Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andy, eu zic ca poti zbura linistita daca te simti bine si esti ok...Eu am zburat in sapt 28 cu British Airways la Londra si vacile de la check in mi-au cerut adeverinta de la medic (pentru ca eu ca proasta le-am zis ca am 28 de sapt si asta e limita, adica de la 28 tb adeverinta)...apoi au strambat din nas si mi-au zis ca tb scrisa in engleza nu in romana cum era, ca personalul BA este englez. Ete fleoshc, si daca plec in Grecia (cum plecam in 10 zile) tb sa scrie dr meu in greaca sau cum???
Au ridicat din umeri si au zis ca e posibil sa ma intrebe in avion stewardesele. Facusem check-in online si imi alesesem loc la Exit ca e mai mult spatiu, aproape ca m-au refuzat ca vezi doamne sunt gravida si nu pot manevra usa in caz de urgenta (dar stateam la culoar, deci usa nu era responsabilitatea mea)...Iar mi-au zis ca stewardesele ma vor muta in avion. Nu s-a intamplat nimic, stewardesele nu m-au intrebat nimic si m-au lasat sa stau la Usa de urgenta, ba chiar au fost f grijulii, mi-au adus perne sa stau mai confortabil si imi aduceau mereu apa...
Cu grecii de la Aegean, acum spre vacanta, iar nu am avut probleme. La plecarea din Corfu m-au pus sa semnez o hartie prin care spuneam ca nu o sa nasc in avion si daca nasc, nu e responsabilitatea lor . Am semnat si cu asta basta, nimeni nu mi-a zis nimic.
Cat timp ai bilet cumparat ar fi culmea sa nu te lase sa pleci, maxim, maxim te pun sa semnezi hartia aia...Iar la al doilea zbor m-am smecherit si am declarat ca am 26 de saptamani (burta mea se vede ca e de 30, oricum)...Dar ce puteau sa faca? Sa ma trimita la ecograf pentru determinarea varstei sarcinii? Chiar daca imi faceau eco acolo in aeroport, as fi declarat alt UM, hahaaa, chiar nu au cum sa faca, le-am sucit si eu pe toate partile.
Asa ca du-te linistita (ma iei si pe mine???)

Freshanana, eu am vazut saltelute la Miniblu, da o raita, mai bine le vezi pe viu, decat sa le comanzi pe site, eu asa cred. Am cumparat noi una pentru un bebe acum vreo 2 luni de acolo si a fost cam 110 RON. F haioasa si intr-adevar utila, eu o am de la Alex, incepe sa ii intereseze cam prin luna a treia.

Cu transpiratiile, eu de obicei nu transpir nici la sauna...dar in sarcina e jaleeee....Sunt toata asudata, iar noaptea dau drumul la AC care imi bate drept in pat. Barbatul dardaie cu perna pana la nas si eu dorm in camasa de noapte subtire si fara chiloti fix in dreptul aerului. Si tare bine e...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mary nu mai poate intra de la munca, le-au limitat traficul. Vb eu cu ea acum pe mess.



POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 73 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andy.p si multumesc de sprijin.

Anca si Angelynna va tin pumnii sa vina repede si sanatosi acasa sotii, ca stiu ca va e greu fara ei.

Cine ma ajuta si pe mine cu modificarea din listuta? am solicitatat si in capitolul trecut sa mi se modifice datele ca se pare ca cineva a gresit si mi-a scos datele bune si m-a ploconit cu alt spital si alt dr. eu nasc la CFR 2 cu DR. BUDU ANDTOANETA

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 76 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

eu o sa plec acasa unde nu merge netul!!! asa ca va pup pe toate si ne vorbim miine!



23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau, iti modific eu, dar de acasa ca de la serv nu pot. Dar sa mai imi aduci tu aminte. Diseara sunt la curs.

Mary se duce maine la doc nu astazi, maine la 13, 30. Sa ne pregatim sa scoatem agitatele.



POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 73 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ce linste e pe aici pe la noi, se vede ca e vacanta

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna dragelor,

Pisicile si-au mai revenit nitel, adk se suporta la 10 cm fara sa se scuipe sau sa se maraie ... hm, tocmai ce-a scuipat-o cea mare pe cea mica ...sper sa-si revina, totusi ca sunt cam obositoare.
Am fost la doctor si raportez: COL INCHIS! mai scurt dar inchis. cred ca va inchipuiti ce tare ne-am bucurat. Ieri am fost la servici dar dupa 3h de stat pe scaun am intepenit de spate si-am plecat acasa :-(. Incepuse sa ma ia si cu calduri, lesin ... treburi din'astea. Astazi am incercat sa ma duc la servici, dar am mers 5' si a inceput iar sa ma doara spatele. asa ca am facut cale intoarsa si sunt din nou ... acasa.
Colac peste pupaza, am aflat ca un coleg a facut TBC si trebuie sa vb cu un specilist ca radiografie n-am voie sa fac ... uoff!

va pupez!


Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mimihoo, felicitari pentru col inchis, bafta cu pisicile , nu te mai chinui sa mergi la munca, mai ales cu vestea despre colegul cu TBC
Si eu trebuie sa merg la munca cateva ore intr-o zi, mi-e groaza, nu mai stiu cum e acolo...stiu doar ca aparatul de AC e din ala pus pe jos, inalt cat jumate de om si unde credeti ca e amplasat?!!lipit de spatele scaunului meu

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetele!!!
AVEM 31 SAPTAMANI!!!!YUPIIIIIII
OAUU PESTE 9 SAPTAMANI VINE BEBE!!!OAU
Freshanana, esti o draguta ca de obicei!!!Am schimbat semnatura!Maine tu!Rezultatul vine vineri la dr de familie; ma duc peste ei sa vad ce am!!
Eu am luat salteluta pt Lucas, am dat aproape 20euro, la Prenatal, era la reducere.Am luat-o initial pt viitoarea neppoata, dar cand am ajuns acasa si am "instalat-o"am zis ca o tin pt flacaul meu.Sper sa mai ajung sa mai iau una.
Eu acum caut balansoar!!!Am rezolvat-o cu monitorul pt bebe-am dat comanda!
Mimihoo, felicitari pt colul inchis!Asa sa stea pana in sapt 40!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Multumesc fetelor! Sa stea inchis pana i-oi spune eu sa se deschida :-)
CD, muta-ti locul la alt birou ca te nenoroceste AC-ul.nu-i de gluma! eu trebuie sa ma mai duc la munca, in primul rand ca mergem la un specialist ... de la medsana cred si sa o mai ajut pe colega pe acre am lasat-o in locul meu. vad ca avem o cunostinta comuna - Claudiu Galmeanu :-). super tip!

27+ cu Sofia

Mergi la inceput