Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

felicitarii Gini pentru mutarea in salon..............eu cred ca o sa ii tina noroc.............daca s-a mutat in salonul lui Laura!!!!!!!!!!!
sigur bebelina va recupera rapid in greutate si o sa fie bine!!!!!!!!!!
in continuare sa faca progrese micuta Irina!!!!!!!!!
Laura abia te astept cu vesti proaspete , cu pozele printesei tale!!!!!!!
sunt fericita ca mergeti in sfarsit acasa!!!!!!!!!!!
mamica eroina si fetita luptatoare!!!!!
sunteti un exemplu demn de urmat........

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Biri am citit si eu acum povestea nasterii.....
super nasterea!!!!!
asemenea vesti ma incurajaza si mai mult si ma bucur pentru ca am ales sa nasc natural....cu epidurala normal........
asteptam poze cu bebe!!!!!

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Gabi felicitari pt printesa Irina. Sa creasca mare frumoasa si sanatoasa.
Sursula multumim pt vestile bune.
Gini multi pupici refacere rapida si tinem pumnii sa fie bine si sa mearga bebeitza cat mai repede acasa.
Cat ma bucur sa aud ca le-au dat drumul acasa Teodorei si Laurei. Multi pupici de la noi.
Biri super povestea nasterii si la mine cu epidurala si cu epiziotomia la fel a fost la Ari sa vedem acuma ce si cum.
Noi la fel am reusit pe la 4 dim sa adorm putin la 5 jumate s-a trezit fata dar am mai stat in pat si pe la 7 am coborat si noi jos l-am lasat pe Flo sa doarma eu am sa mai atipesc mai incolo sa fiu odihnita pt cand merg la moasa. Am citit azi noapte pe net ca au fost cazuri dupa sweep asta cand in doua ore a si nascut tantea, asa ca sper si eu la ceva de genul poate totusi azi avem si noi noroc.
Acuma om trai si om vedea sper sa nu ma amane sau ceva ca eu vreau pana la sf sapt cel tarziu sa vina bebe ca nu mai pot asa.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
6 Days Overdue...baby enjoys torturing mummy...already

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, inainte sa citesc ce s-a mai scris de aseara: m-am trezit in dimineata asta cu o secretie cam abundenta si putin maronie!!! Acum nu pare sa mai fie, dar ce parere aveti, e de la dop?

Citesc din urma si revin.

Didi 38+

Mergi la inceput

avand in vedere ca este mai racoare afara merg si eu sa mai cumpar cate ceva pentru bebe.......pana nu vine iar caldura............
sper sa nu terminati capitolul pana revin eu acasa.......

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, noi facem galerie in continuare...

Didi, pai poate fi dopul!!! Sa vedem ce zic fetele mai experimentate...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 47 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna dimineta!!!

GINI ma bucur ca sunteti bine sa de DD refacere usoara si bebelina sa ia repede in greutate!!!

SUNULE, hai nu ai ajuns acashica? puneo pe Teo sa ne scrie ceva...

MADA iti tin pumnii ptazi la moasa, sa fie asa cum iti doresti tu

Eu am intrat in chinuri si mereu ma gandesc la ANAXENA cand zic asta, ma dor toate, aseara am avut o depresie cu urlete ca numai puteam unde ma asezam ma durea, picioarele,mainile umflate...dar azi parca e mai bine...UFF tare as vrea sa nu ma mai plang ca mai am destul

AZi vreau sa fac pastai si ciorbita...

35 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Didi: ma inscriu si eu in clubul tau cu o scurgere maronie azi dimineata. La mine poate fi si de la controlul de ieri, oricum am colul deschis...pot fi membranele?? nu cred ca n-am dureri deloc si nu e cantitativ mare...
Nu stiu ce ar putea fi dar cred ca una dintre urmat variante:
- ori de la control
- ori de la dop
- ori de la membrane??

poate ne ajuta fetele mai cunoscatoare ...

bubuleana
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Am inceput si eu sa ma trezesc mai tarziu, adica nu la 7 ci pe la 9.

Biribu ce frumos e cand citesti despre astfel de nasteri, vorba lui Camy, parca imi vine sa nasc si eu natural... Dar imi trece repede daca e sa compar conditiile de acolo cu cele de la noi, fara epidurala, etc.

Anaxena felicitari, arati extraordinar, vezi ca erai certata degeaba cu cantarul? pana la urma cate kg ai avut in plus si cate ai dat jos? Asta daca nu sunt prea indiscreta...[I:]

Camy bafta la dr, te asteptam cu vesti bune repede, sa mai stea bb in burtica pana iti termini tu tot ce ti-ai propus!

Gabriela felicitari mamico, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa iar tie iti doresc o refacere rapida!!!

Ingry imi place tare mult patutul, iar aparatorile cu modele de dinozauri sunt superbe!

Mada noi continuam sa facem galerie, poate o convingem pe Amira . Ce inseamna sweep? Cred ca am ratat mesajul in care ai povestit despre asta.

Didi s-ar putea sa fie dopul, poate ar fi mai bine sa-ti intrebi dr ca sa fii sigura.

Fetelor, la contractii se poate sa ai doar dureri fara sa se intareasca burtica? Eu am chiar si acum niste dureri in partea de jos, dar se si misca bb si eu cred ca impinge in jos, se insurubeaza, si din cauza asta ma doare. Pt ca de intarit burtica nici gand. De fapt nu am avut niciodata vreo contracti pe toata perioada sarcinii, asa ca e posibil sa nu le recunosc... Voi ce ziceti?

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Uitasem sa-mi modific amr-ul...

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 9 ZILE
vinebarza
bebe