Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

quote:
Originally posted by Iris2002

Daca nu as fi gravida as minca somon afumat cu pepene galben, ne place mult(mai ales in zilele calduroase).

De ce nu e voie somon afumat?
Aici in JP, nu interzice nimeni pestele crud femeilor insarcinate... Cand am fost insarcinata cu Luka nu stiam de chestia asta si am mancat sushi la greu... Si cand am intrebat dr. mi-a zis sa fiu atenta la ce peste cumpar si atat... ceea ce faceam si inainte de a-mi spune el.

Dar... mi-am dat seama ca fiecare tara are obiceiurile si traditiile lor... Asa cum ma certam ca si cu morile de vant cu al meu japonez din cauza curentului din casa... acum m-am linistit si deschid EU toate geamurile cand e prea cald... si nu m-a mai durut deloc capul, maseaua sau eu stiu ce... si nici Luka nu a racit vreodata din cauza asta.

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mie mi cam rau rau azi,sigur nu mai este mult si voi vomita...off!

Azi ma gandeam sa fac o salata orientala si am sa incerc pentru prima data maioneza fara ou crud doar cu ou fiert si mustar sper sa imi iasa...

Roxanaz-si eu fac multe paste cu sosuri diferite(pun rosii,legume ceapa usturoi,depinde).Sambata am facut o ciorba de perisoare delicioasa,supe nu fac des decat o data pe saptamana.

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

yashy-si mie mi.a spus doctorita sa nu mananc peste crud afumat sau peste crud in general.noi mergeam des la restaurantul chinezesc dar daca nu am voie sa mananc atatea il cam ocolim sa nu mi se faca pofta!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee nasol cu tipa de la securitate ... vreo frustrata!

selene merci de intrebare, nu a venit doctorul la Ioana, dar am fost eu la pediatra ei la spital (daca tot m-am dus sa fac ecografia) si mi-a zis ca e alergie la antibiotic.
Apropos de doctori - unele dintre voi aveti 2 ginecologi, eu am doi pediatrii - o doctorita in care am mare incredere, e una din cele mai bune de la noi, dar a fost bolnava tare si, in plus, e foarte ocupata, asa ca nu pot apela la ea mereu. Si inca o doctorita, cea de familie, care e si pediatru si la care apelam de regula pentru raceli/amigdalite si altele de genul asta.

roxanaz de la Klacid a facut alergia, culmea e ca dupa a treia doza. Dar si la primel zicea ca ii vine sa vomite dupa ele si ca are ... miros de ceapa, ceea ce desigur nu e adevarat, dar inseamna ca ii facea ei rau. Pana acum nu a mai facut alergii la medicamente dar a fcaut la multe altele, e un copil foarte alergic (seamana cu ta-su).

miereamara drum bun si sper sa nu mai vomiti!

In legatura cu cremele, eu imi voi lua una cu factor cel putin 30. De fapt, cred ca o sa iau una de copii cu factor 50 si o sa ma dau si eu si Ioana cu aceeasi. De regula cumpar din farmacii, am vazut acum la Sensiblu o gramada, Klorane, Vichy, Avene, etc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Cum citim ofertele de serviciu din ziare??

"Cautam oameni cu experienta" = "Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat".

- "Bune abilitati de comunicare" = "Sefii comunica, tu asculti, īncerci sa īntelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine".

- "Se cer abilitati de conducere" = "Vei avea responsabilitatile unui sef, īnsa bani ioc si respect deloc".

- "Rezistenta la stres" = "Īn firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur".

- "Salariu competitiv" = "Ramānem competitivi platind mai putin decāt concurentii nostri".

- "Alatura-te echipei noastre dinamice" = "Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur".

- "Tinuta obisnuita" = "Nu te platim prea mult ca sa vii īmbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai īndrazneti ce poarta cercei".

- "Disponibilitate pentru program prelungit" = "Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori īn fiecare seara si uneori īn fiecare week-end"...

- "Sarcini diferite" = "Oricine din birou īti poate cere socoteala si īti este sef".

- "Trebuie sa fii atent la orice amanunt" = "Nu avem serviciu de control al calitatii".

