Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 7
saftoiu_gina spune:
Si noi am aparut , am fost plecate la tara ,la mare si saptamana trecuta la munte .Cred ca ultima plimbare pe vara asta va fi la tara o sapt sau doua ,depinde cum ne vom simti.
Am plecat ca s-a trezit Ana, dupa un mers cu masina de 12 ore ,a dormit bustean azi noapte .
Nu mai bine tuturor bebicilor si sanatate ,ca acum cu plecarile astea le trebuie .
ciarli spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu in sfarsit.
Mai intai de toate va pup pe toate si pe bebeluti.
Lachi, sa-ti traiasca papusile!
Eu am avut o perioada cam obositoare, am inceput serviciul in focuri si... diversificarea!! Si fac parte din categoria mamicilor obsedate de preparate " naturale", adica preparate de mine in fiecare zi.
Avem fiecare cate 2 dintisori, suntem grase. Leia mananca cat ii dai precum un catel, Maia e mai mofturoasa, am avut cateva zile in care nu a vrut sub nici o forma sa manance piureul de legume cu carnita.
Problema mare este insa ca Maia s-a obisnuit sa doarma cu noi in pat. Vina soacra-mii, ca noi am fost plecati 10 zile si chiar atunci i-a iestit Maiei primul dintisor. Normal ca bunica-sii i-a fost lene sa o tot penduleze in patutul ei si a culcat-o cu ea in pat, ei,... si de atunci (o luna), nu am mai dormit decat o noapte. Sunt varza.
Sper doar ca problema sa fie dintii, ca nu stiu cum sa o mai dezvat.
In parc am probleme cu carucirul dublu, ca una adoarme dar o smotoceste cealalta si se trezeste si da-i urlete, drept urmare o sa cumpar 2 carucioare individuale. Am mai intalnit parinti cu gemeni in parc care au recurs la chestia asta.
Leia se straduieste sa merga in picioruse, Maia, e mai precauta.
Cam atat despre noi, in rest suntem bine, ma bate si pe mine gandul sa mergem la mare, dar.. nu prea avem transport, daca reusesc sa-mi schimb masina, mergem, daca nu, mergem la anul.
Va pupacesc si o sa incerc sa intru mai des.
Ciarli, Leia si Maia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
madalina28 spune:
Unde ati fugit cu toate?
Ciarli bine ati revenit!
Noi suntem bine ne chinuim cu diversificarea,o zi papa trei nu si pt cine are timp si chef avem cateva poze noi la semnatura.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
pussi spune:
salutiiiiiiii
chiar ca-i liniste pe aici....
noi am fost tare bolnavioare, o enteroviroza urata, Elena s-a deshidrata... perfuzi
. Eu n-am stat decat 4 zile in concediu si am venit cu primul avion in RO... ca tocmai atunci s-a intamplat.
Acum suntem bine, de maine introduc cate o cupa de lapte normal in formula speciala...
va pup si sper sa mai apuc sa intru.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Delia21 spune:
Lachiiii,v-am admirat in pozici.Arati tare bine la un an de la venirea papusilor,iar scumpele mici sunt tare deliciose.Mai spunene si noua cate ceva de ele,pliz!
Pussi,uffff,deci asa patirari voi,ati ajuns si pe la perfuzii.Din pacate stim exact de ce vorbesti caci aceeasi treaba avu si Rudy al meu la 10 luni tocmai de primul lui Craciun.Brrr,ce amintiri!
internet spune:
Pussi imi pare rau, cunosc situatia, am 3 internari pt asa ceva. Saptamana trecuta am fost cu Daria la mare, a fost totul perfect 5 zile apoi a inceput sa vomite, am mers cu ea la Mangalia la urgente de doua ori, le-am rugat eu pe dr si asistenta sa-i puna perfuzie si nu au vrut, nu vreau sa-ti spun prin ce am trecut pana am ajuns acasa. Eu pot sa spun ca sunt fericita ca locuiesc aproape de Tm si ajung repede la dr acolo, pe dr pediatri de la Mangalia imi este greu sa-i numesc oameni, nu doresc nici la cel mai mare dusman sa ajunga acolo.
Va pupam 

daniela76 spune:
buna seara si bine v-am gasit...
imi pare rau sa aud de bebei bolnavioari,stiu si eu cum e si Ala a vomotati si doua saptamani a fost deranjata la burtica, totusi nu asa de grav ca sa ajungem la doctor. Acum este bine,dar evit sa-i dau iaurt sau fructe si legume crude.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 8 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
adaca spune:
MADA Sofia e ![]()
![]()
Rares abia o asteapta.

PUSSI & TIA imi pare rau de ce ati patit, eu am tras-o cu Rares acum vreo doua luni, de nu mai vrea copilul banana si orez de loc.
Acum cand am venit de la tara Rares statea cu capul numai pe partea dreapta, am fost urgent la dr. si mi-a zis ca s-ar putea sa fie terticolis (cred ca am scris bine) sau a tras curent. Prin exercitii si-a revenit, nu a fost terticolis, a fost de la aerul conditionat din masina.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
Adaca 
Sanatate multa piticilor bonlaviori!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
saftoiu_gina spune:
Adaca si eu am patit-o cu Ana inainte de a merge la mare ea ramanea blocata cu capul intr-o parte si incepea sa tipe de durere .Tot acelasi lucru mi-a spus si mie ca are la ORL (torticolis)Am uns-o cu fenilbutazona si i-a trecut dar din cand in cand tot o mai doare .Nu-ti mai spun ca eu i-am facut si un EEG ,ca sa fiu sigura ca nu e alta complicatie la cap ,ca pe ea o durea in partea dreapta la ceafa.Si eu cred ca tot de la aerul conditionat este .
Speram sa numai auzim de copii bolnaviori .Ii pupam pe toti