Sezatoarea canadiana (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Felicitari pentru noul bebelus, Ina!

Dana, da, e cine crezi. Vai, mey, faini sunteti! O sa fie super la Vegas. Cand pleci? In saptamana de tabara a copiilor?

cge, eu am fost de prea multe ori in Ro. N-m cumparat niciodata asigurare pt ro. Si acum, voi cumpara pt Franta doar. Nici pt bagaje.

Povesti de Ro? Eu nu ma bag ca-s legata de glie inca 5 ani, asa ca nici ipotetic nu discut. Dar dup-aia, serios daca nu dispar. Nu neaparat in Ro, poa' sa fie si alte zone ieftine si pe sufletul meu, ceva latin si calduros oricum. Doar sa ma vad un "empty nester". Si sper sa o conving pe fie-mea sa mearga in Europa la facultate. E bine unde te simti parte din mediu, unde ti-e bine si te descurci. N conteaza atat de mult clasamentul de la onu cat pozitia ta personala in mediu. Poate sa-i zica si costa rica si portugalia, romania, whatever. aici e cam frig pt ciolane de mosi si babe, tre' sa le duc mai la soare.

Am ras azi. E aici fata prietenilor din Mtl si le-am dus la Wonderland. De cand a venit ma intreaba ce steag avem noi in On. Banui ca steagul Qc e ceva foarte celebru acolo. Si io tot ca nu stiu, ceva rosu cu albastru. Azi vad steagu' la Wonderland si i'l arat. Ea: pai ce aveti voi aici cu englejii, de ce aveti in steag aia engleza. S-a inrosit cand am intrebat-o daca e cetateana. Da! Cui i-a jurat credinta? Reginei! A cui regina? Oops!!! Haha!

Da Cristina intre 11-15 august cind pleaca copii la camp.

Tu chiar vorbesti serios cu plecatul???

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, woau, Vegas!!! Sa vezi, acolo, cuibusor de nebunii, ce va priveati voi in ochi pe plaja din PC, sa vedeti ce faceti acolo, mai ales ca sinteti fara copii. Bravo! Ce-mi place mie cind aud ca lumea circula, viziteaza... sa faci poze si pentru mine! Sa am la ce saliva...

Carmen, am uitat astazi sa-ti raspund la chestia cu plinsul cind dispari. Nu, LIsandru nu plinge, dar nici nu dispar prea mult, fie vorba intre noi, ca Lisandru e cu mine peste tot, nu prea il las singur decit cind doarme. Il pun ba in scoica, ba pe plapuma in salon, jos, ca sa aiba spatiu, nu sta singur. Daca am de facut ceva urgent, il pun in patut cu jucarii, ca sa fie in siguranta. Dar ma mai duc, ii vorbesc, il intreb ce face, el ride, eu plec, apoi iar ma intorc si tot asa, imi termin si treaba. Daca nu sta singur, nu insist, il pun in scoica sau in carut, ca sa fie mai in largul lui si il tin acolo unde sint eu, vorbesc cu el, ii explic ce fac... am gasit si eu un barbat care ma asculta si, in general, tace sau cel mult gingureste si zimbeste. Dar el a avut chestia asta cu plinsul cind nu era in brate la mine in primele trei luni de zile! A fost nedezlipit de mine, cum il puneam jos, il intepa cineva... asa urla. Daca ma crezi ca si la baie ma duceam cu el, ca plingea atit de tare ca dadea ochii peste cap si se invinetea si imi era frica sa-l las... Dar dupa primele trei luni, a fost tare intelegator si am putut si pot sa fac atitea cu el!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pai nici Marc iti dai seama ca nu e lasat cu orele ... ... nu as avea nici o sansa, plus ca mi-ar lipsi. Nu, la noi ideea era cam asa: sa zicem ca il apuca pe Matei facutul de kk si tre sa ma duc sa il sterg, il pun pe Marc in patul lui, care e plin cu jucarii, evident, ei, in momentul in care am dat coltul sa ies din camera si nu ma mai vede, e jaaaleee ... incepe sa urle de zici ca il taie careva. La fel si daca e pe jos pe covorul lui de activitati, si ma duc pana in bucatarie sa ii iau suc lui Matei, idem, in momentul cand nu ma mai vede ... adica ma vede ca ma indepartez ... incepe cu bocetele. Sper sa fie doar de scurta durata ...ca oricum la cele aproape 10 kile ce le are, chiar nu il pot cara cu mine peste tot.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, nici nu ma gindeam ca-l lasi cu orele, dar nici nu am inteles exact cind anume plinge. Eu spuneam de Lisandru ca nu-l las in sensul ca nu l-am verificat daca plinge cind plec, pentru ca ma gindeam la plecarea ta din casa, pentru un timp anume. Asa cum spui tu cred ca e trecator, toti copiii au perioade din astea. Numai ca al tau e precoce rau, in mod normal pe la 10-12 luni fac asa sau chiar si mai tirziu. 10 kileeee? Lisandru abia daca are 8 si e mai mare decit al tau! Dar papa, nu se incurca! Luni aflam si noi cum stam, ca mergem la doctor pentru control si il va cintari si masura. Tu te intorci la munca cind face un an, ai loc la gradinita?

