Sezatoarea canadiana (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
citat din mesajul lui nelia

Maru, si cind faci cura, o faci cu fructe? Sau cu medicamente pe baza de afine. Eu mi-am luat astazi patru cutii de afine... stia ea micuta mea, Tudora, cind a mincat o vara intreaga numai afine cu lapte! Tu de la ce faci infectii, ti-a spus doctorul? Ai probleme si la rinichi? Ti-a spus si cum le poti preveni?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

asta e misterul meu mare, nu situ de la ce fac infectii urinare, ceea ce stiu e ca am tensiunea f mare, iau medicamente zilnic, fara de care nu pot sa traiesc, la inima n-am nimic, asa ca dr de aici a decis sa ma creada cand ii zic ca am facult pielonefrita cronica in tara, si de aici eclampsie si nastere prematura.
so, mergi la Bulk and Burn si ia fructele si fa compot, e mult mai gustos, ori mergi la primul magazin, de unde iti faci aprovizionarea si ia Ocean Spray, parca asa ii zice sucului, cu cranberries, si bea, bea nene cat te tin rinichii. La mine asta e paradoxul, ca trebuie sa beau lichid, dar iau pastile care scot apa din organism...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Denisa, mai stii ceva de Olgutza?

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc, Marule! Noi nu avem Bulk and Burn sau cred ca nu avem. Ma uit dupa suc, dar cind termin fructele, ca in vedera slabitului si a ocupatului si de mamica nu numai de copii, am dat mai mult pe mincarea mea decit pe cea a copiilor. Si mi-am luat numai fructe si chestii care nu ingrasa, care nu stiu cum se fac, ca sint cele mai scumpe... mai am un sac de cartofi, sper sa nu ajung in situatia sa maninc din astia fierti pina la urmatoarea bursa dupa ce dupa ce termin alimentele bune si neingrasatoare...

Am 79 de kilograme, mi-am propus sa slabesc 10, nu conteaza in cit timp, dar sa le dau jos. Gimnastica dimineata, mers pe jos dimineata si dupa-amiaza (noroc cu gradinita), reducerea portiilor de mincare si eliminearea celor care stiu sigur ca ingrasa. Hai, sa ma vedem! Dau si de carnet daca slabesc macar 5!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

de mutat tot cu prietenii o sa ne mutam, ca ne-au sarit toti in cap cand au auzit ca vrem sa apelam la moversi si sa le protejam burticile, a, scuze, spatele!

Ana, esti mortala, nu zau! si eu sunt in panda dupa niste canapele asa, sa stea matza in coada, da sa nu fie gaura la buget, da sa fie de genul intimidant, sa nu puna behindurile prea mult prin living! de aia nici nu pun tv in living!

Laurajr, si noua ne place la elora, dar noi suntem mai amatori de balaceala!
zi, cand vii cu fata sa incerce o lectie de calarie, sigur ar mai tempera-o, ar mai ordona-o!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

iarta nelia, e de fapt Bulk & Barn, dar ne, creierul nefolosit mucegaieste! e lantul de magazine de unde iei toate cele varsate, daca iti mai aduci aminte termenul...

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

nelia, incercat de toate: alergat, mancat mai putin, nu seara, nimic nu a mers
dar, a venit Ilinca, care ma taraste pe terenurile de tenis sambata si duminica la 7 dimineata
si ma alearga ca pe altceva...
ghici cine incepe sa vada ca pantalonii sunt usor largi?

revin sa zic de fapt ce vroiam: jucand tenis, unde sunt afoana rau, alergand mai mult dupa minge e distractie mare, si si slabesc. la inceput am jucat cu echipament imprumutat, vineri am mers la National si ne-am luat rachete, una cu 20 in reducere, si una cu 40, bune, Wilson si Head.
asa ca luati-va 2 rachete, si da-i cu Tudora o joaca pe cinste! ori un joc de fotbal, un volei, ceva badmington in parc, fac minuni!
Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maru, la mine tenisul e la fel precum condusul masinii! Nu s-a prins si gata. Imi place de nu mai pot acest sport, dar cind am incercat sa-l invat, am stat cu mina doua saptamini in comprese de tarite, cred ca fost ceea ce se cheama tendonita, dar atunci nu stiam, am invatat de la datul in sacul de box al sotului. Si stii de ce, pentru ca dadeam aiurea cu racheta, si aia nu e plasa de prins fluturi... doare, daca alergi dupa muste cu ea. Si sotului ii place sportul, si tot ne propunem ca... il facem. Dar eu una imi tot propun de cind imi statea bine in fusta alba si scurta si tricou mulat, ba chiar am si avut una, ca eu intii mi-am luat fusta si dupa aceea am dat cu racheta. Acum, nici fusta nu mai sta pe mine, nici macar fluturi nu mai pot sa prind cu ea, ca gafii de mare ce-s... Dar multam pentru sfaturi, idei, le pun bine...

Gata, ma mai duc la treburi... desi e tare cald, dar nici de dormit nu mai pot, ca am tot dormit in ultimele doua saptamini cit pentru ultimii doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
citat din mesajul lui maru

asta e misterul meu mare, nu situ de la ce fac infectii urinare, ceea ce stiu e ca am tensiunea f mare, iau medicamente zilnic, fara de care nu pot sa traiesc, la inima n-am nimic, asa ca dr de aici a decis sa ma creada cand ii zic ca am facult pielonefrita cronica in tara, si de aici eclampsie si nastere prematura.
so, mergi la Bulk and Burn si ia fructele si fa compot, e mult mai gustos, ori mergi la primul magazin, de unde iti faci aprovizionarea si ia Ocean Spray, parca asa ii zice sucului, cu cranberries, si bea, bea nene cat te tin rinichii. La mine asta e paradoxul, ca trebuie sa beau lichid, dar iau pastile care scot apa din organism...

Doamne'ajuta!

POZE

Marule, pe sticla la ingrediente scrie ceva de concentrat, parca de struguri sau cranberries, nu mai stiu exact, concentratul are zahar ? Mie imi place si stiu ca cranberries au antioxidanti, insa concentratul asta ma incurca, are sau nu are zahar? Stie cineva?

Ana, canapele rosii, wow, asta este un vis de'al meu, mai ales dupa ce le-am vazut pe ale lui Pitilache De unde le-ati luat?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, sunteti mortale, deci si noi suntem in trend: avem pomisori, Nicoleta ia-i tu de la Simona, avem internet, n-avem broaste dar nici canapele rosii.

Nelia, de la o cura de pepene rosu masica-mii i s-a declansat o criza renala. Cik inainte de a incepe cura de pepene trebuie sa pregatesti organismul astfel incat pietrele sa fie mici.

La slabit ar trebui sa ma bag si eu, dar dupa ce vin de la maica-mea de acasa.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

mai,astia de la ocean spray au reclama aia stupida in care declara ca nu are zahar!(mosul si cu tinerelul ala in oceanul ala de cranberrie, apoi urmarea ca are putine calorii, si nu vrei si restul de 10 calorii ale mele? nu dat cu parul ca nu-mi amintesc exact)
eu folosesc sucul asta de cranberries numai cand nu am cand sa ajung la Bulk & Barn, ca altfel, fructele de acolo sunt si ieftine si naturale, cica!
eu am mancat numai pepene rosu cand am facut pielonefrita, asa ca tot la cranberries ma intorc!

nelia, pai taie tenisul de pe lista, si incearca badmington: paleta aia e usoara, fluturele ala nu cantareste nici el cine stie ce...si ai si fun, unde mai pui ca nici nu costa o avere (erau in reducere redusa la Sport Mart)

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput