Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI SI FERICITI ANISORI PT. IRIS & KARINA si
PETRU & STEFAN

mamicilor eu astept tort

ne-am intors si noi acasa de la bunici. Suntem bine, facem progrese mari:
- Elena 2 dintisori, Ana 3
- Ana face si spune TAI TAI, danseaza pe muzica de la telefonul de jucarie
- Elena merge bine daca o tin de manute

Cu papa, am sta foarte bine la bunici, prin urmare am luat 500 gr. in 3 sapt. si ne indreptam vertiginos spre 7.5 kg.

nu stiu ce sa fac cu laptele... ar trebui sa le trec pe Humana 3 care e doar cu gust de fructe(banane, mere) si gust de vanilie, simplu n-am gasit.... si asa nu-mi prea convine. Pediatra a zis sa le trec pe lapte de vaca.... daca aveti idei .. astept.....

va pupam

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LA MULTI ANI Karina & Iris !
LA MULTI ANI Stefan & Octavian ! Fie ca viata sa va ofere numai bucurii si impliniri.

PUSSI Eu si acum le dau la gemeni NAN2, dar pediatra mi-a spus ca pot sa le dau si ca este foarte bine mai ales ca eu nu i-am alaptat.Acum vreo 2 luni am incercat sa le dau Fulga, dar nu le-a placut. Eu zic macar pana la 1 an sa le dai Humana.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, bine-ati revenit ! s-a discutat si la noi, la Strumfi dspre problema cu Humana cu arome si majoritatea au fost sfatuite sa treaca pe NAN3 sau Nestle Junior, ca sunt mai bune sinu au arome . Mai e si Milumil 3 dar am inteles ca si asta e mai dulce ca Nestle.
Cat despre laptele de vaca, am fost sfatuita sa nu incerc macar pana la 1 an. se pare si ca are mult mai putin calciu, fier si alte vitamine necesare lor pana la 1-2 ani, decat laptele de vaca .
x3.

Ade,! noroc cu noi ca mai dam semne, ca vad ca restul fetelor chiulesc la greu!
Mai fetelor, eu inteleg, e vara, EU STAU LA MARE si tot mai dau pe-aici! hai dati si voi un semn, mi-e dor de voi, de bebeii vostri!!1

edit: Lachi, vazut pozele cu fetele . Sunt frumoase foc! si ce rochiteee! Sa va traiasca, sa fie fericite!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ANDICU asa e, ai dreptate. Pentru mine este o relaxare sa intru pe forum, sa vad ce se mai intampla.x4
LACHI Doamne ce minunatii ai ! Sunt adevarate printese. Sa te bucurii de ele.4x

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

In primul rand LA MULTI ANI Karina & Iris !
LA MULTI ANI Stefan & Octavian !

Sa cresteti mari si sanatosi si sa sa aduceti mamicilor numai bucurii!

Lachi, Pussi nu am apucat sa va scriu dar probabil ca ati aflat intre timp ca am intrat si noi in clubul ! Ma uit mereu la pozele voastre! Toate 4 fetitzele sunt superbe!!

Fetelor as vrea sa aflu care este feed-back-ul vostru vis-a-vis de recoltarea celulelor stem. Ciarli imi spunea ca ea nu a fost deloc multumita si din cate stia ea nici Pussi. In momentul asta chiar nu stiu ce sa fac. Poate ma ajutati cu o parere...

In alta ordine de idei, stiti vreun pediatru in Aviatiei (sau Baneasa, Floreasca...) care sa vina acasa?

toate mamicile si bebeii cu mare drag! Este asa o usurare sa va gasesc aici... Mi-e tare dor de fetele vechi de la FIV

Andrada 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

te pup andrada! sunt foarte fericita ca ai doua fetite in burtica! Doamne-Doamne a fost bun cu tine de data asta si te-a recompensat pentru prima incercare si suferinta prin care ai trecut! Sarcina usoara si nastere la termen iti doresc! eu nu am recoltat celule stem. pediatru in zona nu stiu. pupici.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

lachi am vazut si eu pozele. Ai niste fete supeeeeeeerbeeeeeeee.. si super asortate... inclusiv torturile... o sa fur idei de la tine!
andicu raman pe Humana 2 pana la 1 an si ceva( "peste 1 an scrie pe cutie") dimineata, si seara Humana 3 sau cereale! si nu mai zi nimic de mare ca nu mai am rabdare pana plec.... asta asa cu jumat de inima, ca mi-e frica ca-mi va fi tare dor de fete!
andradap felicitari pt. pupeze cu celulele, e destul de complicat. La noi la Elena (prima iesita) a fost ok, dar la Ana nu adica se pot folosi doar pana la 19 kg.. pana ea ajunge la 19 kg. Explicatia a fost asa...ca a durat mult cu Elena, ca eu ajunsesem la tensiune mare si se pierdea sange din cauza recoltari...un adevar e in toate ca acelasi lucru mi l-au spus c-am toti din echipa operatorie. Cu cei cu celulele am vb si mi-au zis ca daca vreau sa le las si sa-i sun sa vad cu evolueaza stiinta cand ea implineste 19 kg. Asa ca le-am lasat si o sa vad!

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

am facut primul pisu pe olita Ana... si abia de luni am inceput sa le pun ...stiu c-a fost intamplator, dar am facut

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI Karina & Iris !
LA MULTI ANI Stefan & Octavian !
Scuze de intarziere dar intru f rar pe net, am musafiri si sunt mai mult plecata.
Lachione sunt superbe fetitele tale.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam si noi toti leutii mici care s-au sarbatorit zilele astea!

Lachi,mai zi-ne si noua cate ceva de printesele tale,te rog!
Andicule,eu veni din vacanturi unde facui o histeroscopie cu anestezie generala ca sa diu pregatita pentru noul fiv din septembrie.Si intre timp ma ocup de casa si se printul meu,pana peste 6 saptamanai cand incepem operatiunea "barza".ce ne spui de voi?

Mergi la inceput