Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorelai spune:
Ina, felicitari pt bebelush. Sa va aduca numai bucurii, voua si surioarei lui.
Dana, nu ama pucat sa vad pozele dar din ce scriu fetele e un "must" sa imi fac timp sa le vad.
Nelia, La multi Ani pt Agata si felicitari pt note. Nu te agita prea tare ca notele conteaza foarte putin cind o fi sa iti iei job. Cel mei important e sa ai relatii bune cu profesorii ca sa iti scrie recomandari solide.
Mihaela (mikiion) criteriul principal dupa care sotul tau ar trebui sa aleaga universitatea e reputatia departamentului nu locatia. e foarte important sa fie un departament bun chiar daca e intr-un loc nu prea placut. Eu am patit-o pe pielea mea si daca ar fi sa decid acum as alege altfel. Eu si sotul am aplicat la doctorat la multe universitati si am ales sa mergem la SFU (Vancouver) pt ca ne-au dat la amindoi financial support si ne-a placut locul. nu am luat in consideratie ca departamentul (economics in cazul nostru) nu e in top 5 in canada desi unioversitatea per total nu e rea deloc. daca ar fi sa aleg acum as merge la UofT (main campus) sau la Queens, fara ezitare chiar daca nu imi dau nici un ban. Cind am fost pe piata muncii s-a vazut clar preferinta angajatorilor pt absolventi de scoli de top desi poate sint buni si cei care au studiat la universitati mediocre. culmea e ca eu acum ma uit la locul de unde vin candidatii si pina sa cunosti omul preferi unul de la Western unuia de la OttawaU, de exemplu.
ce studiaza sotul tau? poate in domeniul lui nu e asa de important de unde vii, dar daca e, eu te sfatuiesc sa nu te mai uiti la location, sa il lasi pe el sa alega in functie de profi, departament si scoala.
mQQm, de ce esti legata de glie? cind pleci la Paris? vreau sa imi aduca si mie cineva ceva de la Paris. am rugat pina acum 3 persoane dar zic ca nu au avut timp suficient sa ajunga la locul faptei. ce vreau eu e o cutiuta souvenir mica de metal pe care o vind negustorii pe malul Senei si pe care scrie "air de Paris". vreau sa o fac cadou unui amic care e innebunit dupa Paris. daca ajungi prin zona, cumperi una pt mine, please?
biscu, voi ati fost la tintari si noi am fost in Oakville pe weekend. superb oraselul vostru, m-a impresionat in mod placut. am fost la lac intr-un parc si ce m-a frapat e ca se vorbea poloneza, romana, arabeste, chineza si din 20-30 de pesoane numai copiii vorbeau intre ei engleza.
biscu spune:
Lorelai, si mie imi place foarte mult orasul in care stam si nu m-as muta in alta parte (zic de Canada). e un oras orientat spre familie. e linistit cum ne place noua (ca tot in provincie am crescut in Romania). da, e plin de diverse natzionalitatzi si copiii intradevar vorbesc in engleza intre ei, chiar daca sunt numai romani (dar asta cred ca a observat multa lume).
columbiana spune:
noroc cu netul de la job, altfel sunt ca in camping fara nici un mijloc de comunicatie pina miercuri (asa se intimpla cind face barbatu'meu aranjamentele de obicei :))noroc c-am plecat din Romania ca pe el il tzepuia, trombonea oricine vroia; om cinstit si ne-negociator
Dana, wow, inbolnavesti lumea cu poze de vis...iar voi sunteti buni de pozat in magazine de frumusete!
apropo de steag, eu mi-am pus unul, cam mititel e drept pe terasa (romanesc, ofcorz ); asta pentru ca am o vecina ce e toata ziua cu ochii lipiti de curtea noastra, si de fiecare data cind vroiam s-o salut intorcea brusc capul...cred c-o luau circeii:))
asa au facut si ceilalti de la vechea casa-aia isi inchideau perdelele cind apaream noi- si acum nu stiu cum sa faca sa ne viziteze mai des:))vivre le Quebec si quebecosii...
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
HELP!
am de rearanjat un document, am facut asta de zeci de ori, ori acum nu gasesc radiera in word 2007, mor!
help, am nevoie urgenta de ajutor, trebuie sa reeditez documentul, sa fie gata pana la 4!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Am sters maru ca am vazut ca ai gasit.
Lorelai bine v-ati intors sanatosi . Multumesc pt. sfaturi. Dupa ce am gasit mesajul tau am sunat repede pe sotior si mi-a confirmat ce mi-ai zis tu. Nu e tare diferit nici la noi, in istorie. Conteaza unde a facut . Si parca pana acum nu am ales cele mai bune soltutii . Acum ar trebui sa alegem mai bine. Ca daca nici postocul nu-i deschide niste usi, atunci il face de pomana.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Simonna spune:
... si ce cap frumos rasare, nu-i al meu, al meu e oare??? :))
Na'ziua dupa o mie de ani!
Abia astept sa citesc din urma, n-am mai dat de-o vreme pe-aici, ocupata rau, schimbat jobu' inca o data, Ana, iti calc pe urme, dom'le, am stat 3 luni la ala de tocmai l-am lasat! :)
Mi-am deschis pagini in paralel, dupa modelul Nelia si sa vedem ce iese :)
mQQm, pot sa semnez "prezent" la rubrica aia vacanta de la capitolul prieteni la Montreal? Cu drag o fac! :)
Dana, citesc prima pagina, vaz ca v-ati hotarit sa mergeti in tara la anul... Sint cu matalutza pe baricade, nici eu nu ma vad mergind prea curind in tara, io mai am fo 3 si fac 10 ani, da' daca trec graniza o fac sa ma car in Cuba :)) Pe mine ma uluieste inca sentimentul de apartenenta pe care l-am capatat fata de Mtl., de cite ori ma intorc de pe unde umblam ma bucur c-am ajuns ACASA.
Nelia, apropo de plaje si insule, amu' mi-amintesc cum scriai tu, nu de mult, nici nu stiu daca la subiectul asta, ca intentionezi sa mergi in Ro cu Tudora si Lisandru anul viitor, sa se familiarizeze si ei cu Ro... Nu's cum sa zic sa sune mai putin dur, da' daca vrei si la Punta Cana cred ca tre sa iei o pauza de Ro!
Si la multi ani pt. Agata!
Ica, are dreptate Ktrinel, chiar trebuie sa mergi in Ro, sa vezi pe ce picior dansezi! Si iar are dreptate Ktrinel cind zice cum am fi avut aceeasi garsoniera si asa mai departe... Asa simt si eu. N-as fi progresat, ma uit la copilul meu si sint fericita ca am venit aici, cred ca inca n-a auzit: Nu=ti cumpar cutare ca n-avem bani! (Asta nu inseamna ca n-a auzit: Nu-ti cumpar ca nu-i momentul! :), ca eu sint o mama cu principii si cu pantofi multi, care trebuie inmultiti mereu!)
Ca exemplu, prietena mea care are jobul meu, tocmai si-a cumparat un aparat foto digital IN RATE!!!!!!! Mi se scoala parul in cap!!!
Da' recunosca ca m-a traznit un plins super emotional, un fel de thunder storm, cind statea eu linistita la TV si dintr-o data iaca, Basescu rinjeste la mine pe ecram cu ceva alti presedinti si primi-ministri, si pe urma wow! uite valuri, wow! e chiar Marea Mea, Marea Neagra... Ca si-a gasit CTV-ul sa vorbeasca despre Summit pe imagini cu Marea Neagra si m-au luat ca din galeata :)
Nelia, voila, iata-ma, de Mimitete raportez ca e bine numai ca tare ocupata :) De Ungureaa, i-am vazut semnatura pe la alte discutii, de regula la alea cu psiho, nu-s acuma cum ii zice la titlul general, da' cred ca e singura cu baietelul, parca asa zicea, si nu-s cum, da' deschide subiecte, primeste raspunsuri, nu-i convin si ori cere sa se inchida subiectul ori le lasa balta... Pe mine ma depreseaza un picut sa citesc cind scrie... Da' la subiectul asta n-a scris niciodata, stiu ca a fost pe Mont Royal, cind ne-am intilnit noi prima data, da' de-atunci n-am auzit de ea aici!
Pauza, am musafiri! Oare v-am zis ca la jobu' nou lucrez vinerea pina la 12? Va zic acum... :)
Pusi,
S.
Try, am stat sa ma gindesc cum de mie nu mi se strica niciodata aspiratorul... Ghici! Nu-l folosesc :))
Ina si Almy, felicitari pt baieti! Sa fie sanatosi sa sa doarma bine!
Denisam, nu-mi vine sa cred ca are deja un an... eu il am pe retina cum statea ca o maimutica cuibarit la tine in brate la 1000 de Insule! Sa-ti traiasca!
mikiion spune:
Bine ai revenit Simmona, dar de ce ai schimbat jobul ala perfect la 15 minute de casa....Sper ca pt. unul mult mai bun.
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
carmen77 spune:
Nelia, eu ma intorc la munca in noiembrie, si nu, Marc nu va merge la gradinita la 1 an, e mult prea mic, cel putin asa consideram si eu si sotul, prin urmare am aranjat cu soacra sa vina vreo 6 luni si dupa aia vedem noi, in functie de care va fi feelingul, adica daca e gata sau nu de gradi, il dam sau nu ... pana are Marc 18 luni s-ar putea sa aiba Florin posibilitatea sa lucre de acasa, sau s-ar putea sa nu mai fim pe aici ... oricum, la 1 an nu il inrolez in armata.
Iar cu papatul, sa stii ca nu se omoara prea tare ... cred ca in schimb are genetica buna, de a crescut asa ... exact ca Matei ... acuma si Florin are aproape 2m, asa ca au pe cine sa semene ... de papat Marc papa 5 mese pe zi, din care 2 numai lapte, cate 180 ml la o masa, una cu vreo juma de canita de fructe pasate plus 100 ml lapte, una cu juma de canita cu legume si iar 100 ml lapte, iar seara 150 ml lapte cu cereale. Cam atat ... si nu mi se pare mult pentru un copil de aproape 7 luni. Oricum, nu ma plang, mai bine sa creasca decat sa ma plang ca e prea mic ... noi pe 8 iulie avem controlul de 6 luni, ca l-am amanat din cauza ca am fost plecati in Romania, insa l-am masurat si cantarit in Romania la o pediatra, si avea 9.5 kg si 71 cm.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David