Fetele, mi-au venit in minte, da' nu stiu de ce, doua fete care au fost pe aici si imi placea mie de ele, apoi nu le-am mai vazut: Angela T. si inca una, am uitat cum o chema, dar avea o fetita pe nume Agatha, ceva cu M. era nickname-uul. Si mami de arturici, mai stiti ceva? Stiam ca se duce in Romania, ca tati era acolo, apoi nu a mai scris. Ange stiu ca are prea multi copii sa mai stea pe despre copii... Si intru la idei de ce nu mai scriu Simonna si mimitete, sper ca nu sint suparate... ca parca e prea lunga tacerea. Adormeam copiii si ma gindeam asa la fetele de pe aici, mai era Ungureea, care iar nu mai scrie si cred ca e lista e lunga. Si ma intrebam ce mai fac, daca sint bine, daca sint aici, in Canada, sau au plecat spre tarimuri mai calde...

Mi-e urit rau fara sotul meu, mai ales dupa ce culc copiii... a inceput sa-mi fie dor de el, ca de dorul Agatei deja ma usuc. Si ei se usuca, dar la mare, pe plaja... si nu cred ca neaparat de dorul meu. E mai rau de ala care nu-i plecat...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Va multumesc fetele, da, asigurarea privata pe care o am de la serviciu acopera si calalatoria in Ro ptr toata familia (conditia este sa fie pana in 180 zile).

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, eu intru zilnic sa te citesc pe tine, pe try, ca voi asa aveti un stil tare placut de a povesti. Eu nu am rabdare, neam, si incerc sa scriu cat mai concis...da de vorbit vorbesc, nu a incurc. Limbaritza ma ajuta ca asa imi perfectionez engleza, cei de la servici s-au obisnuit si stiu ca ma pot corecta sau invata lucruri noi!

Mi-e mi-i dor de sot cu toate ca e acasa, dar cum eu dorm cu Ilinca si el cu andrei, intelegi tu ce fel de dor mi-i!

mqqm, esti o dulce, eu pot doar sa visez, ca si nelia la vremuri cu plimbari haihui prin lume...

le-am luat copiilor cateva filme printre care si ciresarii! dupa un sfert de ora numai eu si Victor suspinam in fatza tvului, ca plodurile disparusera, cica vrem sa ii exterminam prin plictiseala, ce e asa de grozav la filmul asta? sa nu mori?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

tryMerci. Nu stii cu cine te pui. I-am inebunit pe cei care erau deja in Canada cu intrebarile. Dar in momentul cand am pus piciorul In Quebec ville stiam mai multe despre oras decat cei care locuiau acoo de cateva luni. Inclusiv ce autobuz trebuia sa iau a doua zi ca sa merg la minister sa ne facem actele....

Acum intreb pe toata lumea din Ontario: 1.(asta e din partea sotiorului meu) si la voi se muta toata lumea pe 1 iulie? sau e doar boala quebecoasa? E vreo data din asta «magica» in care se muta toata lumea? ca aici asa se serbeaza ziua Canadei!!!!!!
Si apropo povestina asta lui taica-miu mi-a spus ca si in Romania era asa candva. De nu mai stiu de care Sfant se muta toata lumea...... Vasile parca, sau altul. Si apoi am gasit si in Caragiale ceva despre asta.Dar sa stiti ca e ca in caragiale ziua de 1 iulie cu mutatul aici. Vezi niste scene........

2. Si in Quebec e destul de rar de gasit, dar in Ontario exista apartamente in care sa ai loc pt. masina de spalat , uscat si de spalat vase? Eventual duplexuri? Sau e totul inclus si nu trebuie sa vii cu ale tale? Ca din cate am vazut pe site-urile pe care mi le-ati dat, accesoriile erau mereu incluse. Asta daca am inteles eu bine. Va inchipuiti ca nu ma prind mereu ce inseamna prescurtarile alea.....

Oricum nu mai vizam neaparat Toronta, pt. ca sotul a gasit un profesor mai bun la Western Ontario Univ. Si s-a adaugat pe lista. Plus ca pare un oras mai ieftin de trait.

