Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Bine v-am regasit dragele mele, in noul capitol din viata noastra. Sa avem o odisee incarcata de optimism, sustinere,prietenie, sa ne bucuram de bebeii nostrii iubiti, sa impartasim din experientele si trairile noastre mai bune sau mai putin placute si sa reusim sa ramanem la fel de pozitive si de unite.

Eu intru mai rar dar, incerc sa citesc din urma, nu reusesc sa postez de fiecare data, fie din motive de bebelina, fie de uitat de la mana pana la gura ce vroiam sa spun si cui.... Fetele care au trecut prin asta stiu ce vreau sa spun...

Vreau sa urez Feliciei un calduros < bine ai revenit>, ne-ai lipsit draga Miss, am vazut comoara voastra si este absolut superb, m-au topit mutritele lui scumpe. Daviducu drag, sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic, sa aduci numai bucurii parintilor tai are te iubesc enorm si pentru care esti lucrul cel mai de pret.

Draga cuscra, sa stii ca desi ne vedem mai rar, din motive de somn de frumusete al norei tale, eu ma gandesc mereu la voi. Azi vroiam sa te sun si m-am luat cu altele si am uitat.Ne e dor de voi si speram sa ajungem si noi in parc pana vineri, ca pe urma stim ca dragul Mateias este ocupat.Te si pe tine si pe ginerica draga mea.

Cleo, multumim pentru frumoasa trecere la scutece, pe faza ca intotdeauna .

Noi suntem bine, incercam sa ne formam un ritm si un program, nu e usor, dar ne straduim. Noaptea ne trezim in continuare la 2-2:30 la 4-4:30 si la 6 , ziua dormim de obicei din momentul in are iesim la plimbare si pana ne intoarcem . Nu avem inca probleme cu colicii, Doamne Ajuta sa nici nu avem vreodata si sa ne fereasca pe toate de astfel de probleme . Asa mai avem noi crize mici de personalitate, de regula sunt datorate foamei, ne potolim imediat ce avem tzitzi sau bibe in guritza. Duminica am implinit si noi o lunita si ne-am imbracat frumos si am mers la plimbare, cu buni mami, tati, si ceilalti bunici. Am primit floricele si un album foto super, in care incepem sa punem pozici.

Am mai adaugat cateva poze in album. http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
si am pus si pe picasa.

Va pup pe toate, tare dragi imi sunteti

Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pt stefany!! Hai, stim ca esti deja mamica, te asteptama ici!!

uite cate fete au aparut - aelita, scumpa draga, inca sper ca o sa am timp -dada, sper !! sa fac rochitse ca ale papushei tale. Tu cand ai reusit??? ca.. io is varza: alaptat, muls, spalat, calcat,aspirator, bucatarie, plimbareala, forum, dormit mai rar, dushuri mai rar, etc. CAND? iti fac statuie,sa stii...

iulia, tu erai cu operatia supurand? ai fo la dr? ce o zis?

magnetism, cum va descurcati? ce ti se pare greu? ce ti se pare frums?

fecian, hai sanatate multa. Cred ca ati cules un virus amandoi, ceva. Sunteti stragnatori, da?

jackie, daca face la 3 zile, nu e bai. De cand am scapat de colici, noif acem la 2 zile. Un big kk!!! chiar cu replica...mai mica, la o ora. Nu m-am stresat, las copilu asha. Nu e tare, sa zica ca e constipatie, bebe se agita la parturi oricum, asha ca... tot asha inainte!!! Mai fetelor, sa vedem partea buna: acu 30 ani, mamele la care copii se kk-u 1 data la 3 zile erau mai fericite decat cele la care trebuia spalat+ fiert totu de 3 ori pe zi .

ylari, da si noua un link sa videm ce fel de marsupiu ai de la tati. Ca si io tare imi doresc unu, sa pot sa ma duc sa fac mici cumparaturi. Cu carutul nu pot intra peste tot. Adica nu pot intra mai nicaieri.

esme, hai, da si tu link. Educati-ma!! Oricum io o sa comand de pe net, asha ca am nevoie de linkuri si poze. Si de carusel tot nu m-ati lamurit!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bine v-am regasit fetelor de la odisee la scutecele.

MissP bine-ai revenit.Am vazut pozele cu David.E un scump si jumatate.Ma bucur ca ti-ai revenit psihic dupa cezariana, dar decat sa-ti faca bebele vezica praf si poate mai patea si el ceva, mai bine-asa. mamica viteaza care-a experimentat si durerile unei nasteri naturale si cezariana.

Andree27 multumim mult pt urari.Multe lunite si lui Eric! Julia nu e asa grasuta ca Eric, ea tine la silueta

aelita pt sfaturile legate de adormirea copilasilor cu colici. Deci fetita mea are colici, nu e flamanda cum credeam eu si o tot puneam sa suga; si credeam ca nu am suficient lapte si deaia nu-i ajunge sa suga o ora.Am reusit acuma s-o adorm pe brat in 5 minute.Si acuma doarme pe burtica in pat.

