Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
andy_galro nu pot sa cred,cu asa dr renumiti,toata lumea lauda profesionalismul lor....noah ce sa zic.. bafta.Da'va fi k ca nu toata lumea alege epidurala,si au mai nascut si altele fara asa ca...
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Sau cel mai bine asculta ideea lu'Felicic,e chiar interesanta si cred ca e aplicabila.Ce nu fac banii??
andreea_and o brataruca merge la baietei.
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy_galro spune:
da fresh asa credeam si eu dar uite ca la capitolul asta nu s-a evoluat deloc...si smurd-ul este serviciu de urgenta care nu are legatura cu spitalizarea normala sau nasteri, etc...intr-adevar ei sunt foarte buni in ce fac dar din pacate asta se rezuma doar la serviciul de urgenta...mult noroc si tie cu a doua cezariana si sper sa iti fie mai usor decat la prima
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by andreea_andquote:
Originally posted by felicic76
colul meu era inchis la eco,sigur acum am un calcai de bebe in el, o prietena buna mi-a zis sa tin picioarele pe pereti, sa-l dau jos de acolo, dar ma gandesc ca o sa fie cam greu la birou sa urc picioarele spre tavan, plus impresia artistica
andreea_and: parerea mea, ceva mic de aur, ramane toata viata amintire de botez de la voi!
Felicic mi te si inchipuiam cu picioarele in sus la birou.
Multumesc de sfat dar am uitat sa spun ca e baietel, nu stiu ce as putea sa ii iau de aur, mie una nu prea imi plac bijuteriile la baieti/barbati.
Ma tot tin sa iti spun ca am ras cu lacrimi la pataniile tale descrise in blog, tare tanti care ti-a zis ca iese copilul cu pete si cu par pe spate .
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
ptr baietei am cumparat(in functie de apropierea existenta) o bratarica de aur ptr bebe sau un medalion(mai maricel) cu initiala lui (daca are chef sa si-o agate mai tarziu, ok, daca nu....ramane amintire de la botez) (plus darul de bani)
am avut o surpriza, fata unor prieteni 14 ani, i-am uat un telef mobil performant mediu, adik vreo 4-5 mil in magazin, io-l primisem, si i-am mai dat 1 mil..... s-a bucurat enorm ptr bani, nu ptr telef zicea: banii mei?(parintii nu sunt sarantoci, m-am gandit ca mai bine vindeam telef cu 3 mil si ii dadeam ei banii, faceam afacere, m-ar fi pomenit toata viata....
ma duc sa scot petele la plimbare.....
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
andreea_and spune:
Andy galro chiar ca e surprinzator, stiam si eu ca sunt medici foarte buni acolo. E buna solutia data de Felicic dar ma gandesc acum daca anestezistul n-a facut niciodata epidurala (tare greu de crezut)sa nu greseasca ceva pe-acolo sau sa nu ti-o faca cand trebuie...
Stiu ca e tarziu dar oare n-ai putea sa incerci si in alt oras mai apropiat, la Brasov de exemplu, acolo sigur trebuie sa faca.
Laura da, o bratara ar merge, numai sa am timp sa si caut pana duminica cu santier si tot..
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
freshanana spune:
andy_galro ca si andy.p eu cred ca ideea lui felicic e f buna
stiu ca smurd e urgenta dar ma gdeam ca drii de acolo lucreaza si in spitalul de stat
nu aveti nici voi (ca nici noi) spital/maternitate privata(a) ?
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andy_galro spune:
felicic e chiar buna ideea ta...eu mi-am si scos din minte asa ceva cand am auzit ca nu se face....sper sa reusesc sa ma descurcmersi mult
andy.p uite ca la dr suntem evoluati dar la capitolul asistente si restul "tacamului" nu prea...asta e
28+Andrei
BEBE al nostru
andy_galro spune:
fresh avem doar maternitate de stat dar e de groaza...mai urat decat la judetean...asa ca din 2 rele aleg cel mai putin rau
andreea nu ma complic sa ma duc atunci in alt oras...tot acasa e mai bine asa rau cum e...
Eu sunt o curajoasa asa de felul meu si vreau sa spun ca nu ma sperie deloc gandul de nastere ci doar sa fie bine micutul meu si sa i se acorde toata atentia...eu trec si peste nastere naturala fara epidurala...ca doar totul este pentru bebe, nu?
28+Andrei
BEBE al nostru
freshanana spune:
andy_galro sper ca stii ca noi iti tinem pumnii sa iti fie cat mai usor si sa fie bb bine
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik