Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KARINA &IRIS
STEFAN & OCTAVIAN
Imi cer scuze pentru intarziere dar stiti vorba aceea mai bine mai tarziu dacat niciodata
LACHI ai niste fete superbe,ma gandesc ce bine daca aveam si eu gemene
PUSSI ce mari sunteti,faceti pishu la olita
DELIA multa bafta la noul FIV
ANDICU am semnat si eu condica dupa ceva vreme
Fetelor am terminat si eu scoala.Acum sunt ocupata cu botezul,noi inca nu ne-am botezatAm pus de vro 3 ori botezul si nu au putut nasi,dupa aceea sotul nu putea veni in tara.Asa ca acu am stabilit pe 16 august o botezam si noi pe Biencuta,dupa aceea plec la mare 10 zile.Iar cand ne intoarcem facem bagajele si plecam in Manchester nu ne mai lasa tati aiciSa stiti ca ma obisnuisem aici aveam parcul aproape si aveam ajutoare cu fetita,acolo imi va fi un pic mai greu.Am inceput si noi diversificarea si ce sa zic sunt multumita,manaca binisor.Marea problema ramane inca somnul caci tot asa doarme destul de putin.
Chiar vroiam sa va intreb este normal ca la 5 luni sa se trezeasca inca de 2 ori noaptea sa manance(la ora 1,3)iar de la 4,30 sau cel tarziu 6 dimineata sa se trezeasca de tot vesela si zambitoare
Ma omorat cu somnul sunt chiauna daca ma credeti,caci dupa ce ma trezesc adorm greu,dupa ce am adormit trebuie sa ma scol din nou.Dar ea se trezeste si plange efectiv de foame,ii dau biberonul mananca dormind si la somn iarasi.Deci practic ea tot la 3 ore a ramas cu papatul,ma intreb oare cand isi va mai rari mesele in timpul noptii
la toate mamicile si bebelusi

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ehe Cristina eu pana la 1 an si 2 luni nu am dormit noaptea. Se trezea de f mult ori pe noapte sa manance(el sugea la san) . Depinde de copil. Am vazut bebelaci care dorm toata noaptea de micuti si altii care nu ca fimiu de ex. Si acum la 3 ani si 2 luni mai are biberonul d elapte dis de dimineata la 4, 5, 6 depinde cand il cere el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

aurel cris,si eu zic ca si Monica,...al meu pui are deja 2 ani si 5 luni si inca papa lapte noaptea si bea si apa.Deci se trezeste cam de minim 3 ori,cateodata si de 5,6,fara exagerare.Si cum are zile cand nu mananca cine stie ce de la caldura ,cred,nu sunt scorpie sa-i refuz portia de lapte,care-i sursa calciu,esential pentru dezvoltarea oaselor ,dintilor,muschilor.Deci,...get used to it and,....wellcome to the MOM"s world.Sacrificiile abia incep,dar puiutii merita toata atenttia,efortul si iubirea,....de asta mama-i numai una si cea mai laudata in poezi,cantecele si inimile copiilor.Pup Bianca cea frumoasa!!!Si bafta la pregatirile pentru botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONICA deci o inscriu si eu pe Bianca in clubul bebeilor aceia mai speciali din care face parte Mihnea
DELIA si eu fac la fel daca se trezeste normal ca ii dau laptic,oricum dimineata sunt un pic mai obosita dar cand o vad razand imi trece orice.Ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca este fetita mea,o iubesc din tot sufletul si pt ea fac orice sa fie ea sanatoasa.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

first_carmen si lachi, la multi anisori cu intarziere pt micile voastre minuni!STEFAN RARES,OCTAVIAN PETRU,KARINA,IRIS sa cresteti mari si sanatosi puiuti si sa va bucurati parintii toata viata!

Fetele cu experienta am o problema cu Sofiuca si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Cand am fost la mare am luat tarc si nu a vrut sa doarma in el asa ca sa nu deranjam ceilalti turisti din vila am luat-o in pat cu mine,cand am ajuns acasa nu mai vrea in patutul ei sub nici o forma,o las sa planga cel mai mult am lasat-o o ora cu mici intreruperi cand o alinam fara sa o ridic si nimic pana la urma sfarsesc prin a lua-o inapoi,am lasat-o sa adoarma profund si sa o pun la ea dar daca nu s-a trezit in mom cand am pus-o in max 5min a facut-o,am incercat sa o alaptez eu aplecata deasupra ei (ea fiind in patut)cum adormea si incercam sa plec se trezea si iar tipete.
Noaptea se trezeste doar sa flencane un pic la tzitzi fara sa traga daca nu i-o dau tipete,am incercat cu suzeta(mai multe tipuri,avem arsenal),cu ceai,cu apa, nimic nu vrea, cea mai buna suzi e tzitzi.Cel mai tare ma oftica ca ea dormea de pe la o luna toata noaptea la ea in patut fara sa se trezeasca pana la 6.30-7 uneori chiar mai tarziu.

Adaca mai vrea Rareselu' o rasfatata de Ploiesti?

Andrada felicitari pt micile printese mai ai putin si vii cu "bagajelul" la mamici,sarcina usoara in continuare si la cat mai aproape de termen.

toate mamicile si puiutii.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am intrat sa va , maine dimineata plecam in concediu
ne vedem pe 25.08!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

La multi ani pt fivuleti, sa creasca mari,frumosi, sanatosi si foarte cuminti!Imi pare rau de intarziere!
Felicitari Kla inca o data pt. bebita,sa creasca mare sanatos, mancacios si daca se poate si cumintel!
Noi am fost in Romania,am mers la mare si a iesit totul frumos.Acum sper sa trec mai des pe la voi caci de ieri Cristian merge 8 ore la gradi si am mai mult timp cu bebitul.Gabriel e tare cuminte,cred ca cel mai cuminte mananca si doarme.Daca il scol sa-i dau de mancare bine daca nu nu ma trezeste toata noaptea.Imi pare rau aurel cris ca ai probleme cu somnicul,dar se spune ca copii cand sunt mici si nu-s cuminti or sa fie cand vor creste maricei.La mine si Cristian a fost cumintel(cu exceptia ca voma la fiecare masa un an de zile),iar acum e dezastru.Sper sa se cuminteasca la gradi.
Va pupic si abia astept sa recuperez ce ati scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI celor care poarta numele Maria
Lelia, Mi-ka, aurel-cris, Marilou sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor nu am mai intrat pe forum de 2 saptamani ca am si am fost plecati la tara la bunicul meu, vad ca ca nu este activitate pe aici.
Cu intarziere LA MULTI ANI ! pentru toate fetele cu numele MARIA
MADALINA O vrea Rares pe Sofia, asa rasfatata cum e, o tine in patut cu el. Si noi am avut tarcul la tara, am pus in el 3 saltelute sa fie ca un patut si sa stii ca a dormit foarte bine. Rares nu vrea sa doarma deloc in pat cu mine.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput