Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sa fie intr-un ceas bun intalnirea noastr aici!!! SA ramanem prietene pe viata!!!

Miss, ai un bebitz superbbbbbbbbb, m-am topit dupa el!

Azi am facut si noi vaccinul, deocamdata bb e bine, a fost f cuminte, s-a comportat ca un adevarat barbat
Aseara in schimb a carait pana la 12 noaptea, el care doarme linie de la 10-5,6. Sper sa fi fost doar o exceptie.

Laurita, in saptamana de dupa botez o sa vin acasa..si tot asa m-am hotarat sa vin aks din cand in cand. Nu pot sta acolo tot timpul, mi-e dor de casutza mea, asa ca dupa 13 ne vedem!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

bine v-am gasit la scutece fetelor!!!!! sper din tot sufletul sa avem toate bebei sanatosi, capitole pline de veselie si sa ne sprijinim una pe alta ca si pana acum

miss David este un scump!!! sa-ti traiasca! sa stii ca si mufitza mea mi-a aratat degetul de foarte multe ori lasa ca te acomodezi tu. primele zile sunt mai grele si mie imi place bratarica aia. e superba.

revin

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!
Bine ne-am regasit aici la scutece Nu imi vine sa cred ca suntem aici, iupyyyy!!!! Sunt tare emotionata... Sa dea Dumnezeu sa fim mereu vesele cum am fost si la Odisee, sa ne faca bebeii fericite si abia astept sa ne intalnim, sa va cunosc si eu, promit ca vin daca se va mai organiza o intalneala, fac tot posibilul!

Miss Parker, bine ai revenit! Iti doresc putere multa, are dreptate cleo, in primele zile e mai greu, dupa care iti intri in ritm, il "inveti" pe bebe (ce ii place si ce nu) si va fi din ce in ce mai usor. Pe voi se vede din poze cat sunteti de fericiti, ma bucur mult pentru voi! Bebe David e un frumos... si expresiiiiiv, m-a topit, ce sa mai!!!

Cleo, vin sa il iau pe socratu, sa il trimit la Sarata Monteoru dupa soacramea?

Noi ne simtim extraordinar, sper sa o tinem tot asa, Doamne Ajuta. Fi-mea e o grasa frumoasa si pufoasa, o gratioasa (se intinde dimineata cand se trezeste, face niste fetze de te topeste, dupa care trage un mare partz!!!!!).
Ne pregatim de consultatia de doua luni, sunt tare emotionata sa vad cat a mai crescut bebeluna mea. Mi-e cam teama de vaccin, am inceput deja sa ii iau temperatura (dimineata, la pranz si seara) - stiu, stiu, sunt cam nebuna...

Va pup, haideti ca ma apuc sa citesc din urma.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss scump de tot Daviducu, barbatel adevarat de la bun inceput..

Nicole, mai toate am av probl cu kk uta bblului la 2-3 zile.Noi tot asa si san si formula. I-am pus o per supo, acum am renuntat si vad ca incet-incet se regleaza...

Cleo, multumim pentru promptitudine...Mie din obisnuinta tot la odisee imi vine sa merg..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee de la ce varsta putem folosi marsupiul? Mi-a luat Iuby unul foarte misto, dar mi-e frica sa n-o forteze pe bebeluna la coloana. Pe el scrie ca de la 0 luni poate fii folosit... Totusi... parca e prea mica, azi am vazut pe un tataie in parc cu o minune dintr-asta dar avea 7 luni bebe.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor ce emotie...bine ne-am reintalnit.

Miss, ce sa iti spun, ai un baiat de milioane. Sa iti traiasca, sa fiti fericiti. Inceputul a fost mai greu dar sa vezi ce urmeaza.

Noi suntem bine, tot caraim, nu stiu de ce. Efectiv pana la 12 am program continuu de luat in brate, plans, suzeta, somn scurt de 10 min, papat si luat de la capat.

Acum incerc sa il conving sa doarma ca as vrea sa fac si eu mancarea, dar nu e chip e agitat.
Mananca putin, ma rog suntem dati peste cap rau de tot cu caldura.

A descoperit degetul spre disperarea mea, care prefer suzeta decat sa isi bage degetul in gura.
Si dupa ce ajung la limita puterilor ghici ce: imi trage un zambet si uit de ce eram suparata.
Asta e baiatul meu fetelor, un zambaret si santajist sentimental.
Acum orocaie din nou, ma duc la datorie.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine v-am gasit la scutece !! Sa fie intr-un ceas bun !

SEFANY-

La multi ani !! CRIStINIK Sa fii fericiva alaturi de familia ta ! sa te bucuri de Diana !

Pt PREPARAREA LAPtELUI PRAF,sunt instructiuni pe cutie , doza si temperatura . cu apa plata (bineinteles nefiarta).stiu ca scria pe cutie parca sau pe undeva...ca niciodata nu se pastreaza la frigider, ca se consuma imediat.nu stiu cat inseamna imediat

IULIA -ei par ca nu se satura si atunci cand au colici ,cand ar rontai intruna pt ca ii calmeaza pe moment,dar apoi ii ia si mai rau ca sug prea des. ca sa vezi daca ii ajunge laptele te iei dupa cantar.daca ia in greutate ,e ok,nu ii dai praf pt ca risti sa ii placa mai mult ala,in timpp si sa refuze tzitzi.sunt care au mers si pe bibe si pe tzitzi,dar multi renunta la san,le e mai usor din bibe.
vezi daca bebe are intr-adevar nevoie de supliment.sanii tie iti par goi,dar ei fabrica laptele pe loc,si o fac in functie de cerintele lui bebe. daca el se satura de lapte praf,sanii fabrica doar cat cere el,se imputineaza ,in schimb daca cerinta e mare,creste si oferta
cand plange la san e ca il ia burtica ,nu ca nu are lapte .cand plange el asa violent si se misca siincordeaza. il ridici in fundulet,ii tii falcutele cu mana ,asa cu gat cu tot,incilnat spre fatz,si imediat scoae aerul.si il pui iar la san daca nu mai plange . va suge un pic,iar va plange daca il mai doare...nu ai decat sa il ajuti asa pana trece perioada asta cu burtica..

FECIAN-off..ati racit asa mititei...multa sanatate si sper sa fie o simpla raceala,sa treaca repede fara medicamente.vezi ce zice medicul,poate ca tuseste din cauza mucilor,a gatului incarcat si iritat si in cazul asta nu se da nimic pt tuse.e chinuitor,dar ar trebui sa treaca de la sine . sa doarma un pic ridicat ,nu pe perna,doar sub salteluta lui ii pui un prosop,cat sa ii ridice un piic capul,sa respire bine si sa nu i se duca secretiile in jos.
odihneste-te !! nu il pazi,ca il auzi cand tuseste si te uiti atunci la el,nu sta asa pt ca are nevoie de tine odihnita ,sa ii dai energie!
scoate-i mucisorii sa respire bine si sa nu se infecteze .

bubitele,in general trec singure,dar pana trec innebunesti! a,m avut si noi o forma f violenta,3 ipuri de bube din astea ale sugarului,nu mai stiu denumirile,si am scapat cu o crema de Mustela,reparatoare,Stelatria se numeste,citesti ce scrie pe ea si vezi la ce e buna.
pt cele din cap am luat in loc de sampon,o spuma (ca aia de ras),intrebi la farmacie ce spuma au p bebei pt spalat pe cap ,in zone iritate.
cremele asvea dela Mustela nu sunt din alea gen medicamente..adica nu fac rau,nu sunt agresive,sunt speciale pe tipuri de piele.
eu spal si cu un gel de dus pt dermatita atopica,pt ca Sofia are de la nastere . consulta gama de Mustela,e foarve buna.si pt fundulet,pt corp..
daca nu,vorba fevelor,se traveaza cu indiferenta

adica sa nu va apucati sa dati cine stie ce creme agresive, se da o crema hidravanta sa il ajute,dar nu cine stie ce tratamente farmaceutice ca nu e boala.

YLARI-eu nu am putut sa folosesc marsupiul la Sofia ca ma rupea pe mine de spate..cum l-o duce tavaie ala la 7 luni???

SOCRAVE-si eu prefer sa iidau suzeta decat sa ii vad la degete
cred ca si Sebastian e cu dureri de burtica,precum Andrés al meu, ca tov asa face,il ridic pe umar,cu burtica sus,cauva-i o pozitie sa ii placa,nu tovi sunt la fel,dar nu le place cu fava in sus cand iidoare burtica,de aceea provesteaza in patut .pune-l pe mana,pe brat , in fundulet(nu il lasi sa stea pe greutatea lui,doar pozitia ),pe umar,vezi ce il calmeaza .eu le-am prins la fiecare "melicul" si lui si sora-sii ,si ii calmam ,adormeau asa si ii puneam usuuuurel in patut.nu durau mult dar uneori reuseam si dormeau ore.

CLEO-vezi sa nu faci crima cu socru

JACKIE-cand am avut asa probleme de constipare cu Sofia ,mititica,sa nu ii dau supozitiare si alte chestii, am cumparat lapte praf special anti-constipatie.aceeasi marca de lapte pe care o foloseam,ca sa nu i-l schimb,dar anti constipare,are ceva vegeval in plus,foarve bun a fost,am tinut-o pe ala pana la un an si nu am maiavut probleme,si un ceai pt bebei de la farmacie,pt digestie si anti constipare,e special pt ei,(cum e si cel de colici) deci nu e periculos,nu e medicament,se da cu masura.vezi daca gasesti.
ca altceva nu se da la cat de mici sunt..

MISSSSS !! BINE ati veniv sanatosi acasa !!

unde vad pozele si eu?

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, sunt unele marsupiuri unde poti tine bebe cumva orizontal si alea merg de la 0 luni. Altfel, cred ca-l poti folosi cand tine bebe capul bine, pe la 2-3 luni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Ylari, sunt unele marsupiuri unde poti tine bebe cumva orizontal si alea merg de la 0 luni. Altfel, cred ca-l poti folosi cand tine bebe capul bine, pe la 2-3 luni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Sa ma mai benoclez la el, ca inginerul de barbatimiu mi l-a facut intr-un singur fel, dar am vazut eu ca sunt 3 modalitati de a tine bebele. Mercic.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani, Kristinica !!! Sa ai parte de tot binele din lume si de copilutza sanatos si voios!!!

quote:
Originally posted by YLARI

Fetelor, aveti idee de la ce varsta putem folosi marsupiul? Mi-a luat Iuby unul foarte misto, dar mi-e frica sa n-o forteze pe bebeluna la coloana. Pe el scrie ca de la 0 luni poate fii folosit... Totusi... parca e prea mica, azi am vazut pe un tataie in parc cu o minune dintr-asta dar avea 7 luni bebe.

YLARI

Eu il folosesc de la trei saptamani si nu, nu e cu tinut bebe orizontal insa are portiune de sustinut capul. Nici moasa nici pediatra nu mi-au zis ca e contraindicat si noua ne place ca ne lasa mainile libere si mie si ei...prin urmare ea se agata de parul meu si eu mai framant un cozonac :) Evident, ca si cu alte chestii nu merge struna din momentul 0, asa ca e cu obisnuit, prima zi cat am reusit sa pun copilul in marsupiu, a doua zi sa dam o tura de gradina, a treia zi sa o tin 10 minute eu si vreo 10 puiul mare si tot asa. Acum ne plimbam mult si adormim in marsupiu.

Felicia e superb, superb David, sa va creasca mare, sanatos, frumos si destept si sa fiti parinti cuminti . Si a noastra e blonda cu ochi albastri insa noi amandoi am fot intunecati la nastere, mie mi s-a mai deschis culoarea parului si a ochilor intre timp insa al meu tot intunecat a ramas, asa ca a noastra de la bunici are diverse chestii.

Io nu reusesc de nici o culoare sa imi pun fata in relax si ma scoate din papuci ca as prefera-o cand e alerta in relax decat aiurea pe canapea. Ma rog, mai incerc. In rest suntem in plin puseu de aprox 6 saptamani, a venit si moasa sa ne vada si cat a sta dansa la noi am bagat doua reprize de papa. S-a cam ras de mine dar a zis sa continui cu ce fac ca fac bine Lorelei avea azi dimineata 4,400 kg iar joi seara 4.250 kg. De ieri a hotarat sa ii zambeasca bebelusului d pe pachetul de scutece Huggies, am ras cu lacrimi. I-am aratat si sotului cand a venit acasa, am incercat si cu bblusul de la pampers dar ala nu ii place la fel de mult

Acu' fug sa mananc ca doar ce a adormit Lorelei, poate reusesc sa bag ceva energie pana la urmatoarea masa ca ai inca nu am reusit asa ceva

Va pup, o zi superba,

Esme

Mergi la inceput