Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Turtu am incercat sa dorm iti dai seama mai ales cand am vazut ca nimic serios nu se intampla da nu pot de nici o culoare. Ma tot frasui si mai tare ma enervez. Nici o pozitie nu e comoda bebe se tot invarte ba asa ba asa si numai nu reusesc sa ma relaxez sa dorm si disper ca stiu ca maine am sa fiu zombi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
6 Days Overdue...baby enjoys torturing mummy...already
turturica spune:
mada, te-nteleg, ca si eu m-am invirtit vreo ora in pat pina am coborit la calculator. Si tot degeaba.
Tot e bine ca flo e liber si lasi restul lumii pe mina lui miine (de fapt azi) ca sa te poti odihni in liniste mai mult. Daca te lasa amira
33+
MissJJ spune:
Da asta sper si eu macar maine dim sa pot recupera din somn ca dupa amiaza cand merg la moasa sa fiu mai fresh putin.
da si eu m-am chinuit si am tot incercat poate poate da am abandonat in final si am coborat jos cu toate ca nici la tv nu prea e nimica iar la calculator in afara de forum nu prea mai am unde sa merg pe net, bine ca mai e cineva prin zona.]pup]
MissJJ spune:
Uff e trei dim deja mie mi-e somn da nu ma lasa bebitza sa dorm, uff mai trag o fuga pana sus poate totusi am mai iesit afara la aer, bine ar fi sa am un hamac sa ma legan asa in el poate asa adormeam mai usor.
Biribu spune:
Fetelor nu am disparut! nu am avut net de vreo 2 zile si eram f necajita ca nu mai stiu cine naste...
Am reusit sa scanez un pic din urma si vreau in primul rind sa felicit proaspetele mamici de cind nu am mai intrat eu:
Flo, Vicky, MickyCris, Irinuca, Kimmy, Andreea C., Anka si Gini!!! Sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi!
Sa aveti mult laptic si bbii cumintei papaciosi si necolicosi!
M-am bucurat enorm de vestile despre Laura si Teodora, le pastrez in rugile mele sa ajunga cu bine acasa! Laura fara tine odiseea noastra nu mai e la fel, toate am simtit asta. Te iubim si te asteptam acasa
Gini eu deja am citit vestile bune, DD sa va ajute in continuare!
si nu in ultimul rind: Mada pui, credeam ca deja ai scapat si tu! am marea placere sa bag aici niste agitate ca azi sigur vine bb, ai sa vezi!
revin
Mami de Anna (5.02.2007) cu
Biribu spune:
acum despre noi:
am avut o nastere cum va doresc din inima la toate!
am scris la un moment dat pe forum ca ma apucasera contractiile, era vreo 11 seara la noi, erau usurele dar cam dureau, dar am zis sa nu ma bucur degeaba. m-am bagat la un dus, apoi la patuc sa vedem ce se intimpla. culmea ca am adormit, ma mai trezeam asa cu cite o jena, am mers la baie, nici un dop nimic, sperantele mele tot mici, dar contractiile au persistat. Dimineata tot cam asa, ne sculam, ne imbracam si hai la dr sa ma vada. ma controleaza dr si cica colul aproape nu mai e, dilatat 4 cm, hai sa monitorizam un pic; ma baga la monitorizare, contractii de intensitate destul de mare, culmea insa nu erau f dureroase, la vreo 5 minute....si imi propune sa imi rupa apa ca ea zice ca nasc, cu sau fara dureri .
deci ne instalam frumos in salonul de nascut, n-aveam la mine nimic dar nici nevoie de ceva ce-i drept, m-au echipat in camasa de spital, salonul are baie proprie cu cada daca vrei sa zaci acolo in travaliu. ora 9 dimineata, imi rupe frumusel apa, ma doare un pic ce face ea pe acolo dar nimic de speriat, apa curge girla, senzatie un pic ciudata lichidul cald, si ne punem apoi pe asteptat. contractiile incep sa se inteteasca, pe la 10 deja erau la 4 min si dureau, deci cer epidurala, ma controleaza inainte, dilatatie 5cm, totul bine, desi eu deja dezamagita probabil asteptam sa fiu deja gata de tragere... apare anestezistul, figura cam antipatica, ma inteapa in spate si mestereste ceva pe acolo, ma pling ca simt durere, nu era prea rau dar am zis sa fiu si eu un pic dificila, mai imi baga o doza de anestetic local si apoi instaleaza toata povestea aia, intre doua contractii, si in circa 2-3 minute nu mai simt mai nimic...iar ne punem pe asteptat, puneam tara la cale cu barbatu-meu, am vazut tenis de mi s-a luat, calificari la wimblendon, ne dam cu parerea care-i mai tare, plictiseala, pe mine iar ma ia foamea rau si cer mincare, al meu care stia lectia de la prima nastere pleaca si vine cu snitele de pui, doar pt el chipurile ca eu nu aveam voie decit lichide, pap linistita cind asistenta nu e in camera, ca doar mi-e foame, si am nevoie de forta sa imping, iar control mai pe la 12 dilatatie 6cm, dezamagire mare, doar atit??? si contractiile mele incep sa se rareasca vazind cu ochii, imi baga perfuzie cu oxitocina, incep iar mai puternic, eu nu simt bineinteles nimic deci nu-mi pare rau, control pe la ora 1.30 - dilatatie 9 cm, uraa, mai avem un pic, asistenta cheama dr ajunge pe la 2, deja simteam nevoia sa imping, altceva nu prea simteam, dilatatia gata de 10, incep impinsul... bb inca destul de sus, deci mi-au trebuit vreo 6-7 contractii si push-uri, eram pe aproape si se parea ca nu va fi nevoie sa ma taie, insa din pacate lui bb ii scade rata cardiaca si dr zice hai sa-l scoatem acum, taietura de rigoare o secunda mai tirziu la ora 14.30 vine pe lume Anthony! mi l-au pus pe piept si mi s-a parut atit de mic, eu obisnuita cu bebelina de acasa...
mi l-au lasat la admirat si pupat o perioada, dr in timpul asta repara pe acolo, nu a taiat prea mult, alte rupturi din fericire nu au fost. a urmat odihna activa, m-au spalat si aranjat fetele, te lasa practic in acelasi pat pe care il aranjeaza rapid, control la 15 minute sa vada cum merge cu singerarea etc, cind am fost in stare dupa vreo ora m-am bagat sub dus, ce bine a fost, ciudata senzatia ca lipsea greutatea burtii...apoi cazare in salonul obisnuit, unde m-au transportat frumusel cu un scaun cu rotile, piticul urma frumos in cosuletul lui, si sotul de rigoare dupa noi. ce m-a emotionat teribil e ca in timp ce te duce la salon in tot spitalul la statie pun un cintec de leagan, si uite asa am plins si eu un pic, parca abia atunci am realizat ca gata avem un baietel ....
am plecat acasa simbata dupa-amiaza, totul era bine si nu mai aveam rabdare sa ajung sa-mi vad si fata.
acum incet incet incercam sa ne adaptam la viata noua, Anna e un pic geloasa dar incercam sa-i distragem atentia in fel si chip, se mai duce sa-l legene si-i trage cite o zguduiala zdravana la cosulet, asta e, bb iese gata calit
laptic am girla, bb papa bine la sin, deocamdata nu am avut probleme, ceea ce va doresc si voua...
epiziotomia s-a vindecat aproape, nu ma mai supara, pot sa stau si pe scaun...
nu prea stiu ce sa mai zic ca nu prea ma pot plinge de nimic si bucuria acestor zile e imensa, ma uit la pitici si ma trec ginduri cum ca am realizat ceva in viata asta...
va pup si la toate gravidutele (inca) le doresc sa duca cit mai usor sarcina pina la sfirsit.
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
vias spune:
Mada...sper ca Amira sa-si faca astazi aparitia...eu deocamdata nu mai pun nici o agitata...se pare ca o sperie...
Biribu faina nastere si la tine....maaaaaaaaai..voi ma faceti sa ma razgandesc cu nasterea, parca vad ca vreau acum pe ultimul metru din 100 sanasc normal...
..acum urati-mi bafta fetelor, merg mai intai la dr de familie, apoi la dr sa vad ce face bebe...vedem, iese, sau nu iese?????????
Cami 37s+, cu ?????????
pustai
M&M spune:
Neata!!! AM primit mesaj de la Gabrieala...Azi noapte la ora 2.40 a venit pe lume IRINA PAULA, 100 % natural, a avut 4 kg si prima nota de 10 din viata ei!!!!
Felicitari GABERIELA si refacere rapida si mult laptic pentru bebelina!!!! Irina Paula, bun venit pe lume puiut mic, sa fii sanatoasa , cuminte si sa aduci bucurii parintilor tai!!!
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 47 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Ingry spune:
Biri, draga de tine mi-au dat lacrimile cand am citit povestioara nasterii. Ma bucur mult pentru tine si sa dea Domnul sa te bucuri de cei doi ingerasi ai tai!!!!
Cami, mult succes la doctor!!Doamne Doamne stie cel mai bine ce e bun pentru tine!
Eu ma pregatesc de culcare, dar intai voi pune cateva pozici cu patutul musculitei noastre.
Ingry 35+ Alexandru David