Mqqm da, steagul aici e o obsesie nationala, un simbol puternic nationalist. Si la scoala ii «educa» bine in spiritul asta. Nu de pomana generatiile tinere sunt mai nationaliste si mai intolerante decat batranii.
Iar faptul ca sunt supusi ai reginei......Pai nu prea le convine asta si se fac ca uita......

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

carmen poate are legatura cu faptul ca a avut mai multa lume in jurul lui, ca era mereu cineva cu el, non-stop cat ai fost in Romania.
Oricum Marc al meu asa facea de pe la 6-7 luni. Si nu i-a trecut nici acum, la 2 ani. Adica vine dupa tine , chiar daca e ceva important la tv, nu sta mai mult de 5 minute singur .
Cred ca e din «cauza» numelui....... Sunt foarte lipiciosi copii care se numesc Marc.....

Nu va spun ca la gradi, educatoarele se mai rotesc. Si preferata lui a lipsit vreo 2 saptamani . Cand a vazut ca s-a intors , s-a dus drept la ea cu bratele deschise si a luat-o in brate...A ramas tipa interzisa...... De aia nici nu-mi vine sa-l mut , ca s-a atasat deja de educatoare.....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna dimineata doamnelor,

ne-am intors si noi din vacante si incercam sa ne intram in ritm. am apucat sa citesc pe sarite, sper sa nu fi scapat nimic important. am facut sute de poze pe care acum le sortam, va anunt cind le pun pe site.

una peste alta vacanta a fost faina desi cu peripetii. in vancouver a fost o vreme de kko (prima sapt de iunie) a plouat non stop si a fost foarte frig. planuiam sa mergem pe munte, pe sunshine coast si pe plaja. cucu, n-am facut nimic din toate astea in schimb ne-am imbolnavit cu totii. am plecat in california tusind si cu medicamentele dupa noi. california a fost ceva de vis, fetele au avut fun maxim la Disneyland, la zoo si la Seaworld. a fost cald si bine, un pic cam uscat pt gustul meu.

de cind ne-am intors incercam sa ne venim in fire si sa supravietuim fara bunici. am ramas singuri cu fetele si abia acum am inceput sa ne intram in ritm. fetele nu vor la gradi, avem parte de tipete in fiecare dimineata. nu prea le place fara o bunica care sa le ia partea cind sint pedepsite. de cind s-au nascut am avut mereu pe cineva (mama sau socrii) si sint cam rasfatate dar le dam noi pe brazda cit de curind.

fug acum la munci dar revin ca mai am de scris cite ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

salut fetele!
sunt in urma rau cu cititul. am reusit azi sa termin 94 si acu sunt abia la pag 3 de la 95, dar ma dor ochii deja si vrea sa va scriu .
La Multi Ani Agata!!! Si puiul meu, Danutz, a implinit 6 ani pe 3 iulie si nu-mi vine sa cred ca au trecut deja atatzia ani de cand s-a introdus in viatza noastra. In septembrie incepem clasa 1. L-am inscris la French immersion. Sotul deja ma intreaba, crezi ca o sa se descurce el cu franceza? Ei bine, eu sunt convinsa. L-am introdus in limba franceza punandu-i desene si cantecele in limba franceza. Se pare ca-i place.
mQQm asta voiam sa spun si eu, m-au terminat tzantzarii. in viatza mea n-am patzit asa ceva. adica am mai vazut tzantzari dar nu in halul ala. oricum, am avut gashca faina si am supravietzuit. chestia e ca, copiii nu au fost asa de afectati ca mine. m-au intzepat si in cap, de-mi venea sa o iau la fuga, ceea ce am si incercat in prima zi. mi-am luat copiii si am luat-o pe drum, pana a facut sotzul cortul
ce frumos ca voi fetele din Mtl va intalnitzi. eu am multi prieteni aici si sunt foarte bucuroasa, mai ales ca suntem asa departe de familie. din pacate nu apucam sa ne vedem cu toti. cu unii doar la zilele de nashtere ale copiilor. dar e bine si asa.
si mie mi-ar place sa ma mut undeva in Europa. parca nu ma vad imbatranind aici. dar unde? si nu mergem asa fara job. acum avem si doi copii si nu mai e asa usor, dar nu e nici imposibil. inca ma mai gandesc cum si unde si cand.
din ce imi mai aduc aminte ce am citit de dimineata, am ras de numa' ce a zis nelia de "ploua ploua babele se oua in cuib". hihi
o sa incerc sa termin de citit si am pus sa ma uit si la poze de la fetele care au fost in vacantza, dar tre sa mai si lucru.

pupici si weekend fain (ce bine ca e deja weekend ca pic de somn)

Mergi la inceput