Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
alinusha06 spune:
este vre-o mamica care va naste cu dr miciner de la cfr 2?
daca un vot ne veti da va vom invita la o cafea cand premiul il vom ridica![]()

http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html click pt un vot va rugam mult. multumim
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina 
(04.03.2008)
Daiopri spune:
Buna, buna? Unde e raportul promis?:))
Oricum am reusit sa citesc tot, tot. Referitor la fetele care se suparasera, bine ca v-a trecut ca iaca eu tot vb singura de nu stiu cand:)) Da nu-I nimic, sa vedeti cum vb singure cand creste puiul:)) Cert e ca suntem multe, dar nu-I nimic. Tot aflam lucruri noi. Si eu m-am cam speriat in wk ca am avut un mucus care avea si putin maro in el, si citind pe la voi si stiind cum merg treburile cu dr de aici, am zis ca am imbulinat-o. Dar a fost doar o data si f. putin, dar destul sa ma faca sa stau cuminte acasica, ca sambata si duminica am umblat si relaxat o gramada. Dar a fost cald si bine.
Eu deabia astept sa se faca si burta mea mai mare si sa simt buburuza. Ca asa ma simt tare vulnerabila si mi-e teama de orice. Plus ca nu mai vad dr la fata pana pe 21:( Nu stiu cum da parca trece tare greu timpul.
Miereamara calatorie cat mai placuta si fara mari probleme. Mie nu mai imi arde sa merg nicaieri, as sta numai in pat sa clocesc.
Roxana cat are baietelul tau? Frumoase poze, si eu te-am cautat pe acolo:)
Nu mai stiu daca am zis, eu cred ca o sa merg doar cu amniocenteza. Sper sa ne ajute DD sa fie totul bine. O prietena de-a mea tocmai a aflat ca o sa mai aiba un baietel. Si eu is tare curioasa. Chair nu am nici o idee ce e, si parca nici nu ne putem hotari ce am vrea.
Irina tu cum mai esti?
A, si vroiam sa va zic, mai moale cu mancarurile scrise pe aici, ca eu is singura care gateste in casa, si ajutoare la mancat is multe:))))
Nu va zic ce panic ama ia, cand ajung acasa si vaz ca a disparut mancarea pe care ma bazam:))
Anca_ tu ce mai faci?
Bun venit noilor mamici, si nu va suparati ca nu va "bagam in seama" dar va iubim:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cris30 spune:
Daiopri noi fetele din schimbul 2 chiar ca vorbim singure ca suntem vreo 3-4 si nu ne prea nimerim la aceeasi ora pe forum si nu ne suparam deloc. Chiar nu inteleg fetele care se supara repede ca la urma urmei toate suntem hiperhormonale, avem mood swings si altele, trebuie sa fim mai tolerante si mai rabdatoare unele cu celelalte. Daca ai scurgeri maronii nu e nimic grav, ideea este sa nu ai dureri sau bleeding, poate trebuie sa stai mai mult linistita in pat si sa te odihnesti.Am inteles ca ai peste 35 deci esti hotarta sa fici amniocenteza??
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Daiopri spune:
Cris, da fac oricum. Si apropo de asta, miereamara, eu daca as fi la varsta ta nu as face amnio. Mai ales ca faci toate celelalte analize.
Stiti cum se zice, cand vorbesti singur esti in buna companie:)
Aveti grija de bebici dragi!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Elasan spune:
AJUTOR!!!
Buna tuturor si felicitari tuturor mamicilor pentru sambureii din burtici.
Dupa o lunga asteptare, sunt si eu o mamica de februarie 2009, cu multeeee nelamuriri. :)
UM undeva intre 18-20 Mai, stiu ca nu sunt exacta, dar asta e, ma cam saturasem de calculat, de facut charturi si toate alea, asa ca, nu stiu exact. Apropo: TRAIASCA BRANCA URSULUI!!!
Test sarcina pozitiv - 23 Iunie
26 Iunie- o valoare HCG de 1952.
Am programare la OB/Gyn doar pe 17 Iulie. Nu e cam mult de asteptat? Habar nu am cate saptamani am, eu as zice undeva intre 5 si 6 dupa datele gasite pe Internet....
Doar pentru linistea mea, va rog sa imi spuneti daca nu e prea tarziu cand merg la doctor pentru prima eco, primul consult prenatal. In August merg acasa, si o sa fie altfel, dar sunt cam nelinistita acum.
Ma simt in general bine, usoare ameteli si greturi, dureri de sani si de burtica - in special in partea dreapta, dar mult mai rare decat acum o saptamana, si sunt fffff obosita.
Apreciez tot ce faceti voi aici pe acest forum, cum va sprijiniti una pe alta, si sper sa intru si eu in familia voastra. :)
Multe multumiri. Mihaela
Elasan
"We cannot change how other persons act, we cannot control what they say - we can only change how we respond."
cris30 spune:
Stiu ca amniocenteza implica ceva risc pentru fat, dar sa stii ca aici in America si in Canada riscul de a pierde sarcina este mult mai mic decat in Romania.Am o prietena care avea 34 de ani si doctorul i-a recomandat amnio, ea nu a vrut sa faca dar nu ai incotro daca vrei ca totul sa fie bine.A fost bine pana la sfarsit si acuma are un baietel sanatos care are 3 ani si cateva luni.Poate o sa fie putin stresant in perioada aceea dar ai sa vezi ca o sa treaca, Dumnezeu e mare.
11+
anca_ spune:
Salutari burticilor!
Am venit si ru dupa o pauza de cateva zile...am fost f ocupata in ultima vreme..dar am reusit si am citit tot din urma.![]()
Daiopri, eu sunt bine, tot cu greturi in continuare, mai vomit din cand in cand, macar o data la doua zile..Au inceput caldurile aici si e nashpa tare..seara cand ajung acasa e f cald, nu am aer conditionat, e insuportabil..prefer sa stau mai mult la servici.
Stii cand vei face amnio? La tine cum e vremea, tot asa cald?
miereamara, sper sa iti fie mai bine pe drum. Ai grija de tine!!
cris30, nu mai tin minte, tu ai facut dublu test?
V-am citit vorbind despre mancare si acum nu mai pot...de abia astept sa ajung acasa sa mananc ceva, sau poate prin oras...maine placam intr-o mica excursie si frigiderul e aproape gol - ne-am chinuit in ultimele zile sa mancam tot ca sa nu se strice mancarea![]()
Va invidiez cu mersul la mare, mi se face si mie un dor teribil de mare!!! dar nu-i nimic, avem vacanta 7 zile in august in Hawaii, sper doar sa ma simt bine si sarcina sa progreseze bine pana atunci..
In rest, eu de abia peste 2 sapt am programare la dublu test, deci mai am de asteptat...pur si simplu numar zilele...abia astept sa vad bebe-ul la ecograf..ca si celelalte fete de aici, eu nu am sanse sa aflu sexul pana la ecografia morfo de 20 sapt 
10+
anca_ spune:
Elasan, bine ai venit si felicitari pentru sarcina!
17 iulie nu e prea tarziu pt primult consult...in general in state fac prima programare la 8-9 sapt...tot atunci e posibil sa iti faca si ecograf...ei se bazeaza pe selectia naturala din primul trimestru..
In caz ca ai avut sarcini pierdute anterior e bine sa informezi doctorul pentru te va urmari mult mai atent (ecografii, consultari mai dese).
Eu zic sa nu te panichezi, sa te inarmezi cu rabdare pana la consult...totul o sa fie bine, poti sa-ti urmaresti simptomele(oboseale, dureri de sani, eventual greturi, dureri de cap, mers la baie des, etc...) intre timp pt a confirma ca sarcina evolueaza cum trebuie.
Ti-au facut un singur test de HCG ? Intreb pt de obicei te trimit sa repeti testul la 48 ore pt a vedea daca valoarea se dubleaza.
10+
cris30 spune:
Anca eu sunt programata la dublu test pe 7 iulie cand voi avea 12sapt si 2 zile.Oricum cel mai tarziu cand se poate face testul este de 13 saptamani si 6 zile.
11+
cris30 spune:
Apropo de analize,Anca tie ce analize ti-au facut pana acum.Eu am luat ieri rezultatele, toate sunt bune dar totusi lipsesc niste chestii cum ar fi:Listeria, HCG-ul si poate si altele care sunt importante.Si am mai observat ca doctorii aici nu prea iti masoara colul uterin cand te duci la control.Nu stiu ce sa mai cred.
11+