Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
baby_r7 spune:
Gabi fugi la spital!!!!!!!!!
se pare ca ne mai vine un pepenas de iulie.............
Ana ma bucur sa vad ca ti-ai revenit la masuri asa repede!!!!!!!!
Maria am vazut ca e o dulcica frumusica foc......... sa va traiasca!!!!!!!!!!
ma simt foarte usurata ca nu trebuie sa imi ac griji in privinta bebelinei mele..........
oricum este mai maricica decat varsta ei........cred ca de aceea o simt asa bine...........sigur o sa aiba peste 3 kg la nastere......
Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
M&M spune:
Inca un pepenas pe drum????!!!
Gabi, nastere usoara!!!
Narcisa, si eu abia astept sa vad ce o sa iasa din amenajatul asta. Oricum, vreau ceva simplu. TU ce mai faci??? Cum te mai simti???? Imi place noua ta " titulatura"
Ana, pentru noi e de-ajuns ca intri sa ne mai spui din experienta ta de mamica.. !! Sper sa treaca cat mai repede problema cu sanii!!!
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ileanna spune:
Uraaaaaaaaa pentru Gini
anka uite'asa se naste . Multumim pentru lectia scurta si eficienta de nascut. Felicitari .
diarux eu am stat prin muuulte blocuri si nu am avut aproape niciodata probleme cu vecinii. Dar tind sa cred ca in Bucuresti lumea este mai ... undercover. Sunt mai distantati si nu le place sa atraga atentia.
Cat despre liniste ... hm ... io ma gandeam ca la meseria pe care o ai ... te poti concentra si intr-o hoarda de tatari . Se pare insa ca e pe invers si ca ai devenit alergica la zgomote.
bujo da' ce urias ai ... Si nici fetita ankai nu e mai prejos. Mai da' buna e cultura de pepeni de iulie 2008.
baby_r tot cam ca tine o duc si eu. Cand eram in 33 ma gandeam si eu cu groaza ca o sa ajung caz de stiri la protv ca io nu o mai pot duce asa pana in 38 - 40. Si cand ma mai intalneam cu o mamica ce spunea "aaaaaa ... pai in ultima luna iti creste burta cel mai tare" imi venea sa plang si sa o iau la fuga. Si uite ca am ajuns la 37 dar tot ma mai intreb daca o sa fac fatza si n-o sa cedez cu toate ca "mult a fost, putin a ramas".
anaxena esti tare rau!!! Masura de dinaintea sarcinii??? Dar cate kg luasesi? Mor de invidie!!!
Cat despre ora pe care o petrece Maria la san ... ea ce face acolo??? Suge o ora, sau suge 1 data si doarme 15 min si tot asa??? Eu am citit in Capraru ca tb sa fim foarte atente sa nu ajunga copilu sa asocieze statu' la san cu starea de bine si somn pt ca dam in diverse. Cik nu are voie sa stea mai mult de 20j de minute si orice secunda peste e total neproductiva: se invata sa adoarma ... nu mai mananca si nici nu il mai poti da jos de la tatzi ca urla. Iar pentru mama este cat se poate de epuizant. Cik sa nu il lasi sa doarma sau sa frece menta la tatazi: te joci cu sfarcul in gura lui ... il ciupesti usor ... pana pricepe ca acolo se mananca si nu se face altceva. Dc a terminat de mancat .... valea .
37S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
baby_r7 spune:
Ileana deci ne luam de manute..........
eu ma duc sa ma plimb putin prin casa ca acum mai nou de vre-o ora ma inteapa ca la cm si pasa si inspre fund......si cand stau la calculator pe scaun..........
daca nu trec intr-o ora iau nospa si daca nu trec nici asa il sun pe dr.
AMR 6 SAPTAMANI
anaxena spune:
am mai pus poze cu Maria la semnatura!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Sa facem galerie pt Gabriela:
Map nastere usoara maine!
Sun abia astept sa ne dai vesti bune maine!
Diana prin ce patanie ai trecut.
Mada sa stapaniti sanatosi canapelele si daca poti sa le faci si poze.
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE
anaxena spune:
epiziotomie???ce-i aia??nu mai am nimik!!!sunt ca noua
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bubuleana spune:
narcis: si eu brutus hai ca si tu ma urmezi indeaproape, dar vezi ca mie secretia aia care a fost dopul a aparut o singura data deodata toata, nu treptat...ia vezi ce zice al tau
bubuleana
37+
narcisa.s spune:
Cris, saru mana...Incerc sa ma dumiresc ce ma asteapta...Picioare umflate, intepaturi in col, cred ca pierd si eu dopul (daca-i asa cum zice Bubu), dureri de spate si de sciatic dar toate la nivel suportabil, nimic inspaimantator pana acum...Maine cica mergem la Mr Leite si sper sa stim mai multe...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o
AMR 6
baby_r7 spune:
Ana e fotogenia Maria ca si mami a ei!!!!!!!!
sa va traiasca!!!!!!!!!!!
pisi m-a socat ce mari erau pe langa capusorul Mariei.........
te rog sa imi spui si mie ce numar ti-ai luat sutienul pt. alaptat......... ca eu nu stiu ce numar sa imi iau......si cat se vor face dupa ce nasc......
AMR 6 SAPTAMANI