Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ok,o sa incercam si lamaie,dar sa se trezeasca,acum doarme la buna-su in camera,unde-i mai racoare...la noi sunt 29 de grade.

Myralmerci de sfaturi,i-am pus deja sosete inmuiate in otet diluat cu apa si ma gandeam pt diseara la impachetari in cearceaf ud,daca mai creste temperatura.Miru a plans dar putin,e vioaie,cu chef de joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by bernix

Buna seara, fete dragi!

Suntem in Bucuresti de miercuri, dar abia in se3ara asta am pus cat de cat lucrurile la punct si poze pe www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605980410629/" target="_blank">flickr si am intrat sa va salut.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

foarte frumoase poze, vad ca v-a priit litoralul bulgaresc. piticuta a fost fericita vad, ce i-ai dat sa manance, cum a dormit ?
recomanzi concediile fara soacre, am inteles, sa traiti !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Of, Papanash! Eu ma gandisem ca ori glumesti, ori ai o stare depresiva. Am tot sapat pe net despre astfel de gradi si am gasit in total 5, dar 2 nu imi sunt in drum, asa ca nu le iau in calcul. Pe celelalte 3 o sa le vizitez. Luni prima si tot luni o sa sun la celelalte 2 sa intreb cand ma pot duce. Sper sa gasesc vreun loc pt ca m-am trezit cam tarziu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

eu cred ca cel mai greu la noi o sa fie cu somnul, Ghighi face figuri mari cand e vorba de somn si nu-s langa el. In rest, mananca de la oricine, se joaca cu toata lumea .
astept sa ne povestesti ce-ai vazut pe-acolo .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by myral

Am vazut-o si pe grasunica Degetica care s-a simtit tare bine la plaja. Si e superba cu basmaluta rosie.
Noi inca nu am ajuns la plaja daca va vine sa credeti, deh asa e cand ai marea la doi pasi

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Multamim de aprecieri, myral!
Degetzica chiar s-a simtit super bine. Da' sa stii ca nu-i grasunica deloc, arata ea asa rotunjoara. Am fost cu ea la medic vineri si are 8kile 400 si 73 cm. N-a luat nici un gram in ultima luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by papanash

quote:
Originally posted by bernix

Buna seara, fete dragi!

Suntem in Bucuresti de miercuri, dar abia in se3ara asta am pus cat de cat lucrurile la punct si poze pe www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605980410629/" target="_blank">flickr si am intrat sa va salut.

foarte frumoase poze, vad ca v-a priit litoralul bulgaresc. piticuta a fost fericita vad, ce i-ai dat sa manance, cum a dormit ?
recomanzi concediile fara soacre, am inteles, sa traiti !

Multamim de aprecieri!
Ne-a placut tuturor asa mult concediul asta ca am hotarat sa mai mergem inca o data la mare pe la sfarsitul lui august, fara soacra, insa.
Cu mancarea Degetzicai a fost relativ usor, ca de mai bine de o luna cam face greva foamei.
Cu nazurile de rigoare, meniul zilnic a constat din:
- dimineata - fructe de la bufetul de mic dejun: mere, banane, caise, piersici, nectarine (din care musca cu gurita ei, ca e jale daca vede lingurita) si in premiera un pic de mandarina pe care a molfait-o multumita.
- pranz - borcane din oferta mamult de la babypoint, carate de acasa. Partea cu caratu' nu s-a dovedit deloc inspirata, ca erau acolo borcane garla, la preturi ok si in combinatii pe care nu le-am mai vazut inainte (cu carne de iepure de ex.)
- seara a baut iaurt cumparat de la supermarket, ca budincile de seara la borcan de serveau cu lingurita si asta e naspa rau.
De dormit, insa, a dormit super. Se pare ca s-a stabilizat la 2 reprize de somn ziua, mai lungute, de 1-2 ore, dar a impins somnul de noapte mai tarziu, incepand cu ora 10. Bine ca am trecut de faza cu somn de zi in 3 reprize de juma de ora, perioada care pe mine m-a terminat.
Am avut si vreo 3 seri cu scandal din cauza de incisiv supr care aspart gingia, dar in rest, pentru Degetzica a fost foooarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaaaaaaaaa! Ieri nu prea am mai avut timp sa scriu, am fost harnica. Am fost sa iau pamant pt flori si am reusit sa le schimb pamantul la toate, sa le spal, curat, etc. Am bagat si un PAG dupa aia, dar pe seara mi-am scos parleala ca am iesit la terasa .

Bernix, mi-au placut pozele tare mult, vad ca Degetica s-a simtit excelent. Ia zi, saptamana viitoare nu vii prin Tineretului in plimbare? Ca n-am mai vazut demult fata.

Papanash, iti detaliez tot ce vad la gradi. Si la noi probabil va fi belea cu somnul la inceput, dar sunt convinsa ca se va regla. As vrea sa il dau de la 1 sept, dar sa mai stau acasa pana la 1 oct ca sa fiu eu sigura ca totul e OK cand ma intorc la servici.

Luy, ca sa detaliez putin despre intoarcerea la servici ca nu am avut cand: in afara de oferta, exista problema terminarii casei. Pana acum ne-au intrat in ea muuuult mai multi bani decat prevazusem initial (incluzand aici si marja de eroare pe care ne-a luasem). Daca nu ma intorc ne va fi mult mai greu sa o terminam. Am luat in calcul varianta sa o chemam pe mama la noi pana face un an jumatate, dar nu prea imi surade sa stam atata timp impreuna si oricum atunci voi ajunge tot la vizitat gradi si cautat si apoi timp de adaptare. Asa ca mai bine il duc direct acolo si cu asta basta.

Danuta, eu as zice sa mergi la spital. Asa cum a zis si Papanash, e esentiala hidratarea. Sanatate multa.

Myral, nu spun nimic despre intarcare ca se intoarce Sabina si citeste din urma . La noi tzitzi a ajuns de moft, vine si ridica singur bluza si se serveste, dar asta foarte rar si mai mult de alint.

Va doresc o zi minunata. Intru mai tarziu, acum ma apuc sa caut niste info despre castelele bavareze sa imi fac planul de vizite pentru concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce liniste pe aici!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Prea liniste dar cam asa este in WE.La mine e sotul plecat ca altfel nici eu nu eram pe aiciCalma baby asta nu are nici un efect dar o sa-i mai dau cateva zile poate se mai nimereste o noapte buna in care sa se trezeasca doar la doua ore. Eu nici nu mai stiu cum e sa dormi toata noaptea cred ca nici nu as putea dormi ar trebui sa ma adaptez oricum nici o sansa inca. Nu as vrea sa o intarc dar nici sa ma tina asa pana la doi ani sau chiar mai mult nu as rezista. Oricum pana se mai calmeaza ea pana accepta biberonul sau canita parca vad ca ajung cu alaptarea pana la un an jumate Macar as vrea s-o mai rareasca cu suptul asta si ziua si noaptea ca ma lesina de tot, am mai luat eu vitamine dar sigur am lipsuri mai ales de ca;lciu ca ma cunosc dupa simptomele obisnuite la care s-a adaugat ameteala puternica care sigur se finaliza cu lesin daca nu stateam imediat josIn rest, azi am fost o tura afara ca nu prea a fost soare, si binenteles ca s-a gasit o mamica sa se mire de noi ca avem 10 luni desi ea ne dadea cel mult sase apoi vaiiii nici nu merge in picioareCam astea vestile bune despre noiDANUTA voi ce mai faceti?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Sim multumim..nu ne-am grabit sa mergem la urgenta,ca te imbolnavesti numai cand te apropii...

Myral multumim de intrebare...dimineata a mai scazut febra,avea 38.Mai tarziu am hotarat sa-i dau alternativ, Nurofen cu Calpol,caci de la supozitoare a apucat-o diareea...febra a disparut complet,dar in schimb au inceput sa apara bubite,pe trunchi apoi si pe fata...deci cred ca e roseola,dupa semne..Oricum mergem maine dimineata la pediatra sa vedem ce zice si ea,citii pe net ca multi doctori habar n-au de boala asta si se grabesc sa prescrie antibiotice..
Multa sanatate si putere sa rezisti...eu,in locul tau nu cred ca as fi facut fata..

Mergi la inceput

hello, ce-i linistea asta ?
noi asteptam sa se trezeasca Ghighi sa mergem afara, a fost prea cald azi si am stat home, ne-am jucat, am invatat sa facem 'bravo', ne-am balacit in piscinuta pusa in sufragerie ( nu a fost ideea mea ),somn mult, papa putin, cam asta.

O asteptam pe Rox in seara asta, nu ?

Danuta, ce mai face piticutza ta ?

Mergi la inceput