Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
tuchita spune:
printre doua haine stranse de pe sarma si puse la loc in geamantan mai citesc si eu din capitolele pierdute si am dat peste povestea luiGecko!
intai m-a bufnit rasul imaginandu-mi cum urla ea ca nu vrea forceps, apoi mi-au dat lacrimile...
sa fiti fericiti impreuna in lumea noua,Gecko!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Noi tot cu febra suntem1Barosanelul are rosu in gat,si o febra pacatoasa ce nu trece
!suntem pe antibiotic!nu am citit nimic,deoarece m-a urlat in ziua asta pentru toate cele 4 luni de cand l-am nascut si nu a facut-o
!ne-a terminat!nici nu a dormit decat in brate!suntem rupti
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
simo, sanatate multa si multa putere tie!la Barosanel sa treaca durerea din gat!
daca poti da-l cu niste tantum Verde, dezinfecteaza si-l mai amorteste un pic, sa nu-l mai doara!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Off, Simo! Barosanelul sa se faca bine! Ii dai si Panadol, ceva? Sau tantum verde?
Amina, cum sa dai mami zeama de orez? Asta i-am dat eu Iuliei la diaree, in primul rand nu tine de foame deloc si constipa ingrozitor!! Iar cand zici zeama de morcovi la ce te referi? Suc de morcov crud sau morcov fiert? Pt ca in al doilea caz, de asemenea, ala e regim pt diaree, nu diversificare!
Am fost la oftalmolog, pt ochisorul Iuliei care tot curge. Cauza era cea presupusa, canalul lacrimal infundat care cica nici nu avea cum sa se desfunde pt ca Iulia "nici nu are nas" (ca stiti si voi ce carna e! ). I-a testat si vederea cu niste desene si lumini si a zis ca e excelent. Ideea e sa o spal mult, mult si des cu ser fiziologic, cel mai bine din fiolele acelea de plastic de unica folosinta si sa-i fac un masaj de sus in jos in coltul intern al ochiului. Asta pana ii va creste nasul
-probabil abia cand il va minti pe tacso ca sa poata iesi cu Sasha
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
tare, naty
eu am uitat sa zic, nu mai stiu care ma invatase la intalneala din tineretului sa masez baza nasului de sash ca sa nu mai curga ochiu, si dupa o sapt nu mai avea nik!
monix, am pitit un bax de bere, ca sa para mai putine
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mstela spune:
LMA remaliss!tuchi.Bine ai revenit.Nasol ca nu te-ai putut simti prea bine,dar asa se intampla tot timpul,nu?Ce stiu ei,barbatii?Haha,ai bagat sebul in mare
..Bine,totusi,ca ai schimbat aerul si peisajul!Super poze!!Am ras sa mor de Ilinca in ciorapi flausati si imbracaminte de munte!!
Cuscra,imi pare rau ca e bolnavior gineremeu.Sper sa se faca bine rapid.fata necajita.
Mimo,succese,pana la urma,in recrutare!
Cristina,felicitari pt rezultatul de la dr!
Ali..
Maria
Am vazut si un Davidut de delph
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Simo, sanatate maxima la barosan! sa treaca
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
blankar spune:
salutare randunici!
Cristina ma bucur din tot sufletul pt. voi ca ati scapat de reflux!
eu nu pot sa spu acelasi lucru
sunt tare necajita ca Eric are reflux de gradul 4-5 ceea ce inseamna ca trebuie operat
dr. zice ca trebuie sa asteptam pana la 1 an numai sa nu mai faca infectii urinare ca atunci trebuie sa-l opereze mai repede
http://community.webshots.com/user/blanka75
cenia spune:
SAlutare dragi rindunici
Poate m-ati uitat dar tot ma bag in seama!
Simo: chiar daca ii dati antibiotice poti sa ii dai si Panadol sau altceva care sa ii "anestezieze" gitul.
Vad ca vorbiti de diversificare asta vroiam si eu sa dezbat.
la primul copil (acum are 3) am inceput ca la scoala europeana, la 5 luni, cu sucuri. dar fiindca eram o mamica miloasa, mi s-a parut prea crdu din partea mea sa incep cu suc de legume, asadar am inceput morcov, care nu i-a placut si atunci am amestecat cu suc de piersica.
asadar am inceput destul de prost, cu suc de fructe, supa, singura leguma mi-a fost morcovul.
nu faceti ca mine! acum nu maninca legume deloc. doar morcovi!
acum, Naomi are 2 luni. parca as incepe mai repede diversificarea, pe la 4 luni. o alimentez la piept si la biberon. de citeva zile face urit la piept, mai sugea noaptea si dimineata. acum face in ciuda si nu se mai trezeste noaptea. ca sa nu mai suga! ( hi hi hi).
primul l-am alaptat 11 luni! dar nu a vrut suzeta, biberon sub nici o forma!
deci vroiam sa stiu daca centralizati pe prima pagina informatiile despre diversificare sau pe mailul comun, ca sa intru si eu, daca nu, postez si eu aici. inceperea diversificarii nu e o problema, ci dupa aceea, cind nu mai stii ce sa ii mai dai si ce combinatii sa mai faci!
de fapt e o problema acum pt mine ca scoala americana incepe cu cereale si apoi cu banana. si banana e considerata de europeni alergena. nu stiu cum sa incep....
a mai inceput cineva la 4 luni? cumnata mea a tinut-o pe fetita ei pina a implinit 6 luni numai cu lapte, ea e dr. si asa a citit. deci se poate. incepuse sa pklinga seara dupa ce sugea si abia atunci s-a indurat de ea si a inceput diversificarea.
gata, sper ca nu v-am plicitisit, vad ca v-ati incuscrit pe aici. trebuie sa caut si eu un baiat ceva...
Cenia cu Naomi (28 apr.08) si david
alinusha06 spune:
si noi tot la 6luni vom incepe cu diversificarea pt ca papa san,si pt ca am incercat cu prima fetita de la 4 luni crezand ca dau lovitura ,ca va lua in greutate mai mult pt ca nu se impaca cu laptele deloc,dar a fost un esec mai mare ,asa ca acum pana la 6 luni o las in pace .
multumim pt inf ref la vaccin,mamicile care l-ati facut au fost ok bebicii dupa?nu au facut reactii nu?ca tare imi e mila de pitica mea......
daca vreti sa ne votati si pe noi va invitam la o cafea dupa ce ridicam castigul
pupici
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html click pt un vot va rugam mult. multumim