Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mi-am trecut si eu AMR-ul la semnatura, ce ciudat mi se pare parca a trecut repede timpul asta de 9 luni.

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Acum sper sa apara amr-ul meu la semnatura .

38+AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Gata am reusit sa fac sa apara, vai ce nepriceputa sunt cateodata.
Gabriela nu te duci la spital???
Sa ne dai si noua o veste cand va fi cazul sa stim ........

38+AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankuleeeeeeeeeeee!!!Si nu te-ai mai tuns baietzeste?????Hai sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatoase, sa aveti laptic mult si sa fiti cuminti!!!Bun venit Erika!!!!!!!!!!!Ce nastere frumoasa ati avut!!

Mada, eu insist...Am plamani puternici.Felicitari pentru achizitii!!Tu tot zici ca nu nasti nu nasti si ne ameninti ca ne trimiti sms daca...si parca vad ca trimiti sms la fete ca a venit Amira deja...
Hai Amiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Gini ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine amandoua!!Slava Domnului, refacere rapida, bun venit micutzei si te asteptam pe forum cand poti!!!!

Bine ca Bujo e bine!!!!Si Filip maricel!!

Map succes maine!!O sa fie bine!!!!

Si vine mama de Galu cu tata de Galu si cu Galu acasa???Doamne ajuta...N-am citit inca dar am citit ce a scris Cristina....Slava Domnului!!!!!

Diarux poate ca daca s-ar auzi muzica n-ar fii asa de rau.Zgomotul ala infundat e infernal...Incearca sa-ti cumperi de la farmacie dopuri de urechi, sunt asa, portocalii si s-ar putea sa te ajute cat de cat...Daca nu, discutati prin avocati

Ce dragutze sunt mamicile de mai iunie...Dragele de ele...Multumim mult pentru stafeta si pentru incurajari!!

Dana 81, sa pui poze cu patutzul

Cristina si eu astept sa vad ce tot trebaluiesti tu pe acolo, da??

Dia, in chilotzi vecinul???E dus????Nu ati innebunit fetelor, si eu sunt tot asa...

Capri da ce are Matei??A racit, viroza sau???Sa nu fii luat ceva de la bazin, mai stii??Sa ne tii la curent.

Diana Mirela...prin ce trebuie sa treci si tu...Slava Domnului ca n-ai patit nimic

Bubule, si tu????Intr-o saptamana?????Doamne ajuta...Deci poate fii ca si la mine se elimina dopul??Ca de vreo doua saptamani tot vad ceva asa, cum povestesti tu...O sa-l intreb maine pe M.Leite

Vicky, ce nastere usoara ai avut!!Bun venit acasa!!!!Las ca intri tu si ne pove cand ai timp

Turtu, bine ca ai mai intrat...Imi faceam griji deja

Boti tu la ce lucru esti mai fata??Ia vezi ca in doua saptamani vine Nancy si tu esti tot la lucru

Gabriela cum esti??Ai plecat deja spre maternitate??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Sybille a mai intrat sa ne spuna povestea nasterii Annei ca eu n-am vazut...Tare sunt curioasa sa vad si poze...Ma uit imediat si pe Picasa

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcisa, vad ca ti-ai pus titulatura, felicitari!

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt tare ofticata ca nu pot tzine pasul cu voi!!!

felicitari Anka!!!!!

SUN te ashteptam pe DC!!!

azi am fost cu Maria la mall si mi-am cumparat de imbracat..ce frumos sa cauti din nou marimea S sau 36-38!!!

e asha trist ca uitzi ca ai avut burtica,uitzi cum e sa se plimbe bb pe-acolo...eu care m-am vaitat atata,credeti-ma imi e cam dor de senzatiile sarcinii!!!
parca abia ashtept sa vina bb 2,apoi 3,4 cine shtie

Maria mea s-a facut o hoatza...totul bine si frumos cat adoarme langa mine,dc cumva nu a adormit si o pun in pat,plange de zici ca nu shtiu ce tragedie s-a intamplat,iar la san sta o ora!!!dupa ce ca am eu sfarcurile varza si nici shanse sa se vindece nu am si pe deasupra am facut si mastita la sanul stang ea ma suge O ORA!!!

in rest totul e bine...

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Ana xena deja iti este dor de sarcina...............
Sa speram ca o sa scapi curand de ranile al sani si de mastita.
Las-o in pace pe Maria este prea mica sa se alinte , spun eu care sunt tot la primul bebe, dar nu stiu nici eu exact cum sta treaba cu reactiile bebelusilor fata de statul singuri in patut.
Imi fac si eu sperante ca o sa stea singura in patut.
Ma bucur ca te-ai simtit bine sa mergi la cumparaturi si sa iti iei haine masura de dinainte de sarcina.BRAVO>>>>>>>>>>>>>>>>>

38+AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna,fetelor,

Ma bucur enorm sa vad ca bebelusii de la odisee sunt bine. Dumnezeu ne-a ascultat rugilesi a avut grija de bebelusii nostri.
GIGI..sa iti traiasca fetita si Doamne Ajuta in continuare sa fie bine.
SUN...ma bucur enorm ca THEA este bine si maine veniti acasa..
ANKA...Felicitari pentru asa o nastere usoara!!!
Caprioara....sanatate pentru Matei!!!nu te speria,o sa mergeti la medic si o sa fie bine.
Alina....nu pot sa cred ce nenorociri se pot intampla...conduc oamenii astia ca nebunii....
BabyR...eu zic sa nu iti faci probleme....bebelusul tau e mai miscaret...si Bujo spunea la fel de baietelul ei.

Eu nu prea pot sa stau mult la calculator,din acet motiv nu prea scriu.Am un laptop si cand stau cu el aproape de mine...se misca fetita mea....de zici ce-i aia...iar daca il pun pe masa mi se umfla picioarele groaznic.
In rest noi suntem bine...eu am luat 12 kg pana acum si am intrat si noi in saptamana 37. Mai avem putin . E posibil sa fiu programata la cezariana in jur de 17 iulie. O sa vedem ce ne spune medicul cand mergem la el. Si eu voi naste tot la Polizu si sunt foarte fericita ca am ales aceasta maternitate. De fapt asa a fost sa fie pt. ca medicul meu acolo lucreaza.

VA pup pe toate si DOAMNE AJUTA!!!!!

bobitamica 36+

Mergi la inceput

Didi...eh, incerc si eu...Pup

Bobitamica si mie mi se umfla picioarele...Ma gandesc ce-as fii facut daca as fii fost in Ro pe caldurile astea, cred ca as fii aratat ca un elefantzel.Nici nu ai luat multe kg!!!

Anaxena, deja ai ajuns la 36-38???Suuuper!!Hai ca Maria e o scumpa.Deja ti-e dor de burtica???Cum merge cu epiziotomia, s-a vindecat bine?

AMR 6

Mergi la inceput