- "Daca īti doresti, mai presus de orice, o cariera " = "Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramāna asa)".

- "Interviul va fi personal si confidential" sau "Numai persoanele selectate vor fi contactate" = "Daca esti batrāna, grasa si urāta, ti se va spune ca postul s-a ocupat".

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca, daca pana acum nu a facut alergie la antibiotice este putin probabil sa fi facut acum... si dupa a treia doza. trebuie sa fie altceva...ma indoiesc ca e asta..... alergia la medicamente apare in mod clar dupa prima doza - la scurt timp dupa administrare sau imediat aproape de a doua. klacid-ul are particularitatea gustului cam rau...pentru copii e mai ok fromilid-ul sau lekoklar - au gustul putin mai bine ameliorat. ce alt medicament a mai luat intre timp? sau ce a mancat?
yashi in general carnea cruda/putin gatita este interzisa in europa datorita posibilelor infectari bacteriene. in Japonia.. la cate variante de peste exista si atat de proaspat.. probabil ar fi o crima sa il interzica
Cristi pai daca voi aveti atatea mofturi la mancare... sa vedeti cum o sa fie cu copchilu'. ca el clar trebuie sa manance echilibrat si din toate.
Michelle nu iti place maioneza la borcan? ca aia e ok, fiind pasteurizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

eu astazi am invartit o salata de ton cu maioneza (ton, maioneza, ceapa, telina, sare, piper) pe care o mancam pe post de sandwich cu salata verde si felii de rosii. Este f racoroasa...

Sapt trecuta am facut ardei umpluti si supa de rosii cu o multime de legume proaspete - am mancat-o rece!

Din cand in cand fac orez cu legume si ou (orez uncle benz, legume congelate china mix de la bonduelle, oua prajite jumari) sau fac orez mexican de la uncle statis (se caleste orezul gata asezonat cu legumele in tigaie)

Si tot din cand in cand mai fac mancare chinezeasca, in diverse combinatii cu pui

Imi plac mancarurile de legume de sezon si-mi place sa fac (cand ma loveste harnicia): mancarica de mazare dulce cu marar, spanac cu oua ochiuri, fasole scazuta la cuptor cu afumatura sau fara sau supa de fasole uscata cu leustean (dulce, neacrita), pilaf, friptura de pui in diverse combinatii, spaghete bologneze, macrou la cuptor, snitzele din piept de pui, ciorba de vacuta sau supa de pui cu galuste de gris, cam atat imi aduc aminte... imi place sa gatesc dar sa fiu in chef.

Cel mai des fac salate: bulgareasca (cu branza telemea sau feta), salata Caesar, de vinete, de ton, de ciuperci cu porumb, orientala si ... numai in cazuri extreme: salata boeuf

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

roxana si mie mi s-a parut ciudat sa faca dupa a treia doza. Nu a mai luat alte medicamente, in afara de nurofen, pe care il ia frecvent si nu are alergie la el. Aseara (inainte sa ia medicamentul si sa-i apara bubitele) a mancat mamaliguta cu branza Almete si smantana. M-am gandit si eu ca o fi de la branza sau smantana dar erau amandoua proaspete si apoi, ea mananca de mult Almete si acelasi fel de smantana, Napolact si pana acum nu a avut nimic.
Eu m-am temut sa nu fie totusi vreo boala contagioasa, dar ambele doctorita au zis ca nu e daca are bubite numai pe fata si gat.

michelle cum te mai simti?

Eu nu ma bag la mancaruri ca sunt antitalent ... noroc ca trec pe la mama zilnic dupa servici sa o iau pe Ioana si mananc la ea. Iar ;la pranz catering-ul sa traiasca!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, bine ca mi-ai adus aminte Catalina, sa tre sa fac supa de rosii. azi cred ca nu mai e pentru maine.
ma duc la dentist mandrutelor, aveti grija de voi si o dupa-amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Cristi pai daca voi aveti atatea mofturi la mancare... sa vedeti cum o sa fie cu copchilu'. ca el clar trebuie sa manance echilibrat si din toate.

pai lui o sa ii dau din toate - profitam cand nu e tasu acasa si papam spanac si verzituri

rosii sa ii dea cristi

12+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput