Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
quote:
Originally posted by freshananaquote:
Originally posted by CD27
merci freshanana
Pentru cele interesate de cezariana, cumnata mea a folosit dupa operatie, cand a venit acasa, un aparat, bioptron parca se chema, il folosea in fiecare zi, facea un fel de lumina, exact pe operatie...nu stiu exact pe ce principiu era, dar ajuta la cicatrizare, o sa ma interesez si va spun
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
era de la zepter, nu ?
am auzit ca exista dar nu prea am incredere in lumina
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Nu stiu exact firma , dar am vazut ca a avut efecte bune, am inteles ca e un tip de lumina la care ar fi pusi si uniii bebei la spital, hai ca o intreb cu prima ocazie, ca noi am stat in aceeasi casa dar eu nu am intrebat-o nimic, cred ca de frica (ma prefaceam asa ca nu ma intereseaza nimic , ce om nebun si eu)
banu ai grija ca nu sunt recomandate cremele anticelulita in sarcina, asta de care zic se spune ca e special destinata gravidelor si persoanelor cu pielea termosensibila
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by Banu2268
felicic mersi
da sper ca am gasit-o pe asta
sper sa nu fie nimic mai ales ca gata cu serviciul prin septembrue in prenatal asa ca n-o sa fac efort...
hai ca inainte nu se faceau atatea chestii nici analize nici ecografii nici multe chestii.
daca stam sa-i ascultam pe dr tot ce spun ei...........
mai ai putin si mori poate
22+ Salih
inainte nu se faceau atatea analize, dar se murea pe capete la nashtere, se pierdeau sarcini succesiv, tocmai pentru ca era tabu de discutat..... bunicul meu s-a nascut pe camp, pe certificatul lui de nashtere scria: nascut pe mosia boierului Manolache, sub nucul cel batran...parerea mea este ca strabunica a avut noroc, atat, nimic mai mult, sotia lui, bunica mea, a nascut patru fete si a pierdut o pereche de gemeni, baieti, la nashtere, pe care i-a plans toata viata apoi....sunt sigura ca ar fi supravietuit daca erau vremurile de acum..... si mama a nascut natural, fara epidurala si epiziotomie, patru copii si este o norocoasa ca nu are pb cu perineul(si ea se mira de norocul ei, de regula acestea apar dupa 40 ani, ma rog, exemplele sunt multe.....acorda-i incredere dr-ului, cauta pe net cand ti se pare ceva in neregula si muult succes!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
freshanana spune:
eu cu o mana scriu, scrolez si citesc
si intre timp (cu cealalta mana) am mancat 4 porumbi, baut pepsi twist (dupa visine cu lapte). o sa ma fac cat 2 vaci
bitza te iau, gata nu mai ai sanse. nu m-am mai cantarit de mult ce e drept
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
babytza spune:
Mi-e greu sa cred ca la doua ore alapta....Chiar si pentru o zana...
Dar poate ai dreptate si la zane e altfel...Hi hi hi
Valentina 26 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
andy_galro spune:
Ca tot vorbiti de nasteri ma bag si eu in discutie sa va spun ca la noi in oras nu se face epidurala...ca tot vorbeati de metode primitive....ei iata ca suntem renumiti pentru doctori fffff buni dar anestezisti ioc...cica nu au experienta in epidurala....am aflat si eu de curand treaba asta....ce nu inteleg este ca daca esti anestezist ar trebui sa stii sa faci orice fel de anestezie, nu???? ...eu nu sunt adepta cezarienei...asa ca ma asteapta ceva natural-natural....dar asta e... cred ca trebuie sa facem fatza la toate, nu?
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
freshanana spune:
andy_galro atunci mamica...ce sa mai zic
muuuuuuuuuult noroc si nastere usoara, cu cat mai putina durere si cat mai mica taietura
doamne ajuta(aveam asa parere buna despre tg mures si ce frumos este si ce bn se inteleg ungurii cu romanii -spre deoseb de odorhei- si tu ma sochezi ??? nu sunteti evoluati si in ale medicinei ?)
dar smurd nu e acolo ? la mures ? ca ma gdeam ca unde e smurd totul e mai evoluat din pdv medical
ps: mai exista locul acela in care se vinde hot dog ? noi cd ajungem la tg ms mergem intai sa mancam hot dog langa magazinul acela mare
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
Banu2268 spune:
da felicic da ai dreptate
la unele asa e
la unele nu
in fine m-am documentat pe net despre dr asta a 3 a si n-am auzit nimic rau nici n-am citit nimic rau,
cineva zicea ca a fost super la prima nastere si ca la a 2a nastere tot cu ea vrea.
acum cum mi-o fi si destinul...... daca bebelusul meu trebuie sa se nasca o sa se nasca si totul o sa fie bine.
incep sa fiu si eu optimista deh........... eu pesimista inraita :)
22+ Salih
Banu2268 spune:
andy am inteles.
da .... sper sa fie totul bine la toata lumea si sa iasa cum ne dorim
22+ Salih
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
Ca tot vorbiti de nasteri ma bag si eu in discutie sa va spun ca la noi in oras nu se face epidurala...ca tot vorbeati de metode primitive....ei iata ca suntem renumiti pentru doctori fffff buni dar anestezisti ioc...cica nu au experienta in epidurala....am aflat si eu de curand treaba asta....ce nu inteleg este ca daca esti anestezist ar trebui sa stii sa faci orice fel de anestezie, nu???? ...eu nu sunt adepta cezarienei...asa ca ma asteapta ceva natural-natural....dar asta e... cred ca trebuie sa facem fatza la toate, nu?
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
cumpara trusa de epidurala(daca nu o gasesti la tine la TG Mures, ti-o cumpar eu si ti-o trimit) 'unge" anestezistul si sigur gaseste el anestezic in ditamai spitalul ...sapa un pic, nu se poate asa.....macar sa stii ca ai ceva de rezerva daca durerile sunt groaznice, nu suntem in jungla......
apropo, daca vii la brico in buc, poate ne vedem
andy.p:
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by felicic76
colul meu era inchis la eco,sigur acum am un calcai de bebe in el, o prietena buna mi-a zis sa tin picioarele pe pereti, sa-l dau jos de acolo, dar ma gandesc ca o sa fie cam greu la birou sa urc picioarele spre tavan, plus impresia artistica
andreea_and: parerea mea, ceva mic de aur, ramane toata viata amintire de botez de la voi!
Felicic mi te si inchipuiam cu picioarele in sus la birou.
Multumesc de sfat dar am uitat sa spun ca e baietel, nu stiu ce as putea sa ii iau de aur, mie una nu prea imi plac bijuteriile la baieti/barbati.
Ma tot tin sa iti spun ca am ras cu lacrimi la pataniile tale descrise in blog, tare tanti care ti-a zis ca iese copilul cu pete si cu par pe spate .
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem