Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc mult fetelor pentru felicitari Azi am fost toata ziua fericita.

Blankar - imi pare tare tare rau pt refluxul lui Eric, si mai ales pt ca e grad mare Vlad a avut grad 2. O sa-l operati sau o sa-i faceti implant cu gel? multi pupici la puiul mic si sa dea Domnul sa nu mai faceti infectii urinare. Ce antibiotic v-a dat ca si profilaxie?

Am ceva restante de LMA!!!

LA MULTI ANI REMALISS!!!

La multe luni David Luca, Andrei, Daria Maria!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aproape gata bagajele, ce nu mai pot fac maine dimineata!
Am hotarat sa renunt la landou si sa-l pun pe Sebaceu in carutul sport, l-a plimbat sora-sa prin casa si parea tare multumit!
Am vazut ca Amina ma iubeste, ma bucur dar nu stiu de ce!
de diversificare nu mai zic nik, decat ca ala e regim de diaree!
De fapt si eu lui Seb ii dau piure de morcov si dovlecel( azi am bagat si pastarnac!) si ca cereale fulgi de orez, deci nu sunt departe!
Tot doua scaune are pe zi, insa sunt mai consistente si mai bine formate, unele cu morcov of course!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blankar, multa sanatate lui Eric, sa dea DD sa se rezolve problemuta lui!
va mai zic una tare si ma culc!
Avea Seb un muc uscat care-i atarna in nara si se misca cand respira. Il vede sora-sa si zice" Seb misca din muc!"
Doamne, ce dor o sa-mi fie de ea!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by tuchita

va mai zic una tare si ma culc!
Avea Seb un muc uscat care-i atarna in nara si se misca cand respira. Il vede sora-sa si zice" Seb misca din muc!"
Doamne, ce dor o sa-mi fie de ea!

poze

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi si inca 1000 de pupici pe buca supelsesi a printesei ! Bietul Seb ce-o sa-l astepte,Doamne!
Drum bun maine!
Sovi, io am mancat o salata de cruditati cu pui, am baut suc light si am dres totul cu o MARE INGHETATA! Ce sa zic
Ne-am cinstit cu baiatul la terasa, asa ne-am aerisit noi aziCam batea vantul, sper sa n-o ia pe urma barosanelului! Simo tin pumnii, multa sanatate!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, cat de rau ar putea fi daca am gresit prepararea laptelui si am pus o masura in plus? Ma gandesc ca mai mult decat sa i se faca sete n-are ce sa se intample...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

CRISTINA SI TUCHI
nu stiu cand se poate face implant cu gel ,dr. mi-a zis ca trebuie operat neaparat si ca nu are cum sa-i treaca numai sa asteptam pana face 1 an daca nu face infectii urinare
zinnat trebuie sa-i dau 1,5 ml pe zi pana il opereaza
nici un vaccin nu i-am facut inca ,mai e cineva asa in urma?
maiine o sun pe dr, de fam.
va doresc o noapte linistita

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buhuhuuuu..unde esti Ariele?
Naty,nici noi nu avem aparatoare si Teo de la o vreme baga picioarele printre zabrele,si la fel,treb sa stau mai mult pe langa ea.Si se suceste in patut pana ajunge cu capul in zabrele.
Aoleu,mussara,ce curaj pe voi,sa mergeti cu copilul atatia km...Sa va fie de bine crestinarea!
Mimo,ca tot ne aflam in regim Monti,eu zic ca in Paris, sa o iei,intr-una din zile, frumusel, pe langa Sena, de la Tour si pana la Notre Dame (cateva ore) si te minunezi de multe,trecand pe la Louvre,trecand prin Quartier Latin (noi asa am facut).Dupa o sapt de asa trasee noi aveam cuie in talpi.Dar a fost super.Neaparat sa pierzi timpul in zona Montmartre,Sacre Coeur,panorama,aleea pictorilor,bistrouri,Moulin Rouge si celebra strada Pigalle plina de sex-shop-uri si drogati.Ar mai fi draguta zona cu Sorbona,Montparnasse..., zona La Defense..cam atat.A doua oara te plictisesti.
Of,Cuscra,imi pare rau de Barosanel.Sanatate!
blankar,imi pare rau de micut.Sanatate lui!
tuchi,tare rau Ilinca cu mucul!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, cel mai rau...poate sa o constipe...maine ii dai suc de mere

Tuchitza vazut poze faine, sa-i fie de bine concediul randunoiului si copiilor. Tie...te-ai sacrificat pt. binele familiei...Dar mai tragi niste conferintze si te scoti.
Pup dulcetile tale de copii, cu Ilincoasa in frunte, mama sebacee!

Mimonix, si eu acum chiar ca nu as mai vizita muzee! Eu m-as plimba pe Sena cu vaporashul, m-as duce sa urc in Efel si Montparnase, apoi as trage niste shopinguri grave in Defense si mi-as clati ochii pur si simplu prin vitrine pe Elise, voila! Si i-as mai zice lui Delphin cand ajung la Paris

Daca traiesc pana la sfarsitul lunii, om sunt!
O noapte linistita!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

BUHUHUHU!!! dragele mele! am fost devorata de teo si de alex, dar precum pasarea phoenix am renascut! mi-e rusine sa recunosc, dar ma bucur ca alex pleaca maine iar, la tara!!!! pe timpul zilei nu m-am putut apropia de net, pt ca era "stapana" calare pe mine, pe calculator, pe leagane, pe jucarii. teulici, iri a fost super urlator, dar azi a fost o dulceata, care nu a plans nici o secunda!!! si mi-a servit niste zambete zgomotoase inca de la ora 5 dimineata! noptile le-am facut albe, pe net, cautand oferte pt mare si m-am decis in sfarsit la ceva, total diferit de sunny beach, sa fie intr-un ceas bun!!! maine sau poimaine se duce marcel sa faca rezervarea.

so, prima zi de montignac, fara abateri! 1-0 pt mine! dimineata am mancat branza de oaie, cascaval, rosii, castraveti, ardei, ceapa verde, iaurt de oaie si bivolita.....m-am saturat
pranz: piure de dovlecei cu smantana si branza de oaie cu ceapa verde.
seara: un castron urias cu fructe (piersici, cirese, caise)

azi: dimineata: piersici, caise, cirese, capsuni, peste 1 ora iaurt mare
pranz: salata uriasa de rosii, ardei, castraveti, branza, carnita de vitel la gratar
seara: salata de fasole verde cu usturoi si branza de oaie.
acum mi-e foame:)))) dar bag un iaurt.

maine: cred ca fructe dimineata, la juma de ora - 1 ora iaurt
pranz: salata de rosii (pasiunea mea!!!!) cu branza si ton
seara: salata de dovlecei pane (cu ou si faina de soia - e permisa la mancaruri lipidice - se poate folosi si la sosuri si pizza!!!!)

tuchita, fara suparare, interesanta si pertinenta opinia ta, dar nu are legatura cu monti. primul lui principiu este ca "TEORIA CALORIILOR E FALSA!" :))) mie mi s-a parut cel mai bun regim pe care as putea sa-l tin. este foarte permisiv, iti "da voie" sa mananci vagoane de mancare, deci nu esti flamand!! eu mi-am reglat glicemia pe perioada in care l-am tinut, am slabit 13 kg in 4 luni, frumos, fara sa atarne pieile pe mine.este compatibil cu alaptarea, nu duce la carente, avand o gama larga de alimente.
mamaliga o respinge pt ca este porumb fiert...porumbul, cartoful si altele bogate in amidon sunt interzise in prima faza. dupa cum zice si el in carte, se pot face mici abateri, dar care infraneza procesul. oricum, trebuie citita cartea ca sa se inteleaga exact ce si cum. rezumatul dat de sovi este ok, dar nu se intelege din el care este explicatia dpdv biochimic. citind cartea am inteles de ce nu ma ingras cand mananc anumite combinatii si de ce da, cand mananc altele....o sa incerc sa copiez aici anumite pasaje, care mi s-au parut interesnte.
metoda o compar f. mult cu cea a lui demis roussos. e acelasi principiu!

tuchi, deci asta ma asteapta la mare???? si alex e tot atat de atomicutza ca si ilinca:)) dar asta e farmecul lor! superbe pozele si modelele:)

sovi, eu eram aia cu masajul ochisorului. inseamna ca si sash a avut canalul obturat, ca si teo. super randunelul cu faza cu intinsul mainilor!

mimo, referitor la "bonul" - ce-ai avut si ce-ai pierdut!
cu prima ocazie cand voi face "ceva dulce", monti, te invit sa degustam impreuna!, ca sa nu mai plangi dupa inghetata.
cat despre alaptat si slabit...e doar un mit! data trecuta m-am ingrasat 5 kg in timpul alaptarii, acum am luat deja 2 fata de prima luna!

luny si naty, eu m-am lasat de fumat acum 6 ani si nici prin gand nu-mi mai trece sa ma apuc iar!

oprescuflore si underqueen - votat!

ioana, pls, cat metoclopramid ai luat??? cate pe zi, cate zile?

restul fetelor, va pupicesc pe toate!

pont neprobat inca pt sporirea laptelui!!! infuzia de seminte de marar! 3-4 cani pe zi, 1 lingurita la cana.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput