Sezatoarea canadiana (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Simona,da,vreau pomisor, de oricare .Spune-mi cand si cum si ma infiintez sa-l iau.
Zilele trecute am ajuns in Chomedey, binenteles ca din greseala, voiam sa ma intorc acasa de la Cosco.Chiar ma gandeam ca daca as fi avut numarul tau de telefon iti faceam o vizita .
Bafta multa la noul job, sa fie cu noroc.

Eu scriu acum de la servici, acasa nu avem net/telefon si tele pentru cel putin 2 luni.Casa noua am vrut, casa noua am.

Gata pauza, omul mai si lucreaza ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mqqm, da, ai perfecta dreptate, asa este, stiu ca nu exista un plan. Dar a fost un mesaj scris pe fuga, pentru ca nu am avut ce face si am citit toate discutiile de acolo si nu mi-au placut. Cind am spus ca putini trec la fapte, nu ma refeream la cei ca tine, care vor sa ajute si vor gasi o solutie, sint sigura ca sint multi si vor face ceva concret, ci la faptul ca la subiectele de discutii paginile erau multe, multe..., iar la cel unde se string bani, abia daca s-au scris 4... si au aparut si acolo comentarii cum ca unde e legea care permite sa ceri bani, ca in alte tari nu e asa... etc. De la faptul ca nu exista un plan si pina la aceste intrebari, mie mi se pare un pas cam mare si inutil.
Deci, ce am scris acolo, se referea doar la cei care au tacut cind a fost vorba sa se faca ceva, dintre cei implicati in discutiile de pina atunci. Atit! Eu nu sint in masura sa ma bat cu pumnul in piept cind e vorba de bani, ca n-am... am trimis citiva banuti acolo, daca gasesc si o alta varianta, atunci pot sa mai trimit si altfel citiva... Dar atita caz pentru nimic, pentru ca practic nu s-a strins o suma ca sa fie mare problema ce se face cu ei si chiar daca ar fi un plan, sint aproape sigura ca multe dintre fetele care s-au batut in principii si s-au certat pe faptul ca ce ar face ele daca..., se vor retrage din discutii. Poate ca nu va fi asa, dar pina la proba contrarie, asta e parerea mea.
Si apoi, cine are idei si vrea sa le propuna, aici sau oriunde altundeva, poate oricind sa vina cu o propunere concreta si sa stimuleze stringerea de fonduri, sa o justifice, cum a fost interventia lui Denizel. Nici eu nu mi-as lasa copilul numai in baza Protectiei copilului, asa ca stringerea de bani pentru un psiholog privat, care sa-si faca macar o imagine de ansamblu asupra situatiei, la fata locului, si eventual sa propuna solutii pentru viitor, consider ca e o idee buna... si un inceput.

Sa-mi fie cu iertare si fara suparare, acestea fiind spuse, trebuie sa recunosc ca nu prea am inteles fraza, cam dura de altfel, cu aservirea si ipocrizia in ceea ce ma priveste (fata de cine!?!)... dar desi mi-a zgiriat un pic retina, ma fac ca nu o vad, pentru ca nu am alte justificari a da si consider ca nu o merit. A fost un comentariu scurt, parerea mea la ceva scris acolo, influentata de toate discutiile urite pe marginea unei tragedii... Daca vrei sa mai discutam, putem sa o facem pe PM...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Stie cineva daca se cistiga milioane la masinile alea de 25 centi? sau doar Ashton Kutcher a luat totul?

Si nici nu s-a multumit cu atat. A mai luat-o si pe Demi cu milioanele ei cu tot. Mama lui de profitor!

Miki, ce fac oamenii acolo, 90% din ei vad/cumpara case doar in perioada aia a anului? Piata imobiliara trebuie sa fie f sezoniera in cazul asta. Ce face un real estate in restul anului?

Khristin, sa-ti fie de bine vacanta, ce-ti mai face bebicul?

Mergi la inceput

Maru, si cind faci cura, o faci cu fructe? Sau cu medicamente pe baza de afine. Eu mi-am luat astazi patru cutii de afine... stia ea micuta mea, Tudora, cind a mincat o vara intreaga numai afine cu lapte! Tu de la ce faci infectii, ti-a spus doctorul? Ai probleme si la rinichi? Ti-a spus si cum le poti preveni?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
citat din mesajul lui Ana Stroe
acum ramine sa declar livingul muzeul satului cu inscriptiile de rigoare: nu calcati pe iarba= nu atingeti nimica

ce imagine faina...
Vad ca esti tonica, bravo tie, ai energie! Noi cam in a doua saptamana, cred, am reusit sa stricam ambele toalete in aceeasi zi, asa ca un timp am stat pe margine si i-am facut galerie sotului la reparat.

Khristin, sa va fie de bine vacanta!
Roxana acum e la inot, asta e a doua si ultima saptamana, iar apoi va urma o saptamana de soccer camp! M-a tot batut la cap ca vrea si ea soccer, apoi ca vrea camp, asa ca am rezolvat-o in vara asta.

maru, eu cred ca iese mai ieftin cu prietenii la mutat. Poti sa inchiriezi un camion mai mic si fiind in acelasi oras poti sa faci 2-3 drumuri, noi asa am facut. Dar... te-ai descurca la condus camionul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Donia, de unde iei tu capul asta care se rostogoleste??? Ca asta a fost si risul meu cind am citit ce a scris Ana! M-a distrat, auzi, cica nu-i vine sa se aseze pe ele la cit au costat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

off-topic: ok, nelia, hai sa ne badijonam amandoua retinele si sa trecem peste. Mi s-a parut doar un pic peste mana sa tragi asemenea concluzii, si, mai ales, nu mi s-a parut ca au legatura cu interpelarea ce-o facuse duduia aceea... iar eu, daca am ceva de zis, zic. Ipocrizia se referea la faptul ca tu nu apareai in lista de donatori la momentul ala. Daca ai donat intre timp, accepta, te rog, scuzele de rigoare si o . Daca nu, atunci accepta doar o si "let's move on". Nu am nimic de lamurit pe PM si inteleg ca a fost o scapare din partea ta. Reactionez eu cu alergie cand am feelings de sales-pitch.

Mergi la inceput

Scuze fetele, dar daca am inceput aici, terminam repede aici...

Mqqm, trec peste asta, nici o problema, nu ma supar eu as usor. Dar as vrea sa stiu daca ai citit si celelalte subiecte pe aceeasi tema si ce am scris la unul dintre ele? Poate ca astfel ti se va parea justificata interventia mea, chiar daca din punctul tau de vedere nu am dreptate.
Nu-mi place sa ma justific, si, fie vorba intre noi, nici faptul ca ai verificat lista de donatori nu ma da pe spate de incintare, dar o voi face pentru imi esti draga. Nu apar pentru ca am trimis ceva pe adresa Oanei, si din cite stiu, ea e plecata pina pe 10 iulie! Si nici nu ma intereseaza daca apar... nu vrau simbol! Eu nici nu m-am uitat pe lista de donatori, a fost o reactie la interventia Ofeliei si a celor ca ea, dupa aceea am vazut ca a scris si adminul... Dar hai sa o lasam asa... ca n-are rost.

Mergi la inceput

Nelia, draga mea, nu am "verificat" lista de donatori , doar am citit subiectul. Las-o asa.

Ana, hai ca m-am distrat! Esti optimista! Daca nu plecam de la casa cu piscina, eram urmatorii la rand la crescut broaste, alge si-altele asemenea. Acu' 2 ani n-am deschis-o si-am avut mari emotii in vara urmatoare ce iese de sub copertina. Ratze aveam oricum in fiecare primavara, cu oua and stuff. Ia baga aici o poza cu canapelele rosii, ca eu n-am vazut la nimeni in casa, inca!

Mergi la inceput

Simonna, si eu vreau pomisor, dar esti departe. Am fost la o pepiniera si am gasit de pe la 600, asa mai mititei. Un copac rezonabil era cam la 15 mii. Nu m-am indurat inca. Uite idee de afacere! Oare isi dau seama astia daca mai mut cate unul din parc peste gard noaptea?

Mergi la inceput