Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mada odihna placuta!!!!!!!!!!
Cristina eu asa cred...ca de la asta sunt intepaturile mele.......
merg si eu sa mai pap ceva si pe urma ma intind unpic in pat poate dorm............ca ma cam doare capul, cred ca din cauza ca nu am dormit prea mult azinoapte........

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Didi81

Ruxandra, sa stii ca si mie mi-e o leneee de vre-o 2 zile... asi dormii in continuu, parca nici sa mananc nu am chef. De-abia ma mai tarai pe aici, mi s-au umflat picioarele de nu mai sunt de recunoscut, mi se pare ca s-a lasat si burtica putin .

Diana, uuuf, bine ca nu s-a intamplat nimic si ca esti ok

Didi 38+

Didi, cine stie poate o trebui sa scoatem -ele...Nu mai tin minte care -uta zicea ca starea de somnolenta e semn ca se pregateste bebe de venire...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MAP bafta la cezariana , sa fie bine si pemtru tine si pentru bebe.
Mada sa staniti sanatosi canapelele. CE a zis mama ta de ele?
Diana bine ca nu ai avut tu vreo problema, multi tampiti sunt in trafic.
Caprioara asteptam vesti maine de la fete, sa speram ce de bine vor fi toate si sa speram ca si tu esti bine si nu o sa mai ai probleme cu streptococul.
Didi81 nici tu nu mai ai mult,inca putintica rabdare si gata.

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Da, fetelor, multi nebuni pe lumea asta. Daca eram gravida cred ca nasteam pe loc...m-a tinut centura si n-am zburat prin parbriz. Sunt ok, n-am nimic fizic, dar m-am speriat rau.

Mada, felicitari pt. canapele, poate vine si printesa daca tot v-ati innoit.

Diana, Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am ajuns si eu acasa, azi am prestat pt binele angajatorului

Sunt coplesita de vesti, ma bucur enorm pentru Anka si mai ales pentru Gini.

Of, nu va zic cu cata emotie si bucurie am raspuns la tel cand am vazut numarul Laurei, nu ma putea fata opri, io-i dadeam cu ce mai faceti, cand veniti acasa, vezi ca am facut prinsori daca Thea e buzata sau nu, de-abia a reusit sa ma intrerupa, of, si cand a inceput sa-mi povesteasca de Gini, fetele, noroc ca stateam pe scaun

Mi-a povestit ca dimineata devreme i s-a rupt apa lui Gini, s-a speriat foarte tare, nu stia incotro sa se duca si din cauza streptococului si din cauza ecografiei de ieri de la Herghelegiu, vroia sa mearga la Euroclinic si binenteles ca Laura n-a lasat-o sa faca asemenea lucru necugetat, e de-ajuns ce-a patit ea cu Thea. S-a zbatut Laura de-a intors-o din drum pe doctorita ei care doar ce terminase garda si a convins-o s-o preia si pe Gini, si a stat in fata blocului operator pina au iesit cu fata...

Irinuca e mica, e dismatura, adica e ca un bebe de 35 de saptamani, desi Gini era in sapt 38, dar era dezvoltata aparent proportional, sigur insa urmeaza sa mai faca teste si va fi tratata ca prematur din cauza retardului de crestere, dar, Slava Domnului! sunt bine...

Dupa cum ati retinut si Laura si Thea sunt bine, a zis ca ii e tare dor de noi si ca abia astepta sa ajunga acasa si ca o sa ne povesteasca ea ce au patit. Mi-a zis c-a albit cand si-a vazut puiul plin de tuburi si taiat pe burtica

Cristina imi cer scuze pentru logoreea din telefon, dar nu-mi mergea netul si eram disperata, ma gandeam la cine pot apela sa anunte fetele, saraca Cristina, nici nu stia cu cine vorbeste. Multumesc insa pentru ajutor

Am pierdut sirul evenimentelor de azi, am citit tot pe sarite printre lucrarile ce le aveam de facut, sper sa recuperez.

Si aveti grija ca io tre sa nasc la termen, nu-mi mai dati emotii d-astea ca o sa ne aveti pe constiinta

Caprioara mi-a facut tare bine sa vorbim, macar m-am mai linistit dand din bot cu tine . Pupa fetele apasat maine si din partea mea.

Monica 37+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cristina, Dara, nu cred ca sar eu randul . Mai e pana atunci, intai si intai o asteptam pe Mada, nu?

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana, mama ce sperietura trebuie sa fi tras! Ce nebuni, nene ! Bine ca nu ai patzit nimic.

Bei, io ziceam de starea de somnolenta . Io asa am patzit la sarcina trecuta. In ultima saptamana ma palise nene un somn... Si atunci stiu ca citisem ca se pregateste organismul pentru efortul nasterii, isi strange rezerve.

Didi, scoatem majoretele ?

S-a trezit si Matei. Acum luam temperatura, ca imi pare ca are febra iar. Si zice ca nu vrea sa manance, ca nu-i e foame. Si ca are mainile "ca doi taietzei fini", ca cica aia se rup repede, asa mi-a explicat.
Bai, are 38 cu 5 . Of, si tati nu mai vine odata sa plecam la doctor...

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 8 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

off Capri imi pare rau ca nu i-a trecut inca febra..............
tati pe la cat ajunge?
vezi ca afara s-a mai racorit un pic..........daca nu e departe dr. eu zic sa mergeti la el, sau macar suna-l .........
multa sanatate lui Matei......

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si eu de-abia astept sa vina Sun sa ne povesteasca

Caprioara, nu scoateti majoretele inca. Oi fi implinit eu 38 de sapt, dar fetita mea, ca si a lui Gini, e de vre-o 35 sau mai putin .

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, io nu ma mai joc, nu va jucati cu nervii mei, Diana, accideeent? . Doamne, ce zi e si azi...

Caprioara of, sper sa fie bine Matei, cat de dulce explica el ca are labutze ca taietzeii moi...

Monica 38+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput