Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy ai iesit mai traumatizata dar mai puternica
asta se intampla dupa nastere - devii mai puternica si mai constienta de ce esti capabila. si , desigur, muult mai responsabila

cititi povestea nasterii mariei - de anaxena - la odiseea de iul-aug.m-am distrat un pik

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

babytza ai dreptate

da hai sa avem si noi mai mult curaj si daca putem sa incercam normal

inainte ce se facea cezariana?? mamele noastre au facut?

cand mi-a povestit mama cum a fost cand m-a nascut pe mine....
am ramas socata.

poate avem noroc si nu dureaza mult nici travaliu

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

E foarte amuzant, stiu dar eu m-am chinuit sa revin la normal inca 2 luni. Si a fost foarte dureros , altfel decat prima oara

Valentina 26 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

E o crema de la Ivatherm (cam asa ceva), cu apa de la Herculane, o fi apa de ploaie , dar cred ca mai astept...oricum banuiesc ca fara un masaj temeinic..nimic nu face minuni , am primit un aparat de masaj, de mana, cu infra rosii (zice pe cutie), dar nu stiu daca e bine sa-l olosesc
Eu am fost la un botez in noiembrie si am dat 6 mil amandoi(am mai intrebat in jur si cam asa dadeau invitatii), acum la cumnati am dat mai mult dar...sunt rude...

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

eeeeeeeee

nu e chiar prima oara

este un altfel de prima oara hehehe

pentru bebeloii nostri merita sa ne taie sa fim din nou virgine si de toate

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pai sa ne facem curaj cele care incercam natural !!!!!!! Eu oricum s-ar putea sa am noroc. Am inteles ca de regula a doua nastere e mai scurta ca prima si mai usoara. Asa ca ...cu DD inainte !!!!!

Valentina 26 + Matei

Mergi la inceput

cd eu am hotarat sa astept sa vad dupa
de ex dupa prima nastere m-am intors acasa cu vergeturi pe picioare
acum cine stie ce mai gasesc pe mn. si daca e ma apuc de tratamente dupa nastere ca ma pot trata peste tot. acum nu mai vad nimik de burta, mi-e greu sa ajung la picioare sa ma dau cu crema . inca ma pot epila singura (cu lama)
e mai simplu dupa - dar nu mai ai timp
cum crezi
am uitat sa iti spun ca acum am vaz pozele si mi-a placut f mult cum aratai la nunta

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

andy

de ce-ai nascut la 38 de saptamani???????/
si de ce prin cezariana>??

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

io"s pe aici, dar am avut o dispozitie ucigatoare, de azi dimineatza urlu, tip(am ragusit) cu motive intemeiate

off topic: schimb o ipoteca de la banca, adik scot un apartament evaluat la 135.000 Eur(ptr care am facut antecontract de v-c) si pun altul de 205.000 Eur, creditul ramane acelasi, evaluarile sunt ale bancii, si o "pasarica" de la banca imi spune pe un ton placid ca tb sa platesc un comision bancii de vreo 3500 Eur ptr modificare, sa vin cu OP sau FV. Bineinteles ca am urlat vreo doua-patru ore la telefon,cu fel de fel de oameni si ma suna nushcine, tot din banca, ca tb de fapt sa platesc 100 Eur ptr modificare, nu 3500 cum mi se comunicase(somase) initial. si asta este doar una pe ziua de azi(mi s-a umflat o portiune de parchet la noul apartament, vecinii care construiesc alaturi au taiat(iarasi) cu lama unui buldozer cablurile electrice etc.)

In rest suntem bine

monica:felicitari ptr bebelin! dl H a observat/ti-a zis ceva de uterul contractat? tu nu tb sa mergi azi la spital?
apropo, ma bucur ca l-ai prins intr-o zi buna, pe mine nu ma mai prinde decat la eco morfo de trim II la al doilea copil Pana atunci zic pas
babytza: felicitari ptr verighete! ma bucur ca au mai scazut contractiile.
mimihoo; asa haioase tb sa fie pisicile, nu pui foto?
bitza, claudina: ce mari sunteti!felicitari
banu: colul meu era inchis la eco,sigur acum am un calcai de bebe in el, o prietena buna mi-a zis sa tin picioarele pe pereti, sa-l dau jos de acolo, dar ma gandesc ca o sa fie cam greu la birou sa urc picioarele spre tavan, plus impresia artistica
sa stii ca ptr orice dr o gravida cu cerclaj inseamna probleme in plus, pb daca gravida are contractii, nu se preteaza nimeni sa-ti ia niste bani acum si sa aiba pb mai multe ulterior, parerea mea!
inteleg ca ai avut ghinion cu drii de pana acum, cand nu-ti convine/mirosi ca-i ceva in neregula schimba-l, nu mai sta sa diseci/analizezi ce a facut.....avem multi ginecologi foarte buni, succes sa-ti gasesti unul care sa empatizeze cu tine!

maryb:tinem pumnii si pumnishorii ptr maine!
andreea_and: parerea mea, ceva mic de aur, ramane toata viata amintire de botez de la voi!
kid2003, freshanana, clau, illia, cd

eu vreau naturala, dar......eco de 32-34-36-38 sapt si dr. meu imi vor da indicatia si sunt hotarata sa ascult.
Vreau naturala ptr ca la 30 min dupa expulzie una din surori vb cu mine la telefon, manca si mi-a inchis ptr ca i-au adus bebitza sa o puna la san, cealalta sora, cezariana la indicatia dr, a vb cu mine dupa o zi jumatate, si-a revenit greu, a alaptat dupa 2 zile.. etc
Fiecare cu organismul, angoasele si instinctul ei..... Instinctul meu imi spune ca o sa nasc usor, ramane de vazut pana la urma, dar chiar sunt curioasa...., sper sa nu ma insele...

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babytza

Pai sa ne facem curaj cele care incercam natural !!!!!!! Eu oricum s-ar putea sa am noroc. Am inteles ca de regula a doua nastere e mai scurta ca prima si mai usoara. Asa ca ...cu DD inainte !!!!!

Valentina 26 + Matei

doamne ajuta sa nasti mai usor a doua oara si sa nu te mai faca virgina (a treia oara in viata!!!)

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui

Mergi la inceput