Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
Tocmai am venit de la medicul de familie!!! NU mi-a venit sa cred ce liber era!!!!I-am lasat scrisoarea medicala de la ginecolog pentru concediu si mi-a zis sa revin peste o sapt sa ma duc sa imi iau gata facut concediu medical

Estrella, e ok daca ai spalat cu detergent pr bebei si ai folosit si balsam tot pt bebei..Concediu placut!!
II tinem pumnii lui Didi sa fie totul ok!!!
Carmenela, ceai din frunze de zmeur se gaste la mai toate plafarele!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Fac si eu galerie pt fetele care au programata maine cezariana si poate,poate voi naste si eu tot maine![]()

Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 1 ZILE 
Tecky spune:
Cristina ce bine ca ai rezolvat cu medicul de familie!
Cand aveam nr tau de sapt nu eram atat de nerabdatoare dar acum de vreo sapt nu mai am rabdare.Am tot sperat ca fiind fetita va veni mai repede dar se pare ca m-am inselat.![]()
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 1 ZILE 
M&M spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Bujo ms pt sfatul cu pampersii.Este superb dulapul,este foarte deosebit.Spor la cumparaturi cu Camy.
Mada mie imi place mult cum suna: printese si cavaleri.Cand aud cata treaba faci te admir mult,nu iti este mai greu?
Carmenela eu am gasit ceai din frunze de zmeur la plafar.In farmacii nu am gasit.
Aoleu fetelor nu mai am rabdare deloc pana maine,am mai revizuit gentile de spital,mi-am mai pus o camasa de alaptat,la sfatul Anaxenei ca tb mai multe.
Ma duc sa vad cu ce mai imi umplu timpul.....
Tecky 39 saptRaluca Ana
AMR 1 ZILE
Tecky, ce nerabdatoare esti!!!

Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

M&M spune:
Tecky, se pare ca nu e nicio regula care bebei vin primii. Cred ca indiferent de sex, bebeii vin cand sunt ei "copti " si pregatiti sa infrunte conditiile " de afara" ... La noi, la odisee , majoritatea [garvi]-utelor au nascut pana in 40 de sapt, cu mici exceptii!!!![]()
Catalina, vezi ca e un subiect chiar la odiseea in 40 de sapt, mi se pare ca e chiar primul cum deschizi , despre bagajul de spital !!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

dma2007 spune:
cred ca e f grea asteptarea, tecky
mai fetelor dar diarux?ne-a parasit?
nici o veste de la map?
sa fie bine fetele irina si thea
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mobriq spune:
Salutari la burtici si la mamici. Si felicitari mamicilor care isi tin puii in brate.
Io mai am doua saptamani de servici si sunt cam busy, nici la citit nu tin pasul cu voi. Azi am fost la moasa si gogu mic e prima data cu capu-n jos
. Sper sa ramana asa, desi moasa zice ca inca are loc de gimnastica.
Mada cred ca te-ai saturat de asteptat. Scoatem niste 
pt bb Amira.
Monica
33+ si Eduard (05.04.04)
dma2007 spune:
cristina si eu am uitat sa intreb de celule

am citit la un moment dat la sub nasterea la medlife ca ar costa 200 lei
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Dianami spune:
Ralu, eu am avitat sa stau in fund primele zile (2-3) apoi am stat usor si n-au fost probleme. La fiecare pipi spalat cu apa simpla, uscat, la kk spalat cu apa si gel intim, uscat.
Eu faceam o toaleta mai riguroasa dimineata si seara, dus, aplicatii cu Tantum Rosa, apoi un praf de Baneocin si comprese sterile pe taietura.
De cand nu mai am fire ma spal cu ceai de pelin si galbenele (am pus intr-o sticla de 2 l cu gaura in dop), il tin peste zi la frigider. Si e ok acum, in a 10-a zi, mai simt in muschi firele care trebuie sa se topeasca (dar nu dor) si mai e de vindecat vaginul (m-am rupt un pic in interior).
Dana, felicitari pt. micutul crestin! 
Vicky, si eu am niste stari proaste, plang din orice...aseara ma uitam la copii cum dorm si m-a pocnit un plans de nu mai stia al meu ce am. E o perioada normala, important e sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi si sa nu te streseze aiurea (mie nu-mi face bine sa fiu luata la intrebari, ce ai, dar de ce...daca simt eu nevoia, spun). Eu de aia nu am vrut sa vina cineva sa ma ajute (mama, soacra, etc), nici nu e nevoie dar as fi avut motive de plans non-stop. O sa treaca, fruntea sus! Suntem alaturi de tine! 
Cristina, eu il schimb pe bebe pe aleze de la Happy, gasesti sigur in Cora langa scutece. Eu am avut 2 si in spital, sa nu patez cearsafurile dar nu a fost nevoie, au fost schimbate prompt la nevoie, fara vreo interventie financiara
.
Eu am schimbat medicul de familie, trecem toti la el. Ieri i-am facut si DTP-ul Iuliei si a plans juma de noapte de durere de piciorus, a avut si un pic de febra...e ultimul vaccin pana la 7 ani asa ca a scapat, momentan
.
Galerie pt. pepenasii ce stau sa vina pe lume!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Felicitari, mamico!
Sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos si cuminte,
iar tie refacere rapida si mult laptic!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)