Sezatoarea canadiana (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
desi sotul zice ca domnisoara e a lui.

Pai normal ca e alui ca e fata. Uite, sotul meu a fost tare altruist si nu s-a gandit la placerea lui cand mi-a daruit doi baieti, a zis ca sa aiba cien sa ma iubeasca pe mine din plin. SI-uite-asa m-am ales cu 3 baieti acasa
Fetitele sunt ale taticilor… mereu.

quote:
ma intreb unde or incapea toate cele pe care le stii intr-un singur creier

Asta pentru ca nu m-ai vazut niciodata. Eu umblu conectata la vreo 5 hard drivere, acolo imi tin memoria aia mare si programele de functionare aferente, creierul e de fantezie, nu-l prea folosesc eu, adica nu la ce trebuie. In poze nu se vede ca evit sa ma pozez cu hard driverele.

Nu raspuns la restul provocarii ca sa nu stric farmecul glumei.

Dana, iti spun eu ce-o sa faceti in Vegas: va casatoriti pe loc si cand ajungeti acasa si va treziti din betie divortati
Tot la Vegas mi-a picat si mie cu tronc la anu’… sa vedem daca reusim sa mai scapam de datorii pana atunci, avem target cica. Si daca n use indeplineste, nu pupam Vegas. Aia ar fi cea mai ieftina vacantza care ne-am permite-o, altfel stam pe bara.

Carmen, nelia, pe la 6 luni stia meu ca apare teama asta ca mami dispare, nu pe la 10-12. Ai me iamandoi au avut-o, iar asta mic nici acu’ nu e lecuit. Plange de ti se rupe sufletul, dar n-am ce-i face, trebuie sa plec in anumite situatii.

Maru, aici lumea se muta ca toata lumea ( azi am chef de glume, tocmai am aflat ca trecem la ora de vara si vinerea la 1 ne luam talpasita de la serviciu), adica atunci cand vine cheful, norocul, nevoia. Ma intreb ce fac la voi companiile de moving? Someaza in restul anului?
Dar pt ca majoritatea contractelor de inchiriere (de ex. la bloc) se fac pe luni pline (adica se termina pe 30/31) atunci cei care se muta de la bloc la casa fac asta pe la sfarsitul lunii, altfel… in functie de cum ai closingul la casa (care se stabileste prin negociere cu vanzatorul in caz ca nu-ti convine ce-ti propune el).
La bloc nu prea ai loc de masina de spalat/uscat. Astea sunt de regula in basementul blocului. E o sala speciala si folosesti fise. Am urat la greu laundry room-ul de la blocuri. Masinile de spalat sunt de rahat acolo.

Hai ca n-am apucat sa termin de citit, postez ce am, ma duc acasa la puii mei. Vine weeeeeeekendul si maine il vedem pe alex si papam tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

a, pai si eu ma mut, dar cred ca historiana ti-a pus intrebarea asta. Nu-i bai, ca si pe mine ma macina vesnica intrebare: apelez o companie de moving sau inchiriez un uhall si ma mut singura cu toale, oale, trasita si purcel.
Jale, vine weekendu, cine joaca tenis la 7 dimineata?
cine alearga cu plodurile la calarie?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io iara lucrez in vichend ca am avut treaba la un client, m-am motroshit pana la 2, dup-aia musai trebuia sa citesc niuzurile de pe dc si hopa, 3 patru jumate deja. Acuma nu se face sa nu raspund, nu?
Dana, dapai nu cred ca am puterea si determinarea sa muncesc pana la 69 de ani (ce cifra!!!) si nici rezerve de nefacut nika n-am destule pentru canada, asa ca impletesc utilul cu placutul. Dupa cum vad io, moshtenitoru-i mai easy going
asadar nici macar in basement la el nu pot aspira.

biscu, zona veche din Oakville e o minunatie, si mie imi place mult. Ati vazut caprioarele la killbear? Niste chestii atat de domesticite ca beleau okii la tine pana te plictiseai. Pretenii din Mtl au ras, cica sunt capre mai mici, sigur neshte chinezi costumati sa atraga turisti... Io inca am raie de la goange. Mai nasol in meetinguri. Ca m-apuca scarpinatu' si nu ma mai pot opri.

denisam, am uitat... la multi ani feciorasului, sa creasca mare si frumos. Distractie placuta!

Simmona, ma gandeam io ca tu sigur clocesti ceva de esti asa deconecatata. Felicitari pt job! Sa-ti fie cu folos! (ce urare, hah)
Checkboxul e al tau, da' tre sa dai si tu ceva la schimb la preteni de toronto, ca astia ne abandoneaza uite-asa.

lorelai, uelcam bec! Ii dati voi cumva de capat si fara bunici! Eu sunt legata pana la graduarea fetii. Incepe a 8-a.

mikiion, iti raspund scurt pana vine try cu detaliile: 1. nu e o data de mutat. Lumea se muta mai mult vara in vacanta copiilor. 2. la blocuri in general sunt spalatorii la parter (d-alea cu bani). Nu poti sa-ti pui appliances. Dar la townhouse, de ex, da. De ex, eu am primit masina de uscat, aia de spalat mi-am cumparat-o.

Sigur am uitat ceva, da' tre sa fug acuma. Sorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si.... pe cand tot scriam eu a si aparut try. Acuma's obsoleta!

maru, la prima casa nici vorba de movers. Movers acolo, mai incolo cand ai adunat deja atatea boarfe incat prietenii is toti ocupati exact cand trebuie sa te muti tu. Ala-i primul semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si mie mi-a fost tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dor de tine Simonna. Dar ne-ai aruncat momeala si ai fugit? Zi-ne mai multe, unde e noul servici, e mai bun, ai tastatura tot in franceza,colegele ce discuta la lunch?

Cristina, si eu constat ca-mi scade "cheful" de munca in fiecare an, mai ales dupa o vacanta. Poate ma "aranjez" la Vegas si nu mai am nevoie sa muncesc vreodata. Stie cineva daca se cistiga milioane la masinile alea de 25 centi? sau doar Ashton Kutcher a luat totul?

Anyway un weekend placut, ies afara sa ma bronzez/ mentin culoarea ca a cam inceput sa se duca.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lisandru e la mine in brate si ride si el, ca ride mami... desi cred ca nici nu banuieste de ce e mami atit de vesela. M-a distrat Mqqm, ca de obicei...

Lorelai, Simonna, bine ati re-venit! Nu am timp acum sa scriu, dar revin in forta si va scriu frumos... Da' pe scurt: Lorelai, nu notele ma streseaza, adica marimea lor la propriu, nu-mi pasa ce note sint decit in masura in care notele imi arata ca am creier si ca gindesc ca ei, ca asta e greu la programul asta, de pe margine, fara sa lucrezi... iti da o indicatie despre ce trebuie sa citesti, cauti, iar tu trebuie sa legi totul de o problema sociala reala... Si e cam greu de acasa, dintre blide si pampersi, fara sa ma fi nascut, crescut, invatat aici... e nevoie de muuultaaa intuitie in lipsa de ceva mai concret, cum ar fi experienta de munca sau de viata obtinuta aici. Notele sint mici, A+ e nota mare, dar pentru mine sint mari, pentru ca imi arata ca am idei bune si ca inceputul e bun, se va putea si mai mult in timp. Sint studenti de C-, si nu neaparat copii, desi aia au un avantaj ca au timp si nu au probleme, ci adulti, care au crescut, invatat, lucrat aici, eu cu aia ma compar, ca sa stiu daca am ce cauta sau nu in aceasta meserie. Si bucuria mea fost sa constat ca da... desi trebuie sa muncesc mai mult.
Simonna, servici noi, zici... Amanunte, la cite minute de casa e? Poti sa fii cit de dura vrei, ca nu ma supar in privinta vacantelor. Si Romania si Punta Cana sint la capitolul vise, taica... asa ca pot sa visez si la una si la alta, nu intra in conflict... Deocamdata, nici pina in Laval nu ne permitem, sa-ti dau o cafea ca te-am suparat ultima oara si imi era un pic de teama ca de asta nu scrii, recunosc... Dar, da, cel putin cit sint copiii mici, Romania e importanta pentru noi. Atit de importanta - nu neaparat ea ca tara, ci pentru ceea ce se petrece cu copiii mei, experienta traita in mijlocul familiilor noastre atunci cind ajungem acolo si de care consider ca au nevoie acum, la virsta asta), incit daca ar fi sa aleg intre o saptamina de PC, oricit de mult as dori sa ajung si acolo, si doua luni de Romania, aleg deocamdata ultima varianta pentru ca de pe urma unei vacante acolo avem de cistigat pe toate planurile (inclusiv mare, munte, pe linga trebuintele sufletesti). Eu am famelie mare, nici sa vreau nu i-as putea aduce pe ei aici, asa ca, mergind acolo, ii vedem pe toti. Nu cred ca aici am scris, cred ca ai citit la subiectul cu dezradacinatii... Dar si eu simt Montrealul un acasa, sint legata de putine orase sau locuri in Romania si ma bucur ca pot sa spun asta despre orasul in care traiesc in prezent. Stiu cum m-am simtit anul trecut cind m-am intors: in Romania m-am simtit bine, peste tot, dar cind am ajuns aici, cind am intrat in casa... am simtit ca am ajuns, in sfirsit, acasa! Imi place orasul asta, are un farmec al lui, aparte... nu am eu timp sa-l gust asa cum s-ar cuveni, dar ne facem noi si pentru asta... sa vezi tu cum imi iau eu barbatelul, lasam copiii cu vecina de sus... si mergem si noi ca oamenii sa bem ceva in oras.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

S-au dus taxele mele la lucrurile pe care voiam sa le iau, nu-mi mai da nici bunica acu' ceva in rate! I-am luat jucarii Tudorei! Na! Ca tto voiam sa fac ceva nebunesc, am facut... dar am fata fericitaaaaa! Numai pentru glasciorul ei incintat si emotionat cind i-am desfacut cadourile si pentru ochisorii aia luminati de bucurie si zau ca a meritat! Acu', vreau sau nu vreau, m-am linistit vreo trei luni! Si le-am luat si piscinuta frumoasaaaa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Matgravidutz, foto cu cea mica stand cu piciorusele alea grasutze pe suportul carutzului si deshtu’n gura, e criminala !!! Sa va traiasca! Si nu dispera, asa sunt unii copii mai mamosi din fire, David, care are 19 luni, e-n stare sa se bage-n inima mea cand vin de la serviciu si sa nu mai iasa de acolo, si la baie tre; sa ma duc cu el…Pe cand Ioana, e si eaiubitoare, dar mai retinuta decat el, asa fost ea mereu, o fire mai independenta dar care are nevoie totusi de afectiune…

Nelia, nu ai mai scris nimic de durerile la rinichi, banuiesc ca esti mai bine, chiar ma alarmasei cu mesajul acela in care scriai ce poti face cu copiii daca te internezi . Pacat ca nu esti aproape de mine, ca luam noi pe Tudora si Lisandru la o adica .
Si am uitat sa-ti spun : La multi pt Agata si sa-ti aduca doar bucurii si fericire !!! Imi inchipui ce trai pe vatrai e pe ea daca sta 3 saptamani la mare…o invidiez din tot sufletul si nu mi-e rusine s-o spun !

Si zi-ne si noua, ce jucarii ai luat pt Tudora ? Isi dorea ea ceva in mod special sau sunt jucarii de sezon , adica piscine, colac, chestii de astea ? Si pt Lisandru nimic, nimic ?

Sper ca la vara viitoare sa trimitem si noi copiii acasa cu mama pe perioada vacantei; deja bunicii fac planuri de distractie, care sa-I duca la mare, care la munte, care la tara iar noi parintii propabil in prima saptamana vom dormi non-stop sa recuperam energiile pierdute, iar restul le vom plange in casa dupa copiii , eu sigur ma voi uita cu jind dupa toti copii pe strada si ma voi gandi in orice clipa, la orice fac, ca ce bine s-ar fi simtit copiii daca ar fi fost cu noi. Dar pe de alta parte stiu ca vacanta in Romania ii va imbogati afectiv si cognitiv pe amandoi .

Referitor la discutia referitoare la intoarcerea in Romania, eu am pus problema altfel : daca ma intorc, in cat timp vom reusi sa oferim copiilor si noua, confortul pe care-l avem aici ? Fara niste salarii mari, aici dupa 1 an ne-am permis sa luam cu rate o casuta, 2 masini si sa mergem unde vrem in we ( asta e un lucru esential pt noi, sa facem ceva, sa ajungem intr-un loc nou pt noi in we) .
Acasa daca ne intoarcem, apartament nu mai avem, dar putem gasi niste servicii cu salarii competitive sa luam un apartament pe credit …ca de o casa nici nu poate fi vorba la ce preturi enorme sunt . Dar parca nu mai vreau la apartament si viata in comun dupa ce am stat aici la casa .
Iar distractiile si masina sunt ff costisitoare acasa .
Sa ma intorc pt prieteni ? Ei au viata lor, noi pe a noastra, putem bine de tot sa comunicam prin telefon sau calculator si sa ne vedem cand mergem noi in Ro.
Stiti ce am observat eu ? Cu toate ca tarifele pt Canada au scazut fff mult, pe noi nu ne suna aproape nimeni din Ro, daca ii sunam noi bine, daca nu, tot bine, chestie care ma frustreaza putin.
Iar parintii mei au fost aici de 2 ori, ai sotului tot de 2 ori in 3 ani, iar noi am mers vara trecuta in tara deci am circulat si am mai ostoit din dorul de plaiurile natale. Acum vrem Disneyland ( cei mici) si Cuba sau Dominicana ( cei mari) .
Intr-adevar, ar fi fost tare bine daca am fi fost mai aproape de Europa, sa ajungem mai repede acasa, dar parerea mea e ca nici distantele nu mai sunt ce-au fost altadata. Cu atatea facilitati existente, iti trimiti instant mesaje, foto , te vezi, te auzi cu cei dragi…

