Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va pup pe toate!

Ma bucur sa aud ca Gini si micuta ei sunt bine!!Felicitari Gini si sa iti traiasca micuta!!
Foaarte bine a facut Sun ca le-a sfatuit sa nu se mai duca la Euroclinic!! cAT despre Sun si micuta ei sunt sigura ca dupa acest program de alaptat intens, cea mica va lua cu siguranta in greutate!

Mada stai linistita, nu te mai gandi la asta si vei vedea cum vor veni contractiile singure si vei naste!!!Oricum ai o fetita care se lasa asteptata!!!E smechera!!!Dar merita asteptarea, nu?

Caprioara
iti multumim pt poza cu fetita Ankai!!!As fi vrut sa o sun si eu pe Anka mai ales ca voi naste la acelasi spital, dar eu nu am experienta spitalelor si habar nu am cand si cum sa sun ca sa nu deranjez!! Cat despre tine, eu ti-am spus ca vei naste dupa Mada!!!

Marina iti doresc multa bafta la operatie si sa stai linistita ca totul va fi bine!

Dma distractie placuta la mare dar ai grija si cu soarele asta ca arde tare rau!

Tecky stai si tu linistita ca va veni micuta Raluca!!!

MAI FETELOR EU AM SPALAT RUFELE cu detergent la Amway si cu Lenor Sensitive!Si le bag la dubla clatire!Sper sa fie ok!!!Voi ce ziceti?
O sa cumpar si eu paturici din astea de care ati povestit voi pt masuta de infasat!!

Si eu sunt interesata care sunt bancile agreate pt depunerea alocatiei intr-un cont la ele.. si la fel ca Boti sa mut banii pt un cont de studii, de sanatate, etc... ceva.. dar inca nu m-am documentat folarte bine!

Noi suntem bine, sunt de ieri oficial in concediu de odihna pt 4 saptamani, saptamani care sper sa ajunga pana la nasterea bebelinei!!Adica voi avea 39 sapt implinite la sfarsitul concediului si daca o mai fi cazul il mai prelungesc la fel ca ANKAlaura cu un medical!

Zilele astea voi intra mai rar... chiar daca voi fi in concediu, ca am o groaza de lucruri de facut prin casa!!!Dar de citit sper sa imi fac timp sa va citesc!

Va puup pe toate, aveti grija de voi!!!

Am vazut ca una din fete urmeaza sa nasca astazi prin cezariana!!Multa bafta si multa sanatate atat ei cat si micutului ei bebelus!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata a papat printesa mai am o tura de rufe si am terminat cu treburile casnice pe ziua de azi ca papa e facuta de ieri niste ciorbitza de perisoare, snitele si chiftele cu sos si mai bagam un piure langa si niste salata si gata papa.
Bujo a iesit super dulapul arata f fain si burtica e scumpa de numa.
Fetelor ms de feedback, va intrebam ca m-am tot gandit ce sa scriu si am zis ca fetite si baieteii parca nu si am pus printese si cavaleri acuma daca aveti alte idei eu nu ma supar please ziceti si voi ca pe mine atata m-a dus capul.
Dara o zi doua cat nu oi fi eu prin zona sunt destule fete care stiu sa modifice la listutza nu e o pb.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this is the last week...

Mergi la inceput

Estrella normal ca merita asteptarea, numai ca eu stau cam prost cu rabdarea de acuma. Oricum abia astept sa venim acasa cu printesa mica sa fim trupa completa.
Asa de detergent si balsamul de rufe, daca e special pt bebelusi puteti folosi si din ala daca vreti si aici este tot ca si detergentul special pt bebeii sensitive si etc, eu primul an nu am folosit la fata si acuma le spal cu detergent lichid alea de bebe si atata. Cand creste mai mare mai vedem daca le spal impreuna cu ale lui Ari ma refer pana intr-un an sau nu, sa vedem cat de sensibila e bebitza. Ca si cu fata puteam de la inceput sa le spal cu ale noastre sau cu detergent normal dar am preferat sa nu si am zis ca na e mai bine separat cu detrgent special cum recomanda ei. Ca doar nu fac economie nici de apa nici de curent nici de detergent sau ceva asa ca... Da na fiecare face cum crede ca e mai bine si cum ii vine mai comod, daca ai unii pitici ca mine, eu am si ordine de intins rufe si etc , atunci nu te lasa piticii si faci tot cum vrei.
Caprioara eu ti-am zis ca vine Amira de ziua ta daca de ziua ta nu vrea atunci de dpn-ul tau sigur vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, am intrat scurt, ca trebe sa plec cu Matei la bazin.

M-a sunat Didi, acum 5 minute, ca e la spital. Nu va speriati, ca inca nu naste. Dar doctorul ei a zis ca probabil o tine pana maine acolo, sa fie sigur. Ea avea o secretie maronie, si doctorul a vrut sa se asigure ca nu are membranele fisurate. Asa ca a facut o eco acum, la care totul parea in regula, iar colul e lung-lung si inchis, asa ca pare ca nu naste curand. Are contractii, dar nu dureroase. Vor sa o tina acolo sa-i mai faca maine dimineata o eco si apoi sa vada cum stau. Problema e ca doctorul ei pleaca azi din Bucutesti si vine duminica. Asa ca o lasa in grija altcuiva. Deci speram sa reziste pana duminica.
Daca intervin noutati o sa incerce sa ma sune si va tin la curent.

Cu Anka, Sun sau Gini nu am reusit sa mai vorbesc pana acum. Cum am vesti, va spun.

Hai, ca trebe sa fug.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 6 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Anaxena- multumesc de info. Ceai de pelin nu ai folosit?

Bujo- dulapul e grozav! Si original! mai ca s-a meritat sa te tina departe de forum.

Pupicei

Ralu
38 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetele,
Ce de nasteri, Doooaaaaamneeeeee.... Ce bine.. Sper sa fie bine pentru toata lumea.
Fetele din Bucuresti, va rog sa imi spuneti si mie de unde ati luat ceai de frunze de zmeur, ca eu nu gasesc nicaieri..... Am tot cautat...dar nu e, nici sa dai cu pusca....
Va multumesc.
Mada........ma tot uit la ce rabdare ai...si aproape ca am intrat eu in panica in locul tau. Iti doresc sa nasti curand! Asta e o urare care nu s-a mai facut altei mamici din odiseea asta...
Diarux...ca de obicei.....super poezici.
Va pup pe toate.

carmenela

Mergi la inceput

Caprioara multumim de vesti.
Didi tinem pumnii sa fie bine.
Noi ne pregatim acusi de mers la nani, astept sa se termine tura doi de rufe tura unu era aproape uscata si a venit o ploaie rapida si puternica acuma vad ca e iar soare. Oricum is putin udate de picurii mari da in rest cam uscate asa ca le-am pus prin casa sa se zvinte. Nu stiu ce sa fac cu tura doi le-as pune totusi afara ca mai vin asa rafale de ploaie da in genere nu is puternice asta a fost prima asa strng si am mai avut zile cand a venit una din asta asa si pana seara apoi a fost un soare de numa. Indecisa vremea asta ca si bebitza mea.

Mergi la inceput

Ralu aici de ex zice sa nu dai cu nimic la epiziotomie ci numai clatit cu apa curata caldutza dupa fiecare mers la toaleta si uscat cu foenul caldutz, lenjerie de bumbac si mai sunt pe piata niste servetele umede cu witch hazel care zic ca le poti folosi dar din maternitate atata mi-a zis clatit cu apa curata caldutza si uscat bine cu foenul lenjerie bumbac lasata la aer cat mai des si cam atata. Eu in doua sapt eram ca noua si nu am facut spalaturi cu nimic deosebit decat cum au zis ei.
Carmenela ms mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo ms pt sfatul cu pampersii.Este superb dulapul,este foarte deosebit.Spor la cumparaturi cu Camy.
Mada mie imi place mult cum suna: printese si cavaleri.Cand aud cata treaba faci te admir mult,nu iti este mai greu?
Carmenela eu am gasit ceai din frunze de zmeur la plafar.In farmacii nu am gasit.
Aoleu fetelor nu mai am rabdare deloc pana maine,am mai revizuit gentile de spital,mi-am mai pus o camasa de alaptat,la sfatul Anaxenei ca tb mai multe.
Ma duc sa vad cu ce mai imi umplu timpul.....

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua gravidutze si mamici,
am schimbat si noi semnatura, a mai trecut o saptamana...
tinem pumnii pentru map, si uitandu-ma pe lista..am vazut ca maine sunt programate mai multe cezariene...deci..un rand de agitate

carmenela, eu am gasit la plafar ceaiul..la farmacii..am intrebat la cateva si se uitau la mine ca la urs..nu ca nu m-as apropia de dimensiunile respective... si sa stii ca e chiar foarte bun la gust..prima oara l-am indulcit cu miere..si era prea dulce..mai bine il beau neindulcit.
am vazut pepenasii pe picasa..sa va traiasca frumusetile, sunt niste superbi..abia astept sa il cunosc si pe grasanul meu..dar mai am un pic de asteptat.
si revin cu o rugaminte pentru proaspetele mamici..atunci cand aveti timp..stiu ca acum aveti o ocupatie foarte importanta..daca ne puteti spune si noua..celor noi in domeniu......cam ce anume v-a trebuit la spital..ca lista e mare..si unele lucruri poate nu trebuiesc..si ..poate pe mailul comun..cam cat ati dat si cui prin ce spital.....
va pup si va multumesc anticipat!

33 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput