Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
Boti,mie imi pare rau ca am reactionat asa ciudat...Stiu ca ai zis cine esti, dar in momentul in care ai pronuntat cuvantul Laura si cum vocea ta parea destul de serioasa, am crezut ca s-a intamplat ceva grav...Apoi mi-ai zis de Gini si m-am pierdut de tot de la o asemenea veste...bine ca stateam pe scaun...Scuze inca o data si doar stiam ca doar tu si MOniq sunteti cu numele Monica pe forum, Aaaaa,,,vezi ca te sunasem sa te anunt ca a nascut Anka( ai un tel pierdut de la mine) , ca m-am gandit ca daca nu ai net nu ai cum sa aflii...
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
atb spune:
Ankalaura felicitari!!!! Moaaaama ce repede ai nascut! Erika, bun venit pe lume, sa fii sanatoasa si cuminte!!!
Gini, felicitari si tie! Refacere cat mai rapida, si sa mergeti cat mai repede acasa! Micutei Irina ii doresc muuuulta sanatate, si DD sa o binecuvanteze!!!
Ce bine ca Teodora si Laura se intorc acasa!!! De-abia astept poze!
Map, tinem pumnii pt. maine, sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si bebe Luca sa fie sanatos si papacios!
Mada, felicitari pt. canapele!!! Cred ca esti super fericita, stiu cat de rau ti-a parut ca nu ti le-ai putut lua data trecuta, cand nu v-au dat credit! Acu poate sa vina Amira, totul e rezolvat, nu?
Capri, n-am apucat sa-ti spun dar taaare-mi plac pozele!!!! Esti o mamica frumoasa si fericita! Cum se mai simte Matei?
Violeta, e rau sa stai la etajul 9, nu? Ca si eu tot la 9 stau! sa vezi tu cum va fi cand se strica liftul si trebuie sa urci sau sa cobori cu caruciorul!!! Sau cu bebele in brate! Si noi tot 2 camere avem si o sa impartim dormitorul cu bebe dar asta este, lasa ca e bine si asa! Ti-a trecut maseaua, nu?
Diana, slava D-lui ca totul a fost bine pana la urma!
Diarux, abia acum am vazut mailul tau de pe contul comun, cu lucrarea copchilului aluia! Moaaaama! Chiar exista asa ceva? Viitorul tarii noastre!
Lori, bebe David e un dulce si jumatete!!!
Vicky, bine ai revenit!!! Asteptam poze cu Maya si povestea nasterii!
Adriana 34+
M&M spune:
Capri, offf, bietul Matei!!!
Chiar ce zi azi...o fi din cauza ca e marti????!!!
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Violeta_m_tm spune:
Ce mult ma bucur ca in sfarsit Sun isi duce fetita acasa,dragele de ele era si timpul, dupa cat au suferit
Ma bucur ca Gini este bine, si fetita la fel, sper ca toate analizele fetitei sa iasa bine, si sa ajunga cat mai repede acasa cu puiul ei
Map nastere usoara, este timpul sa facem galerie si pt tine
36+ Miruna AMR 3+
poze
bebele meu
vio
Violeta_m_tm spune:
Baby_r nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca bebelina ta se misca mai mult decat alti bebelusi, este mai energica dupa parerea mea, si micuta mea se misca destul de mult, dar este mai finuta, nu ma doare deloc cand se misca. Imi pare rau ca ai arsuri, si eu am din cand in cand si insotite de durere de cap.
Diarux nu esti singura care nu are chef de nimic, nici mie nu imi vine sa fac nimic, as dormi non stop, nu stiu de unde starea asta ca pana acum cateva zile eram foarte energica.
36+ Miruna AMR 3+
poze
bebele meu
vio
Gabriela82 spune:
fetelor de pe la 16.30 am contractii la 5/6/7/8 min. deci ma doare burta dar inca suportabil.
oare tre s aplec la spital????
GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)
bujo spune:
Baby io zic ca nu e cazu sa te ingrijorezi. Exact asa face si al meu, cand se misca zici ca vrea sa-mi mute coastele. Azi la TNS graficu arata ca o diagrama de seism, nici n-as zice ca nu mi-a rupt vreo coasta. Si se pare ca totul e ok, e doar el mai miscaret.
bujo 37+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Didi81 spune:
Gabriela, pai se pare ca e timpul sa scoatem agitatele:
Fetelor, se vede ca a inceput oficial sezonul de pepenasi! E 1 iulie si deja s-au copt 2, iar al 3-lea e pe drum!
Didi 38+