Mie imi place sa zic ca sunt un cetatean al acestui pamant, norocoasa ca am avut parte de experienta vietii in Romania, si norocoasa ca acum traiesc aici si zi de zi invat lucruri noi .
Iar Romania pe care o pastrez in suflet, din pacate nu mai e pe nici o harta, doar in harta sufletelor noastre, ca toate s-au schimbat, si locurile, si oamenii si obiceiurile .

Podeanu, suteti asa de frumosi cu totii 4, o familiefericita ! Sa aveti parte doar de bucurii!

Denisam, aniversare placuta sambata, sa ne zici si noua ce a ales Alex de pe tavita !

Maru, sa stii ca noua ne place la Elora, am senzatia ca urc si eu pe-un munte aici, apa care se strecoara printer stanci, oraselul, toate noua ne plac. Si la intoarcere, neaparat facem un popas la Black Forest Inn sa ne-ndopam cu bunatati nemtesti.

Uneori tare mi-as dori sa pun viata pe tasta hold si sa stau acasa cu copiii, sa-I scot ore-ntregi in parc fara sa stau cu ochii pe ceas, sa citim si sa vedem filme impreuna, iar eu sa citeeeeesc ! Cat vreau ! Si sa ma uit la filme…

Va doresc we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Try eu eram cu mutatul. In Quebec vreo 80 la suta din contracte se termina pe 1 iulie. Si companiile fac mari afaceri . Preturile la u-haul cresc cam de 10 ori. nu exagerez. Pe mine un mutat 300 km Quebec -Montreal m-a costa la 1 septembrie 300 cad. Iar 20 km in Montreal pe 1 iulie m-a costat tot atat.
Si la inceputul lui mai e deja tarziu sa faci rezervare la camion pt. 1 iulie......
Mai sunt si contracte care se termina la alte date, dar sunt f. putine. O nebunie.....
Si aici la bloc sunt la subsol. La blocuile mari vorbesc. Ca la cele cu max 6 app mai sunt in casa.
Eu voi cauta un duplex sau ceva de genul asta, la bloc nu cred ca mai am nervii sa ma mut.

nelia ce jucarii ai mai luat? I-am luat saptamana trecuta un Diego care sta pe un elefant ....Am dat lovtura cu el.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani pentru Alex, Denisa! Sa va bucurati de el si sa urmeze multi, multi ani fericiti!

biscu, La multi ani pentru Danutz, cavaler mare! Sa aiba parte de tot ce-i mai bun, sanatate si noroc cu carul!

quote:
Originally posted by laurajr
Uneori tare mi-as dori sa pun viata pe tasta hold si sa stau acasa cu copiii, sa-I scot ore-ntregi in parc fara sa stau cu ochii pe ceas, sa citim si sa vedem filme impreuna, iar eu sa citeeeeesc ! Cat vreau ! Si sa ma uit la filme…

Vise, maica, vise! Pai tu stii cum e in parc? Cu ochii pe butelie, ca se catara ca o maimuta, urca te miri unde si nu mai stie sa coboare, baga in gura una, alta, trage de bicicletele altora, isi toarna pietris in cap si rade cu gura pana la urechi... vin acasa obosita ca dupa o zi de sapa!
Si acasa? Ce sa mai spun... am reusit acum vreo doua zile sa stau 3 ore in picioare prin bucatarie punand si strangand masa si spaland vase, si n-am copii mofturosi...
In priza toata ziua! Ajung sa citesc vreo jumatate de ora noaptea... dar ce mai pot la ora aia? Ceva carti de-ale Roxanei

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput