Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

DANUTA a mai facut Miruna febra?????? Sper ca e bine. Stiu cum e sa mergi la doctor sa fie copilul ok si noaptea sa faca febra 39 care nu ceda delocMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

CARPATINA la inaltime ca de obicei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ziua buna !

Raportam vesti nu prea bune,temperatura lui Miru a crescut la 40 azi noapte,frigea de numa,la 3 cand s-a trezit ..s-a dus tati si i-a luat supozitoare cu paracetamol si i-a mai scazut un pic.Azi ziua iar 39,am zis ca nu mergem la urgenta,ca nu-i cazul,dar nu stiu daca putem sta asa pana luni,cand mergem iar la circa...Cred ca are totusi ceva in gat,azi la amiaza a si varsat legumele...
Poate ma sfatuieste cineva,mai trebuie si altceva in afara de supozitor?

Myral voi cred ca v-ati saturat de mare,vreti la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
am fost la cumparaturi si i-am luat tricicleta ( din Dragon, bengoasa, 90 ron) si in sfarsit i-am gasit sandalute pe masura, i-am luat 2 perechi si adidasi. bine, niste costumase, bandane, io am bagat 2 rochite si 2 bluze. Preturi bune, marfa bunicica, una din rochite am vazut-o la pret dublu in Ploiesti, o luam dar nu avea masura mea, asa ca am luat-o acum . Am oprit si in Bucur si exact aceeasi tricicleta era 170 ron .O sa pun poze mai tarziu, dupa ce mergem in parc s-o testam mai pe indelete.
E drept ca am taiat tot Bucurestiul sa ajungem acolo dar sunt multumita, mai ales ca ne-am si ospatat cu vita la placa si urechi de lemn, preferatele mele.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Papanasho.... gata cu migrena?

Sa stii ca eu m-am simtit respinsa.. ca nu m-am regasit in niciuna din categoriile pe care le-ai felicitat

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

iar n-ai fost atenta, aia cu pozele lu' Devylla era pentru tine.
n-ai zis ce-ai facut cu examenul, e ok ?
migrena a plecat spre dimineata, cred ca era de la AC dar fara el nu se poate, e de-a dreptul infernal.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

hello,
am fost la cumparaturi si i-am luat tricicleta ( din Dragon, bengoasa, 90 ron) si in sfarsit i-am gasit sandalute pe masura, i-am luat 2 perechi si adidasi. bine, niste costumase, bandane, io am bagat 2 rochite si 2 bluze. Preturi bune, marfa bunicica, una din rochite am vazut-o la pret dublu in Ploiesti, o luam dar nu avea masura mea, asa ca am luat-o acum . Am oprit si in Bucur si exact aceeasi tricicleta era 170 ron .O sa pun poze mai tarziu, dupa ce mergem in parc s-o testam mai pe indelete.
E drept ca am taiat tot Bucurestiul sa ajungem acolo dar sunt multumita, mai ales ca ne-am si ospatat cu vita la placa si urechi de lemn, preferatele mele.

Papanasho,sa va fie de bine ,maica...asteptam poze,si cu Ghighi si cu tine,cu rochiile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Ziua buna !

Raportam vesti nu prea bune,temperatura lui Miru a crescut la 40 azi noapte,frigea de numa,la 3 cand s-a trezit ..s-a dus tati si i-a luat supozitoare cu paracetamol si i-a mai scazut un pic.Azi ziua iar 39,am zis ca nu mergem la urgenta,ca nu-i cazul,dar nu stiu daca putem sta asa pana luni,cand mergem iar la circa...Cred ca are totusi ceva in gat,azi la amiaza a si varsat legumele...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

sirop ( panadol, nurofen), dar daca vomita cred ca e mai sigur supozitor. Hidrateaz-o fff bine, orice vrea ea, apa plata, ceai, la temperatura camerei, sa nu fie prea cald ca refuza. e mai important sa fie hidratata daca face temperatura, cu mancarea isi revine repede, nu-i asa grav.sa nu stea in curent, poate a facut rosu in gat de la curent, ei stau mai mult pe jos si se simte mai tare.
pupici multi si daca nu scade temperatura, eu zic ca e mai bine sa mergeti la urgente. Multa sanatate !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

quote:
Originally posted by danuta36

Ziua buna !

sirop ( panadol, nurofen), dar daca vomita cred ca e mai sigur supozitor. Hidrateaz-o fff bine, orice vrea ea, apa plata, ceai, la temperatura camerei, sa nu fie prea cald ca refuza. e mai important sa fie hidratata daca face temperatura, cu mancarea isi revine repede, nu-i asa grav.sa nu stea in curent, poate a facut rosu in gat de la curent, ei stau mai mult pe jos si se simte mai tare.
pupici multi si daca nu scade temperatura, eu zic ca e mai bine sa mergeti la urgente. Multa sanatate !

sar'na deci e bine ca i-am dat ceai,ca apa nu prea bea decat putina...si tocmai ce fusesem la control

Mergi la inceput

Danuta, da-i cateva picaturi de lamaie, ii trece durerea de gat (si la mine are efect) si poate reuseste sa manance. ceai si apa sa-i dai cat de des vrea ea sa bea .

Mergi la inceput

DANUTA eu i-am pus si sosete cu otet si am infasurat-o intr-un scutec umed asta dupa ce ii bagasem si un supozitor si ii dadusem si nurofen Am plecat la urgenta mai ales ca plangea si neconsolat dar mai bine nu ma duceam, ca cica e doar o viroza, febra incepuse sa scada si cica trebuia sa-i dau si algocalmin picaturi sau novocalmin supozitor dar mie acasa mi-a fost frica sa i le dau pe toate asaSper sa treaca febra si sa nu fie nevoie de urgenta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput