Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmen_Marieta spune:
Buna seara burtici,
Nu am mai intrat de mult pe acest forum, dar in 2006 un grup de fete minunate ne-am sfatuit pentru unul din momentele importante din viata la Miresici de 2006. Acum vreau sa fiu alaturi de voi pana in februarie 2009, pentru ca a aparut "un fluturas" in burtica.
UM 18.05.2008, primul test pozitiv 22.06.2008, prima echo 26.06.2008 unde s-a mentionat ca endometrul este gros 16.5 mm, imagine transonica in fundul cavitatii, aspect de sarcina incipienta.
Maine voi merge pentru dozarea beta HCG, iar vineri mai fac o echo.
Pana acum ca simptome: greata pe tot parcursul zilei, sani durerosi si mariti, usoare intepaturi la burtica,si somn.......
O sa revin cu vesti. Dupa calculul de la "cand vine barza" as avea 6 saptamani..
Vedem vineri...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by vio_reurean
sunt singura pe aici, nu veniti ca o cafea?
BB1 2+
Vio, cum mami 2+ ??? Se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii. Deci ar trebui sa fie cel putin 5+. Ia zi, cum e?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
vio_reurean spune:
adica mai am un omuletz acasa, dar are 2 ani si inca vreo 9 luni(BB1)
si cel din burtica dupa UM are 6+,si dupa eco cam nu se stie, ca dadea eroare.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by vio_reurean
adica mai am un omuletz acasa, dar are 2 ani si inca vreo 9 luni(BB1)si cel din burtica dupa UM are 6+,si dupa eco cam nu se stie, ca dadea eroare.
Nah, ca tot comentez: pune-i mama numele copilului acolo sa va da toata lumea. Sa-ti traiasca! Ce zice ca va fi fratior mai mare?
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
edinutza spune:
Salutare mamicilor!!ma numesc Edina si sunt o mamica in devenire de 7 saptamani!!!ma bucur enorm de acest site si sper sa pot impartasii cu vi clipele minunate din viata mea daruite de Dumnezeu!!!va pup!!!
edi
edinutza spune:
Am sa va povestesc in mare despre noi!!!Vestea cea minunata am aflat-o pe 26 iunie!!!Sunt casatorita de 2 ani si 5 luni si de 2 ani ne doream f mult un bebe!!!dar nimic!!!au fost clipe grele pt mine pt ca toti prietenii din generatia noastra deja aveau copii,ba gravide,in fine...dureros!!!in luna aprilie mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o programare pt testul de infertilitate!!!
Programarea a fost luna trecuta pe26!!dupa ce Dr. mi-a luat probe mi-a facut un eco vaginal si cand colo SURPRIZA un bebe de 5 sapt jum!!!A fost cea mai minunata zii din viata mea ,am inceput sa tremur pur si simplu nu imi venea sa cred,defapt nici acuma nu realizez!!!si eu si sotul meu ii multumim Domnului Isus pt darul oferit pt noi!!asa ca asteptam ca comoara noastra sa vina pe lume cam intre 16-20 februarie!!!(pe 18 este aniversarea noastra de casatorie implinim 3 ani)!!!poate poate va iesii atunci,oricum cum va dorii bunul Dumnezeu,caci El este care da viata si care o poate lua!!!
edi
andre_ea spune:
Am reusit sa pun ceva poze din concediu. Evident cele mai multe si cu siguranta cele mai reusite poze se afla inca la cumnatii mei cu care am fost in concediu, inca n-am intrat in posesia lor. Enjoy!
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
mimika spune:
Vio, Carmen, bine ati venit.
Carmen, se pare ca am fost colege la Miresici 2006
(chiar imi parea ID-ul cunoscut). Ai vazut ca fetele inca mai scriu acolo? Ffff frumos, eu din pacate nu am mai tinut legatura cu ele.
+8
pusyketa spune:
Multumesc,fetelor!
Abia astept sa merg.
In rest....nici nu stiu ce sa va mai zic,ma simt parca aiurea printre voi,cele care aveti greturi si alte probleme si eu....nimic.
Dar sunt sigura ca va fi bine pentru toata lumea.
10+
VINE BEBE!