Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Multumesc mult, Rossiela! Da, stiam ceva de pepenele rosu, cineva imi spusese sa fac baie dimineata, la ora 3, cind rinichii au activitate maxima si sa maninc pepene rosu, pina la coaja verde, adica sa rod tot verzuliul ala de linga coaja. Si tu ai probleme, de aceea cautai? Daca vrei sa discutam despre asta, scrie-mi pe PM.
Eu mut prin casa... nu ridic, doar le imping, dar m-am apucat de menajul ala despre care tot vorbeam... pina pe 1 septembrie am tot timpul sa-l si termin. Am redecorat coltul lui bebe de la noi din dormitor, i-am coborit salteaua ca sa nu ma trezesc cu el peste bord, acum m-am apucat de camera Agatei...
Astazi am fost din nou in Westmount, la tisnitori, a fost o distractie pe Tudora, am stat trei ore si nu se mai dadea dusa. Credeam ca pica lata cind ajungem acasa, dar de unde... A venit vecina de sus cu un sac de jucarii de la nepotica ei, care a mai crescut si nu se mai joaca cu cele de copii mici. Si i-a adus vreo trei case, mobilate complet, tot felul de animalute, trenulet cu locomotiva, autobuz cu figurine, papusele, tot felul de figurine de prin desene animate, frumoase, de calitate, luate de pe la Disney! Woau! M-am jucat eu o ora cu ele, darminte Tudora. E ocupata rau, le-a intins pe toate in salon si face scenarii dupa scenarii. Atit de tare ma bucur pentru ea, dar nu stiu cum se face ca s-a intimplat asta exact dupa ce i-am luat eu sacosa cu jucarii. Daca stiam...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
khristin spune:
Ne-am intors si noi din vacanta din Boston. Pana la urama ne-am hotarat sa conducem pana la Buffalo si apoi am luat avionul de acolo. Din fericire pt. bb de la purtator, zborul a fost destul de lin si a durat cam o ora. Orasul ne-a placut, e plin de istorie si cladiri vechi si in mare parte am distrat-o pe domnisoara noastra care a avut lots of fun la Museum of Science, Children’s Museum, Aquarium, am fost la un Duck Tour – un fel de masinarie ce transporta pe vremuri soldatii americani pe apa (jumatate din timp ni s-a prezentat orasul, iar jumatate am navigat pe canalul Charles River). Peste tot plin de parinti cu copilasi dupa ei . Am prins si 4th of July si am admirat focurile de artificii. Ne putem lauda ca in afara plimbarilor zilnice printre ploaia ce ne-a insotit aproape permanent am facut si ceva sport, hotelul avand piscina interioara, de care am beneficiat inotand zilnic. Ca sa nu ne dezmintim am reusit sa investim destul si in economia americana si am facut ceva shopping atat pt. Yasmine, bb cat si pt. verisoara care trebuie sa vina cam in acelasi timp cu bb nostru… diferentele de pret dintre produsele canadiane si cele americane sint substantiale si din pacate pt. noi nu tocmai in favoarea noastra . Am sosit azi noapte pe la 4 in loc de 1 jumate cum anticipasem, zborul la intoarcere a fost ok, dar din pacate am ramas blocati vreo 3 ore pe QEW datorita unor constructii pe autostrada….noroc ca am iesit pe o scurtatura, altfel cred ca nu eram acasa nici la 6 dimineata…o sa pun si poze cand apuc…acum pana in septembrie trebuie sa ne concentram de amenajat camera bb-lui si achizitionat diverse pt. dumnealui, nici nu-mi vine sa cred ca o luam iar de la capat dupa vreo 6 ani aproape de pauza . De maine avem program de voie – slava domnului - fara grija tezitului de dimineata fie pt. scoli, fie pt. serviciu , Yasmine are zilnic ore de inot, asta ca sa nu ne plictisim, plus trebuie sa o initiez in franceza pt. clasa intai sarmana
Ina, felicitari pt. baietelul ce a vrut sa vina el exact de ziua Canadei , refacere usoara si cand ai timp sa intri sa ne povestesti cum a fost si asteptam bineinteles poze.
Denisa, La Multi Ani pt. Alex…sint convinsa ca v-ati distrat pe cinste, chiar ce a ales juniorul ? Hai ca acum daca sintem in vacanta, chiar putem sa ne si vedem
Magdone, admirat poza cu fratiorul extrem de protector….cum e bebelina, cumintica ?
Daiopri, eu sint bine, de azi am intrat in luna a 7a –a a se citi cresc pe zi ce trece desi incerc sa ma mentin activa si unde mai pui ca mai e ceva pana la sfarsitul lui septembrie…maine ajungem la programarea cu ginecologul sa vedem ce mai zice si el.
Matgravidut, simpatica bebelina ta , iar pozele de botez si invitatiile tare fancy…. unde le-ati facut ? Si noua ne-a placut Elora, am fost de cateva ori cand stateam in zona.
Dana Podeanu, voiam sa-ti spun ca mai reusiti sint protagonistii decat peisajele Punta Canei ….frumoasa vacanta ati avut, si ce mari au crescut copiii vostri ….la ce resort ati stat acum? Iar despre Las Vegas, pot spune ca e vacanta ideala mai ales in doi , prevad ca o sa va uitati si mai profund unul in ochii celuilalt, asa ca aveti grija ce faceti pe acolo, adica stati departe de masinile de pariat …intr-adevar la ordinea asta de vacante, trebuie sa fii foarte realista in privinta Romaniei la anul
Simona, felicitari pt. noul job ….cred ca in asta consta secretul flexibilitatii…schimbarea permanenta
Mqqm, distractie placuta in vacanta….vezi sa nu-ti placa prea tare Franta ca sa vrei sa te muti acolo…noua asa ni s-a intamplat, dar realistic vorbind cred ca va trebui sa mai zabovim pe continentul asta, desi eu as putea sa ma pensionez mai tanara la 58 hihihi … nu-mi vine sa cred ca ne gandim la pensie deja
Va pup pe toate , fug sa-mi fac plimbarea de seara
Cristina
le bébé 25w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
khristin spune:
Am uitat sa intreb ontariencele la ce summer campuri isi trimit copilasii vara asta.
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
maru spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Si.... pe cand tot scriam eu a si aparut try. Acuma's obsoleta!
maru, la prima casa nici vorba de movers. Movers acolo, mai incolo cand ai adunat deja atatea boarfe incat prietenii is toti ocupati exact cand trebuie sa te muti tu. Ala-i primul semn.
draga mea, cand am venit noi incoace, am preluat toata mobila, troantele si cotroboantele unui var care se muta inapoi in Romania, urmand o noua dragoste ce nu se lasa emigrata in Canada. Omu a avut o viata plina aici, tocmai isi mobilase casa cand s-a indragostit subit si a decis ca se intoarce. Asa ca noi am avut un Uhaul plin la prima mutare! Am cumparat doar un fier de calcat, ca omu apela la spalatorii si nu avea fier de calcat in dotare!
de aia ma gandeam serios la moversi, numai la cele 2 canapele, 1 futon, dormitorul complet, tv plasma plus toate alte troante!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
quote:
Originally posted by khristin
Am uitat sa intreb ontariencele la ce summer campuri isi trimit copilasii vara asta.
Cristina
le bébé 27w +
anu trecut u of w!
anu asta acasa, ca o are pe Ilinca in vizita si au fun destul!
Doamne'ajuta!
POZE
CriPOD spune:
khristin, poa' sa-mi placa frantza, ca tot degeaba. Anul trecut in feb eram cu bagajele facute s-o taiem, cand fu acceptata fie-mea la scoala ei. Asa ca pot sa-ti spun sigur ca am ramas sa termine ea scoala acolo unde e si ea mai are 5 ani. Spor la amenajari! Nici noi nu mergem la niciun camp anul asta. Dar anul trecut a fost la tenis si la calarie, de ex. Acu' 2 ani am fost italia-grecia toata vara, iar nu a fost la camp....
maru, pai atunci stii clar ca iti trebuie movers. Eu la ultima mutare (a 5-a) de la casa la casa, inca m-am descurcat cu prieteni si masina inchirata. Si io care credeam ca stau prost cu prietenii...
Nelia, am vazut comentariul tau de la subiectul cu donatii pt Florina si nu e chiar corect. Eu vreau sa donez si voi dona (chiar si pentru drumul in UK, daca voi afla cum). Pe ce "channel", asta e treaba mea si nu a forumului. Mie mi s-a parut intoleranta si lipsita de fair-play pe alocuri atitudinea "oficiala" si incerc sa gasesc alte cai de a ajuta fetita. Daca nu voi gasi, si DC va avea un plan clar, ma voi gandi serios si la optiunea asta. Tu doneaza daca doresti cat vrei, sunt sigura ca fetita se va bucura de donatia ta, dar nu mi se pare corecta constatarea ca multi dau cu gura, putini trec la fapte. Ba chiar e putin aservita si ipocrita, sa-mi fie cu iertare. Nu vreau o polemica cu nimeni, de asta nu comentez acolo, doar ca vroiam sa iti dau un pic de alternativa de privit "trebile".
maru spune:
nelia, eu fac infectii frecvente la rinichi, dar doctorul meu refuza sa imi dea antibiotice decat dupa o cura serioasa de 2 saptamani cu cranberries. Daca nu trece, ma pune pe antibiotic. Cum eu fac analiza de urina destul de des, trebuie sa iti spun ca cura cu cranberries n-a dat gres niciodata!
Doamne'ajuta!
POZE
khristin spune:
Maru, la U of Waterloo ce anume in particular, ca banuiesc ca sint o multime? A mea in timpul anului s-a delectat cu inot, patinaj si gimnastica, si s-a invatat destul de sportiva, nu e genul static deloc. Deocamdata acum pe timpul vacantei va merge la inot, ramane sa vedem daca ne incarcam timpul si cu altceva, sau mai degraba ne relaxam.
Mqqm, eheee cand ma gandesc ce ma plimbam anul trecut prin Franta doar cu consortul imi starnesti amintiri ...Inteleg ce spui cu scoala, de asta si spuneam ca realist gandindu-ma oricat mi-ar placea sa visez la Europa, ma vad stationand pe acest continent din varii motive...oricum, m-au socat preturile locuintelor de acolo, nu ca aici ar fi foarte ieftine, dar bottom line incomparabile ....anyway asta nu ma impiedica sa visez in continuare la un apartament plin de muscate pe cheiurile Senei si privindu-i pe bouquinisti si artistii ambulanti, nu?
Cricoreasa, mai intra si tu pe aici ca a venit vacanta si nu mai esti overachieving parent acum, da? Juniorul tau ce face in vacanta? Trebuie sa constat ontariencelor ca stati tare prost cu scrisul pe forum ....sa fie asta de bine, oare?
Fetelor, voi apelati sa vina cineva sa va faca curatenie prin casa? Eu sincer mai ales acum cu burta la gura , si cu socrii care trebuie sa soseasca peste ceva timp ma gandesc serios la varianta asta, dar nu vreau firme de menaj ci mai degraba persoane fizice ca-s mai thorough caci nu ma vad prea agila, to put it mildly . Stiu ca Dana Podeanu spunea intr-un mesaj anterior, asa ca Dana sau alte fete care ati apelat la servicii din astea poate imi scrieti si mie va rog un PM cu detalii de pret, frecventa etc .
Cristina
le bébé 27w +
maru spune:
no, Kristin, ca tu nu o sa aduci puiul tocmai la Waterloo la tabara.
andrei a mers la Science camp, care i-a placut enorm, si la Arts camp. La Science au facut o multime de experimente, am ramas uimita cand am vazut ce le-a trecut prin minte. La arta, au facut ore de informatica, de teatru si inot zi de zi. Campul asta a fost f solicitant, Andrei adormea in autobuz in drum spre casa!
dar...exista un dar, nu cred sa mai gasesti locuri la vremea asta!
Doamne'ajuta!
POZE
columbiana spune:
ce bine ca kktul asta de job mai are si pauze
Simonna, sa nu-mi calci pe urme cu jobul, please! ca eu sunt tare neadaptabila, si cred ca toata viata am sa ratacesc de la un job la altul in cautarea...a ce-a fost si nu mai e, cu frustrarile de rigoare binenteles; aici vroaim sa mai stau vreun an. ca tare greu gasesc timp flexibil- si tocmai ne-a preluat o firma-care planuie sa mute o parte din conta la sediul lor- deci din doua posturi va ramina unul- ghici cine pleaca, cind va fi cazul :((; bine ca au spus ca au oferte la firma lor (si mi-au accentuat ca au multi romani in firma:)), dar este tocmai in Rive-Sud....ta-na-na, de ce sa fie simpla viata mea cind poate fi complicata mereu;
din ciclul...ca la tzara nicaieri ma simt ca la mama acasa, la noua mea casa (veche); e plin de pasari si de broaste; broastele-s in piscina vecinului care-i nefunctionala si neintretinuta de anul trecut, si a facut broaste inauntru astept nuferii....
tot din ciclul santier in curs, am dat cu bidineaua serios, am inundat deja basementul si mi-am amenajat livingul, cu canapele rosii din piele - pe care nici nu-mi vine sa stau de scumpe ce-au fost(eu care eram total contra canapelelor din piele- never say never:))); acum ramine sa declar livingul muzeul satului cu inscriptiile de rigoare: nu calcati pe iarba= nu atingeti nimica
http://www.floriinro.ro/