Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Gabriela, sincere felicitari! Bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa!!

Am pus 4 pozici cu patutul. Asta va sta la noi in camera pana simtim ca bebe poate dormi singurel. Celalalt patut (pack'n play), primit de la colegi il vom plimba prin casa ori pe afara dupa nevoi. Urmeaza sa il montam si pe ala si vom face pozici cu camera lui bebe care e aproape gata.

Eu ma pregatesc de culcare, urmeaza sa primesc masajul de seara de la iubirisca mea. Va urez o zi buna tuturor!!

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEE
azi am luat-o de dimineata. m-am trezit cu o durere in sold...sper ca am dormit eu aiurea si nu e altceva.
BIRI super poveste. nastere usoara din cate vad. asta imi da si mie curaj. abia astept sa merg maine la doctoreasa sa vad ce imi mai spune legat de nastere. sper sa fie bine si cu BB ca m-au cam speriat fetele care au avut probleme.
ANAXENA nice body! eu cred ca tu tragi de fiare si nu vrei sa ne spui!!!!!oricum de invidiat!! (in sensul pozitiv, bineinteles)
MADA eu inca astept sa ma apuc de poezica. sa dai semnalul !!!
apropo de poezica, vad ca nu m-ati lamurit cu GINI. asa ca o pun intai pe cea a GABRIELEI. for now...

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

fetelor am o mare nalamurire!!!!
eu stiam ca [pe fetita GABRIELEI o va chema ANDREEA PAULA, si vad ca mesajul de la CRIS spune ca IRINA PAULA. eu ce trec la poezica?

Mergi la inceput

vad ca e prea dimineata. nu prea sunteti pe aici. asa ca ma duc sa imi fac cumparaturile pana nu se face cuptor afara si revin. vad eu dupa aceea ce fac cu poezicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ruxi, sunt in zona...asa scrie in mesaj...Irina Paula...

Despre Gini, nu stiu ce sa zic...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 47 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata fetelor!

Am intrat sa va spun ca ,tocmai am vorbit cu Gini,care abia iesise de la terapie intensiva si era mutata in salon(cel in care a stat Laura).Se simtea destul de bine,doar ca ii era greu sa se intoarca de pe o parte pe alta,din cauza taieturii.N-a apucat sa vada fetita,a vazut-o doar cand au scos-o,dar se pare ca e bine !Urmeaza sa mearga sa o vada.E internata la prematuri-neonatologul i-a spus ca desi Gini avea 38 +,fetita nu pare mai mare de 35-36 s,dar ca nu pare a avea probleme,ci doar aspect de copilas prematur.Ii vor mai face oricum niste investigatii.Am intrebat-o de ce au recurs la cezariana si mi-a spus ca i s-a declansat nasterea:s-au rupt memebranele si au apucat-o contractiile.Gini crede ca stresul a fost de vina-sperietura cu microcefalia.Acum era optimista ,asa cum a fost toata sarcina si tocmai se bucura de vizita Caprioarei!:)

Sursula34+bebe Tudor

Mergi la inceput

Am revenit si eu cu ceiucul din frunze de zmeur ( noua mea pasiune), chiar e bun, imi place!!!!

Mada , ce mai faci??? Asteptam sa ne dai unda verde la !!!

Biri , ce nastere usoara ai avut!!! Ma incurajeaza ca epiziotomia s-a vindecat asa repede si la tine , si la Ana!!! Deci , pana la urma , nu e dracul atat de negru pe cat se zice...

Narci , eu zic ca nu e dopul!!! Si eu am o secretie mai abundenta de vreo saptamana...Si cum adica nu pui poze ca nu arati bine???!!! Hmmmm...lasa ca dupa nastere o sa revenim noi la dimensiunile de manechin

CU somnul eu stau foarte bine!!! Eu as dormi intr-una, noaptea abia ma trezesc o data sa ma duc la toilet si atunci mai mult adormita decat treaza, iar dimineata nu m-as trezi nici sa ma pici cu ceara..

Camy , bafta azi la doctor!!! Sa vedem ce vesti ne-aduci, scoatem sa nu scoatem ...

Ruxi , te-ai intors de la cumparaturi???

AMR 47 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sursula

Buna dimineata fetelor!

Am intrat sa va spun ca ,tocmai am vorbit cu Gini,care abia iesise de la terapie intensiva si era mutata in salon(cel in care a stat Laura).Se simtea destul de bine,doar ca ii era greu sa se intoarca de pe o parte pe alta,din cauza taieturii.N-a apucat sa vada fetita,a vazut-o doar cand au scos-o,dar se pare ca e bine !Urmeaza sa mearga sa o vada.E internata la prematuri-neonatologul i-a spus ca desi Gini avea 38 +,fetita nu pare mai mare de 35-36 s,dar ca nu pare a avea probleme,ci doar aspect de copilas prematur.Ii vor mai face oricum niste investigatii.Am intrebat-o de ce au recurs la cezariana si mi-a spus ca i s-a declansat nasterea:s-au rupt memebranele si au apucat-o contractiile.Gini crede ca stresul a fost de vina-sperietura cu microcefalia.Acum era optimista ,asa cum a fost toata sarcina si tocmai se bucura de vizita Caprioarei!:)

Sursula34+bebe Tudor

Sursula, multumim de vestile bune!!

Doamne ajuta sa fie bine bebelina lui Gini....

AMR 47 ZILE

Mergi la inceput

Acum abia am realizat ce ai zis Sursurel....ca Gini s-a mutat in salonul in care a stat LAura cu Thea???!!! Asta inseamna ca s-au externat!!!!!! Uraaaaa!!! Deci , probabil , ca azi - maine va intra si Laura pe ...

Tecky, tu cum mai esti??? Ceva semne ca Raluca se pregateste de venire????

Ingry, sa stapaneasca bebelina sanatoasa patutul!!! si poate reusesti sa te mai menajezi la serviciu..

AMR 47 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata' si de la noi.............ne-am trezit la 9 acum si dupa o noapte de somn suntem fresh......
am reusit sa dorm de la ora 23....cu mersul de rigoare la wc..........pana azi dimineata.....
aseara m-au turbat la propriu durerea de stomac si arsurile........am sunat la dr. si mi-a zis sa iau lapte pt. arsuri si colebil pt. durerea de burtica...........si uite asa la ora 23 eram reparata aproximativ de ambele probleme si am putut dormi in sfarsit si eu mai mult!!!!!!!!!!!!
normal ca la ora 9 cand dormeam mai bine s-a trezit vecinul cu daramatul faiantei cu bormasina, dar azi in iert...........mai ales ca azi noapte a si plouat......s-a mai racorit in Bucuresti si sunt si mai odihnita!!!!!
am reusit sa mai citesc din urma:
Mada bagam galerie, poate totusi nasti si tu pana la sfarsitul zilei:

Gabi felicitarii pentru bebe Irina!!!!!!!!!!!!
ma bucur sa vad ca ai reusit sa nasti 100% natural.........sa ai laptic mult si o refacere cat mai rapida!!!!!!!

Tecky mi-ai luat o piatra de pe inima cu mesajul de la Anka.......deci daca ea a fost multumita de spital si de medici, asistente.........este bine......
acum pot sa nasc oricand ca nu mai stau cu grija!!!!!!!!!!!!
tu nimic?
nici un semn sa vina bebelina?
Ana felicitarii pentru felul cum arati dupa numai 12 zile de la nastere!!!!!!

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput