme...am vb si cu dr si spune ca nu ar fi nimic
nu stiu ce sa mai zic...ati patit sa stea treaza atatea ore???
astept un semn de la voi
multumesc!
Bufi