Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Naty
roxana si mie mi s-a parut ciudat sa faca dupa a treia doza. Nu a mai luat alte medicamente, in afara de nurofen, pe care il ia frecvent si nu are alergie la el. Aseara (inainte sa ia medicamentul si sa-i apara bubitele) a mancat mamaliguta cu branza Almete si smantana. M-am gandit si eu ca o fi de la branza sau smantana dar erau amandoua proaspete si apoi, ea mananca de mult Almete si acelasi fel de smantana, Napolact si pana acum nu a avut nimic.
Eu m-am temut sa nu fie totusi vreo boala contagioasa, dar ambele doctorita au zis ca nu e daca are bubite numai pe fata si gat.
mda, tare ciudat....clar nu e boala contagioasa. ma gandeam la alergie la un aliment totusi.
aoleu gata plec ca ajung iar tarziu la stomato
justme25 spune:
quote:
roxanaz de la Klacid a facut alergia, culmea e ca dupa a treia doza. Dar si la primel zicea ca ii vine sa vomite dupa ele si ca are ... miros de ceapa, ceea ce desigur nu e adevarat, dar inseamna ca ii facea ei rau. Pana acum nu a mai facut alergii la medicamente dar a fcaut la multe altele, e un copil foarte alergic (seamana cu ta-su).
Sa stii ca in locul KLACIDULUI se ia si AZITROX (e din aceeasi grupa de medicamente).Nu stiu insa daca e recomandat copiilor. Insa stiu ca e suportat destul de bine de pacienti!
Justme
13+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003quote:
Originally posted by roxanaz
Cristi pai daca voi aveti atatea mofturi la mancare... sa vedeti cum o sa fie cu copchilu'. ca el clar trebuie sa manance echilibrat si din toate.
pai lui o sa ii dau din toate - profitam cand nu e tasu acasa si papam spanac si verzituri
rosii sa ii dea cristi12+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
S-o crezi tu. Observa tot monstruletii mici si copiaza tocmai ceea ce nu vrei. Maaaare atentie! Iti spune mama unui nemancacios inrait.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
pusyketa spune:
Salut toate burticile!
Am intrat in saptamana 11,vineri trec in a 12-a.....e momentul sa merg cred,la ecografie.
Eu am mai intrebat,dar nu m-a lamurit nimeni:ce trebuie facut in sapt a 12-a?
Ma gandesc ca e bine sa stiu dinainte,in caz ca doctorita omite?
10+
VINE BEBE!
Angellique spune:
Naty, cel mai probabil alergia ESTE DE LA ANTIBIOTIC!Eu nu pot sa le numesc altfel decat "nenorocite", aceste medicamente.De 2 ori am patit-o din cauza lor, prima oara am ajuns la spital cu paralizie faciala, si a2a oara, de la ZANOCIN, dupa 2 doze, am vomitat si am avut diaree 3 zile, timp in care am slabit 5 kg.Aveam mare nevoie sa le iau atunci, stiu ca am si diminuat doza, dupa ce am scapat de rau, si iarasi m-a apucat.Daca are neaparat nevoie de antibiotic fetita ta, vorbeste cu medicul de familie sa-i prescrie ceva asemanator, mai usor, doza mai mica.
13+ 
cris30 spune:
Salutare la toate burticile!!
Irynuka, ai grija de tine si sper sa te simti mai bine.Cred ca starea de greata a revenit asa puternic si din cauza oboselii sau a stresului calatoriei.Distractie placuta in vacanta si sa va intoarceti cu bine.
Michelle tocmai cand ziceai ca te simti mai bine, of iar au revenit nenorocitele astea de greturi.Se spune ca din saptamana a-12-a ar trebui sa ne simtim mai bine dar cel mai sigur dupa saptamana a-14-a ar trebui sa scapam cu tot de greturi.Doamne ajuta!
Vorbirati de gatit, ieri pentru prima data de cand am ramas gravi am mancat in oras, preferata mea este chinese food: orez,legume si pui.Am incercat sa fac si eu acasa dar niciodata nu-mi iese asa cum fac ei.In rest acasa gatesc in functie de ce pofte am. Mananc in fiecare zi pepene rosu cu paine,salate de tot felul si mai nou acuma fac compot de mere, pere, caise.Mi-am cumparat si un aluat de pizza si am facut-o cu ciuperci, masline,cascaval si salam.A iesit super buna 
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+
Doamne ai grija de bebeii nostri
RalucaAlexa spune:
Pusyketain saptamana 12 eu am facut urmatoarele: eco morfologica cu masurare pliu nucal si dublu test dupa. La dublu test tre sa mergi cu trimiterea de la dr ginecolog si ultima eco morfologica. Pe mine m-a costat 100 Ron si voi avea rezultatul saptaman viitoare.
13+
galmita mea
BillyBilly spune:
pusyketa eu in sapt a 12-a mi-am facut primul set de analize de sange si urina, pt ca nu le-am facut mai devreme si atat. In sapt a 13-a am facut eco morfofetala cu masurarea pliului nucal si a mult mai multor parametri. Adica asta am avut trimitere sa fac. 
Catalina
14+ 
Bebelusa
vio_reurean spune:
Servus!
Am ajuns si eu acasa, am citit tot. Cand vorbeati de mancare mi-am facut doua tartine cu tot felul de chestii. ![]()
Pusiketa: In sapt 12 eco morfofetala si cu indicatie DT (sau la cerere), eu asa stiu.
Naty si eu cred ca e de la antibiotice, eruptia nu e generalizata. Multa sanatate!, imi pare rau ca e bolnavioara.
Eu am avut o zi foarte groaznica. A venit la servici cineva care mirosea rau de tot si mi s-a facut cumplit de greata. Am fugit afara. s-a stricat aerul conditionat si mirosea si mai tare cu toate geamurile deschise.
Eu cred ca raman codasa la eco. Abia sapt viitoare merg cu multe emotii. Ultima data dadea ecograful eroare. Nu putea calcula varsta sarcinii. Vedea doar sacul embrionar , embrionul nu se vedea. Si acum ma cam stresez, dar analizele HCG erau in dinamica bune, asa ca...
BB1 2+