Ylarice fel de marsupiu ai? Este pe net ceva asemanator?(ca sa ma holbez si eu) Ma bate si pe mine gandul sa-mi cumpar, ca astazi am fost cu caruciorul pana la banca si bineinteles ca nu aveau rampa.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

elenuca, m-am uitat oleaca la pozele cu printsesa ta. Moaaaama, ce zambete iti trage- uite asha uiti ca nu apuci sa dormi mai deloc!!

Sa va arat 2 chestii la care ma chiolbez de ceva timp si care mi se par simpatice, si va rog daca vi se par si practice:

- marsupiu (nu pare gros? sau prea subtire? ca nu am nicio ideeeee)
- www.onestop.ro/produs-carusel-patut-muzical-ferma-kuller-buller--pid15095" target="_blank">carusel (aici ia uitati-va la sistemu de prindere...sa ma dumiresc si io.)

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

http://www.youmago.ro/gallery/view/35928/57688

Link ptr marsupiu.
Eu abia astept sa o pot pune in el (dupa ce ma dumiresc ce si cum - nu radeti de mine, cred ca e "asamblat" bine, dar statea fi-mea cam suspect in el, de aia am zis sa mai intreb si eu, poate e prea devreme. Are chestia aia care ii tine caputzul, dar mi se parea ca sta cu coloana stramba, neavand momentan prea multa forta in ea si in muscii spatelui). Uoooffff, sunt dezorientata.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sa nu mor eu cu reclamele astea????

scriam divai mesajul,va raspundeam tuturor,si imi intra fara sa vreau o reclama cand dau un enter ,si imi dispare mesajul,dau pagina inapoi si bineinteles ca nu are functiunea asva,adica daca daiinapoi oricum mesajul nu mai e,apare pagina de scris goala !

nu mai am putere sa o iau acum de la cap...poate imi trece mai incolo...

de-asta nu am mai intrat mult timp pe forum,ca nu am rabdare cu reclamele astea .le inveleg rostul,dar imi ingreuneaza f mult scrisul..

daca ar functiona cand dai inapoi,nu ar fi problema,dar cum dai gresit la o reclama,ca iti sar toave in nas,gata. si nu se rezolva nimic asa,reclama e facuta pt cine doreste sa o vada,nu cu forta,ca oricum nu ma uit la ea,o scot imediat...

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

scriam divai mesajul,va raspundeam tuturor,si imi intra fara sa vreau o reclama cand dau un enter ,si imi dispare mesajul,dau pagina inapoi si bineinteles ca nu are functiunea asva,adica daca daiinapoi oricum mesajul nu mai e,apare pagina de scris goala !

de-asta nu am mai intrat mult timp pe forum,ca nu am rabdare cu reclamele astea .le inveleg rostul,dar imi ingreuneaza f mult scrisul..

daca ar functiona cand dai inapoi,nu ar fi problema,dar cum dai gresit la o reclama,ca iti sar toave in nas,gata. si nu se rezolva nimic asa,reclama e facuta pt cine doreste sa o vada,nu cu forta,ca oricum nu ma uit la ea,o scot imediat...

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

stii ce fac io mai nou? deschid un notepad, scriu acolo, mai cetesc 1-2 pajini, raspund la fiecare, si la urma iau cu select All (ctrl+A), copy (ctrl+C) paste (ctrl+V). Daca a mers, k. Daca a crapat la trtimitere, trimit din nou, ca am salvat ce am scris in notepad .
Unde am ajuns...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by aelita

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

stii ce fac io mai nou? deschid un notepad, scriu acolo, mai cetesc 1-2 pajini, raspund la fiecare, si la urma iau cu select All (ctrl+A), copy (ctrl+C) paste (ctrl+V). Daca a mers, k. Daca a crapat la trtimitere, trimit din nou, ca am salvat ce am scris in notepad .
Unde am ajuns...

povestea nashterii

JMEKERO!!!
Io sunt o puturoasa ca sa fac cum spui tu, dar mai dau din cand in cand ctr+a / ctr+c chiar in caseta de scris, daca e ceva macar nu pierd tot ce am scris.

Bine, asta cand scriu mesaje lungi. In rest, o iau de la capat (dar risc sa nu mai tin minte tot)

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna seara mamici si bebici.

In ultimul timp nu am avut timp sa intru sa vad ce sa mai intamplat, cine a mai nascut si ce mai face fiecare.
Inainte sa nasc am avut o mica depresie ca nu mai aveam chef de nimeni si nimic si de pe data de 22 a intrat in viata noastra Shintaro Daniel nascut la 2:20 am, 2.510.kg, un pitic de 47 de centimetri cu un apagar 9-10.
Felicitari si celorlalte mamici care au nascut intre timp, si imi cer scuze ca nu am ami contribuit cu nimic la forum.

Noi suntem bine si sanatosi si mancaciosi.

Sper sa am timp sa pun niste poze.
Sa fiti sanatosi si mancaciosi

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

shi io tot cu notepadul si nu am vbit cu cleo jur.
Eu mai mult ca uitam cui si ce vroiam sa scriu
Noi iesim pana la big sa incercam sa ii luam lui tati tzigari

Sebastian

Mergi la inceput