Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 5
Magdone spune:
Ina, sa va traiasca Pufosel si sa creasca mare si voinic! Asteptam impresii de la nastere si poze.
Daiopri, cum te mai simti, ai trecut de perioada cu greturi?
Khristin, tu cat mai ai?
Vroiam sa zic ca si eu am avut un cosmar de asta cu intoarcerea in Romania, chiar de ziua Canadei am visat, dar ce vis, parca stransesem tot pe aici, vandusem si cica sa ne intoarcem in Ro, ca asa vroia sotul si eu asa de suparata eram si nu vroiam si ma vaitam cum sa plec eu de aici, ca de suparare m-am trezit si asa de bine m-am simtit cand am realizat ca era doar un vis
Pe mine m-a imbogatit tare experienta traita pana acum in Canada, am realizat f multe lucruri de care nu eram constienta.
Dana, am vazut si eu pozele, superbe, si voi si ele, sa va fie de bine vacanta!!
Try, ce bine le mai zici tu
apropo, stiti cumva de un parc mare intre Pickering si Ajax, am auzit ca este un parc imens cu piscina si locuri pentru copii f frumos. Poate as trage o fuga daca as sti exact unde e.
Ana, gata mutarea? Maru, voi cand va mutati sau deja sunteti la casa, ca nu mai stiu...
va pun o poza sa vedeti un fratior f iubitor:
http://picasaweb.google.com/magda.udrea/OliviaVivian/photo#5212468282274027586
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
mikiion spune:
Inafelicitari. De ziua Canadei!!! Va avea mereu artificii de ziua lui!!!!
Krinelimi place ce ai scris.
Doniamerci, o sa le analizez. Si care e ziarul cel mai cunoscut acolo. Aici e Jurnal de Montreal......Dar in Toronto?
Cge cred ca am trecut unii pe langa altii ca si noi am fost in parc. Dar am plecat pe la 11.30. Ati mancat in acelasi loc unde am fost si noi, dar mai devreme.
Despre credite, mie mi se pare logic sa am pt. ca si parintii mei si-au luat apartamentul acum 35 de ani, pe credit. Si asa au avut un apartament mare, foarte bun, si ne-au oferit noua o copilarie normala, cu mult spatiu, cu camere individuale. Perspectiva fara credit , era pt. ei, sumbra, pt. ca nu erau pe listele privilegiate pt. apartament.
Marusi eu aveam cosmaruri in care ma vedeam in Romania.....Si ca ma certa directoarea de la scoala....... Eu fiind profesoara nu eleva.....
Try merci. Ma simt tot mai idioata , ca pun intrebari penibile. Parca nu as fi cetatean al acestei tari ci as locui inca in Romania.
O sa va mai intreb atunci cand o sa am ceva concret in mana.....ideea e ca ne-am hotarat sa incercam si ontario in general, nu numai ottawa si Montreal, cum ne gandeam pana acum. Si cum sunt cateva univ puternice pe acolo s-ar putea sa primim oferte mai bune.
Nelia o sa-i dau si eu lui tata ideea cu afinele. Stiu ca bea niste ceiuri dar nu stiu care.
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Daiopri spune:
Ina felicitari sa iti traiasca pufoselul si surioara lui si voi toti sa va bucurati de ei. Chiar asa, maru, artificii mereu:))
Ete, Magdone, vezi tu de la asa poze m-a apucat pe mine cheful de treaba:)
Greturi nu prea am avut, asta e mai "prost" ca nu prea am simptome. Saptamana trecuta am vazut inimioara (nu mai stiu daca am zis), si acuma cum ziceam astept sa simt ca misca sa fiu mai linistita. Alte simptome ioc (inafara de kg in plus…:((()
Deci te descurci bine cu 2 puiuti?
Denisam, sa iti traiasca flacaul! Gata inapoi la trebi "serioase" de acum?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Ica 1975 spune:
Ktrinel si cge,
Ina,sa va traisca pufosel, sa fiti sanatosi si fericiti
Denisam, La multi Ani flacaului tau
Noi
Ce faci te si face.
nelia spune:
Rocs, in dupa-amiaza asta, dupa mult, mult timp, am fost in parcul acela, stii tu care... Si am stat vreo doua ore, foarte placut. M-am gindit la tine, la voi, sa stii. Eu nu m-am mai dus de mult pe acolo pentru ca e prea aglomerat pentru un singur adult si trei copii, dar astazi a fost binisor, ca bebe dormea in carut si eu am putut sta cu ochii pe Tudora. Era lume la balaceala, nu stiu ce competitie la piscina, un summer camp pe iarba, m-am intilnit si cu citeva cunostinte mai vechi, frumos! Mai mergem!
Denisam, sa-ti traiasca baiatul si ma multi ani! Un an!!! Woau! Am vazut pozele si filmuletele, mi-a placut cum ridea Alex la casuta, bucurie pura de copil! Ai mei stau acum jos pe plapume si se rostogolesc, Tudora se mai maimutareste si el ride de nu mai poate.
Magdone, am vazut si pozele tale, ce dulci sint impreuna, fratior mai mare si surioara mai mica! Frumos parculetul unde sinteti!
Cge, si pozele voastre le-am vazut, e frumos rau acolo, de cind tot spunem ca mergem si noi si nu am mai ajuns. Mie mi se pare ca amindoi copii seamana cu tine, au mutrita ta dulce de copil nevinovat.
Ma duc sa hranesc, spal si culc trupa lu' papuc si apoi mai continui sa mai scriu pe la temele alea, desi nu mai stiu ce, am nevoie de o muza... pacat ca nu mi-am luat o sticla de bere.
Mi-a trasnit o idee: ce-ar fi sa fac eu in salonul meu dorit alb si negru de amindoi, un perete portocaliu si sa pun perdele subtiri de-un portocaliu mai pal, nu albe cum am acum, pe sub alea groase albe!?! Si sa iau si covorul cu ceva portocaliu prin el... De ce portocaliu? Nu stiu, asa mi-a venit si am vopsea in casa, din aia Disney... Ma bate Octav! Stii, sint precum copiii aceia fara parinti acasa... de cind au plecat, imi tot vin idei nastrusnice prin cap, nu am pus nimic in practica... inca, deocamdata doar ma distrez cu ele si chicotesc de una singura.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
rocs02 spune:
Nelia, tare mult mi-a placut mie parcul ala !! Si asta a fost marele of al tatalui meu cand a fost aici, ca nu avem un parc asa mare foarte aproape. Trebuia mereu sa astepte dupa mine sa-i duc cu masina ca sa ajunga intr-un parc mai frumos. Si cand ajungeam acolo, abia pridideam doi cu amandoi piticii fugind care incotro. Asa ca te inteleg, acolo e tot timpul plin pe perioada vacantei si e acum greu sa tii pasul cu ei, mai ales cand va incepe sa mearga si Lisandru.
La Brasov au parcurile aproape si tot familionul sa le sufle care pe unde pot, asa ca sa et tii alergatura cand vor veni inapoi. Nu o sa mai am nevoie sa-mi iau abonament la fitness...hihihi.
Apropo de ziua Canadei, mama zicea ca de-acum vecinii de bloc stiu si ei versurile la "O, Canada!" pentru ca de cand a ajuns acolo, Julia il canta intruna,fiind unul din ultimele cantece invatate la gradinita inainte de vacanta.
Vroiam sa-ti mai spun ceva...acum cateva saptamani cautam niste poze facute prin 2006 de la depunerea juramantului, ca vroiam sa pun 2-3 pe hartie. Si am dat de vreo doua poze cu Julia si Agata facute la scaldatoarea din parc. La care Julia ma intreaba : asa-i mami ca pe fetita din poza o cheama Agata? Am ramas masca...
Cred totusi ca am ramas datoare cu ceva: La multi ani!!! cu intarziere pentru Agata, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!!!
Podeanu spune:
Ok, in primul rind merci la toate fetele, sunteti tare dragute in aprecieri. Acum va imaginati ca am triat si eu pozele mai reusite, nu?
Daiopri cred ca mi-ai citit gindurile... pozele alea ( si mai sunt si altele) le-am facut special ptr marire ca tablouri (in dormitor) Le fac pe culoarea sephia ca sa mearga pe peretele portocaliu.
Aparatul e Nikon D80.
Ktrinel asa frumos ai explicat cu Ro,
Ina, felicitari ptr nastere si sa va traiasca bebelusul. In mare zi a venit pe lume..
Nelia, m-ai uns pe suflet cu pozele tale din Ro, am oftat si la Cismigiu si la Herastrau pe podul ala mare, la mare iar mi-a placut mult. Am observat insa nisipul gronjos si apa de culoarea baltii, comparativ cu PC.Amanuntele astea mi s-au sters din memorie.
Am constat insa cu cita lume de pe DC te-ai vazut si cunoscut. Bravo tie.
Ktrinel trimis pm.
Ah Nelia, masinile mele de spalat sunt Bosch cu incarcare orizontala si sunt ff multumita de ele. Le-am luat de la maison Ethier.
Cred ca mai era ceva de scris dar nu mai tin minte.
Pe miine,
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
nelia spune:
Aha, Dana, tu ai perete portocaliu, acum imi aduc aminte dormitorul vostru, cred ca mi-a ramas agatat de creier de mi-a picat acum cu tronc. Da, Marea Neagra e asa cum a fost intotdeauna, dar mie imi place, la fel cum mi-ar placea sa ma coc pe nisipul fin si sa ma racoresc in minunea de apa din PC. Si am mai avut citeva intilniri la mare, in Bucuresti, si cu prieteni vechi si cu fete de pe DC, dar aparatul meu era mereu uitat acasa, la socrii, in biblioteca. Vacanta trecuta a fost pentru intilniri, mi-a fost dor tare de toti, nu-mi stiau fetele... si la anul va fi la fel, daac ajungem cum ne-am propus, toti de data asta. Noua ne-ar placea sa tot mergem vara in Romania cit sint copii mici si verisorii la fel, si copiii prietenilor la fel, si bunicii in viata... si de acolo in excursii in Europa. Iar iarna sa mergem aici, mai aproape, la soare. Dar si aceste lucruri sint la capitolul vise, taica... dar ma agat de ele, ca sa trec mai usor acum, cind ma usuc de dorul dusului... ca noi sintem plimbareti si aventurieri rau, amindoi.
Ah, stii ca la Boch ma oprisem si eu, dar mai mult din cauza design-ului, tare bine aratau alea vazute de mine. Intru acum sa vad unde e maison Ethier, ca eu nici nu am auzit de ea si dupa aceea ma car la treaba, mi-am facut o cafea ca sa rezist cit mai mult, sper ca nu se mai trezeste Lisandru ca sa-l servesc si pe el.
Miine am gradinita acasa, voi avea inca trei copii in grija! Dar numai o jumatate de zi...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
matgravidut spune:
e 12 noaptea si nu pot dormi, cu toate ca pe la 6 seara imi cadeau ochii in gura.
Vineri am fost la medic, am facut control general, am fost la analize si la un ultrasound.
Va intrebam in alt mesaj daca stiti locuri noi in Ontario. Am sfarsit prin a merge la Blue Mountain, Scenic Caves si statiunea de ski Talisman (care era inchisa pentru renovari)
De ziua Canadei am fost la piscina si fetele s-au distrat de minune, iar eu m-am prajit ca o painica. Bianca mi-a bagat gherutele azi dimineata in umar de am crezut ca imi ajunge la os...
Seara am stat cu fetele afara sa vedem artificiile, oficandu-ma ca nu am mers nici in Barrie nici in Toronto sa vedem un foc de artificii adevarat. Noroc cu vecinii din comunity care au facut atmosfera.
Cristina, fetita nasilor nostri, mi-a spus foarte entuziasmata "E cea mai super zi din viata mea",
Intre timp am aflat de doua locuri frumoase de care eu nu stiam:
Elora langa Kitchener si Forks of the credit Provincial PARK.
De aici am aflat:
http://www.ontariotravel.net/greatdrives/Summer08/interactive_route_maps/map_sunset.html
In rest toate bune la noi...
Gasiti poze noi la semnatura.
Va pupez... ma duc la nani ca maine am zi de gatit si sper din tot sufletul sa nu-mi planga fata ca vrea in brate....
Cred ca stiu.... ma trezesc la 6 si fac mancare cat doarme ea.
:)
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
nelia spune:
Matgravidutz, am vazut pozele. Ce mare s-a facut! Si e precoce, am vazut ca la 5 luni statea deja in fundulet, Lisandru abia de o saptamina sta cum statea ea atunci. Si se tine destul de bine pe picioruse, sta pe toata talpa, va merge repede. E si grasuta, arata tare bine! Ati inceput diversificarea, nu? Papa bine dupa cum se vede... Tu cum te simti?