*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata burtici!
Eu azi ma simt mai bine si sunt si bucuroaza ca mai sunt 2 zile si-mi vad sotul. Probabil ca ma voi intoarce si acasa.
Bebe e tare voios. Misca mai tot timpul. Noaptea cand il apuca ma trezeste din somn.

Elilov sar'na ca te gandesti la mine.

Felicitari fetelor care au fost ieri la doctor, echo si au primit vesti bune.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire. Poate stiti voi cum sa procedez. Si eu si sotul avem buletinul pe Targoviste - Dambovita. Noi de fapt stam in Bucuresti, dar nu avem acte pe adresa respectiva. Intrebarea mea este: bebeul unde il inregistrez: in Bucuresti sau in Targoviste? Stie cineva?

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ginye, asa am fost si noi la primul copil si cred ca nu s- a schimbat ceva: iti cere adresa unde sigur vei primi corespondenta pt unele rezultate la niste probe luate in maternitate si in special se precizeaza ca vor adresa unde mama va sta, indiferent de ce ai in buletin (sunt probe recoltate pt depistare de diverse probleme despre care eu nu stiu multe si nu vreau sa te duc in eroare)

19+ si mamica

Mergi la inceput

Futuremother sa inteleg ca bebe va fi inregistrat pe adresa la care stau eu chiar daca nu corespunde cu cea din buletin?

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna fetele!
noi azi facem 5 sapt! si ne bucuram de fiecare zi trecuta...
va

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu sunt happy ca am gasit rochie de nasa....pun poze sa vedeti....www.dropshots.com/utocatalina#date/2008-07-02/18:51:08" target="_blank"> proba tinuta de nasa........pe undeva linga mag. Unirea am gasit-o!
Maria K ce mult ma bucur pentru tine...Doamne ajuta sa mearga totul bine!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Maria_K tot inainte pana la 40 de sapt!

Lorenesti o nasica superba!

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,

Sunt gata si celelalte analize:

Toxoplasma IgM si IgG negative;
Ac Anti-HCV - nonreactive;
Ag HBs -negativ

Urocultura - flora mixta - peste 3 tipuri de germeni, se recomanda repetarea analizei in conditii de recoltare corespunzatoare

Am recoltat in recipientele date de la Medlife si sumarul si urocultura....ce n-o fi fost bine?

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
oceanborn e buna asta,oricum ii place ...cand o cere biberonul paca il vezi '...welcome to the hotel Cismigiu...aici-a nu e de mine eu sunt un delicat...'
darling felicitari pentru baietel...am intrebat asa ca na ma gandeam eu ca tot baiat ai
ginye eu zic sa va faceti viza de flotant daca stati acolo in chirie si bb va fi trecut automat in buc
loren@ wow hot mama nasa tapana
maria-k felicitari hehe ia sa vezi cum ne spui fetele mai am putin si nasc...si noi facem galerie hai maria cu vesti bune...
ia poftiti la sport
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Elilov din pacate marea parte a proprietarilor nu se incurca sa faca si contract de inchiriere pentru a nu plati impozit la stat, iar in lipsa contractului nu am cum sa-mi fac viza de flotant.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput