*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Amalia, imi recomanda cezariana mai ales din cauza varstei destul de mare pt. o primipara (34 ani). Din ac. cauza colul nu mai are elasticitate foarte buna si alte exemple de genul acesta... mi-a explicat dr. Eu optasem deja pt. ceza.

Mirtha ma intrebam si eu ca sa imi ofer explicatii .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
Amyacatrinei bine ai venit la noi la odisee sa ai o sarcina cat mai usoara si sa cresteti mari pana la termen ...ah si felicitari si pentru bb miscator..ce are mami la burtica fetita sau baietel?
Amalia lasa tel ce ai cu el...sper ca nu faci asa cu ele nu-i bai pana la urma tot pui o pozica ceva pana nasti
brie felicitari ca numai faci amnio
babizapy ei ce sa fac daca ia placut baiatului .... va spun eu o sa facun golan nu alta ascult vama veche ca ii place daca nu ascul bang bang la mine in burtik...sunt ca un caine dupa fomeile care miros bine...visez ca fumez pasional...mi se da la cafea ce sa mai in cl golan . si-l crestineste mama cu pregatire la romana cu soacra, la mate cu socru la geo cu sotul si la eng cu mine ...sa ragaie baiatul sa ii iasa impresile din cap .....eh fetelor ce frumos visez
ginye tu ce mai spui?
mirtha
20+Dimitrie
va pupacesc asa si va trimit si o burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anes am inteles acum. Scuze pentru doctora ta...credeam ca face parte dintre cele care recomanda fara sa clipeasca...dar in cazul tau, la ce povestesti, sunt pertinente motivele.
Pana atunci, sa fi sanatoasa si tu si bebe!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anes, mie mi s-a parut ca s-a hotarat prea devreme. Pai stie ea ce fel de col ai tu? stie de pe acum de circulara sau ce greutate va avea bebe. Ca primul motiv, "fat pretios" este valabil pentru fiecare mamica de la odisee si totusi nu toata lumea face cezariana. Si cine nu si-a programat un bebe si tot nu ar risca aiurea. Toate sunt aspecte importante dar si sanatatea ta dupa sarcina este importanta.
Nu ca mi-ar place sistemul de aici cand din start se pleaca pe nastere naturala.
Dar uite si Lorena, a fost programata la cezariana si a nascut foarte repede si nedureros si am mai citit si de alte mamici pe forum care au patit la fel, s-au dilatat asa de bine ca nu s-a mai putut face cezariana.
Mie nu de travaliu imi este frica, ca am mai trecut printr-unul greu si fara epidurala, si am trecut peste. Mie imi este frica de acel risc de ruptura uterina dupa o cezariana. Dar lor nu le pasa, procentul este mic deci se merge pe monitorizare atenta in timpul travaliului si gata.
Ma bucur insa ca aici se fac niste masuratori spre finalul sarcinii sa vada daca poate trece capul lui bb prin bazinul mamei, mi se pare o investigatie necesara.
Oricum raman la parerea mea ca este cam devreme sa stim cum nastem cele care nu avem un motiv fizic intemeiat pentru cezariana.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

este vre-o mamica care va naste cu dr miciner de la spitalul cfr2?
daca un vot ne veti da va vom invita la o cafea cand premiul il vom ridica

Conform regulamentului, mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ciao fetelor !
Stie careva cu cat timp inainte pot ramane legal in concediu prenatal, tinand cont de atmosfera de la servici as vrea sa raman cat mai repede .
Maine voi merge si la ecograf si cred ca ar trebui sa se vada si bebelusul ce este la aproape 19 saptamani ..am citit ca la unele dintre voi s-a vazut si mai devreme , suntem curiosi amandoi desi nu avem vre-o preferinta doar sanatos sa fie .
Somn usor la toata lumea !

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Si noi vom avea baietel.Se vedea atat de clar. Doctorita m-a intrebat daca vrem sa stim sexul copilului dar noi deja distingeam pe ecran putzulica. Eram amandoi numai un zambet. Am si plans de fericire. IT'S A BOY !!! E sanatos si totul e in limitele normale. Eu am ajuns insfarsit la greutatea de dinainte de sarcina. In primul trimestru am slabit 4 kg. Le-am recuperat de 2 saptamani insa nu am mai pus nimic peste. Eram destul de ingrijorata insa dr mi-a zis ca bebe e f bine. Mai am dureri de ligamente din cand in cand si spatele ma doare rau seara. In rest....toate bune.

+18saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata! o ! cu toate ca pe caldura asta eu prefer un pahar de apa rece..aici deja sunt 30 gr...
Elilov3 mare "roacher" s-o mai face micutul tau...cand ajungi la melodia Hotel Cismigiu acopera burta, sa nu auda,,ca cine stie, poate tine minte versurile si apoi la meditatiile la romana cu soacra n-o fi prea bine.Oricum, cand citesc ceea ce scrii tu, ma linistesc, eu sunt marunta...(inca!)
Amyacatrinei bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
O zi frumoasa doresc tuturor!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Amyacatrinei bine ai venit la odisee si sarcina usoara in continuare!!
Bebecris felicitari pentru bebe grasunel!
Anes imi pare rau ca trebuie sa mai astepti o saptamana pana il vezi pe bebe.

Am fost si eu ieri la noul doc. este incorect spus nou pt ca eu il cunosteam de cativa ani. mi-a spus ca bebe e ok, s-a uitat pe analizele facute si mi-a spus ca sunt bune, mi-a dat sa mai fac listeria (pe care n-o facusem) si citomegalovirus. in rest, sa nu mananc paine, fainoase, cartofi si dulciuri. partea proasta e, ca e foarte, foarte aglomerat si nu are timp suficient sa stea cu fiecare pacienta in parte. aaa, si mi-a recoltata (asistenta) analize pt TT.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata la toata lumea
felicitari pt bb- ii vazuti, simtiti si asteptati sa fie vazuti si simtiti
babyzapi da, de asta ziceam ca am fost inconstienta pt ca eram luna a 8-a .... in rest totul a fost ok, nimeni nu mi- a inetrzis nimic
crissin prenatal poti sa intri cu 63 de zile inainte de DPN (se poate jongla un pic cu MF sa ramai chiar mai repede) si daca iti iei si concediul de odihna care ti- a mai ramas daca e cazul ..... se face de vreo 2.5 luni

19+ si mamica

Mergi la inceput