*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am stat la barfa toata ziua cu o buna prietena de-a mea si o jumate de ora am fost in "razboi" cu al meu sa ma lase si pe mine la calc, deh laptop-ul meu s-a stricat si acum nu mai avem loc unul de altul la calc :))

Amalia am uitat sa-ti spun data trecuta cand am scris ca mi-a placut foarte mult explicatia cum aude bebe din burtica...si ma bucur ca-ti place numele care l-am ales.

Oceanborn ai perfecta dreptate cu numele, si eu eram in aceeasi situatie, imi placea un nume dar ma ducea cu gandul la o persoana care nu-mi placea...

Andreyutza mersi mult, da o sa fie doar 4 luni diferenta intre baietzelul meu si fetitza surorii mele, nici daca ne-am fii vorbit inainte nu cred ca ne nimeream.

Ramo nu stiu ce analize se pot face pt fier.

Elilov bebe agitat cand vede poza mea ?
Astia cu analizele lor tre sa fie nebuni la cap, dupa ce ca nu au fost facute nici pana acum, mai vroiau si persoana contaminata??? e de ras si de plans in acelasi timp.

Leeloo multumim pt schema cu lunile de sarcina.

Alexa eu fumez, desi am incercat sa ma las nu am reusit...desi culmea inainte ma mai lasam cam 2-3 luni, o data la 2 ani in speranta ca poate ma ingras, deci se putea!!! Dar acum nu mai inteleg deloc, parca nu mai am pic de putere in vointa!!! Sa-mi fie rusine, stiu!

Futuremother de ce spui ca a fost inconstienta totala sa mergi la mare cand erai insarcinata? Ca erai in luna a 8-a sau...de ce? Dauneaza cu ceva lui bebe?

Bebecris felicitari pt bebe grasunel, sa fiti sanatosi amandoi si sa ajungeti cu bine la termen.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Pt. a determina concentratia de fier se face o analiza denumita sideremie. Ea da indicii si cu privire la anemie.
http://www.medicart.ro/analize-laborator~22~Sideremia-
http://www.focuslab.ro/Informatii/Sideremia.aspx
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Dictionar_medical/sideremie_4762.html

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyacatrinei spune:

fetelor
am 18 sapt de sarcina si va spun ca azi a miscat serios bebele.Eu am simtit si acu 10 zile dar dr a zis ca era prea mic.Sunt la a doua sarcina si acum am reactionat diferit.A miscat mai repede si chiar a fost ceva special.DPN 5 dec 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amyacatrinei bun venit la odisee!

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bebecris, eu de abia acum incep sa simt fluturasii, nu lovituri in regula, ma inghionteste mai ales daca stau intr-o pozitie care nu-i convine. Si eu sunt la al doilea bb si tot nu-l simt asa cum as vrea ci mai mult miscarea in burtica dar din exterior nu se vede, dar cum spuneam zilele trecute eu am ramas cu senzatiile care le aveam la sfarsitul sarcinii precedente cand burta se misca in toate partile.
Brie, mersi mult, conteaza mult de tot sa ai prietenii aproape. Cu drumul nu pot sa te sfatuiesc obiectiv, mie imi este asa frica de avion ca as prefera masina daca s-ar putea sau chiar cu feribotul.
amyacatrinei, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos si cuminte!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Amyacatrinei bine ai venit si felicitari pt miscarile lui bebitza. Si eu scriu mesajul asta si bebitza al meu joaca box cu burtik mea si e atat de placut...de la 17 sapt l-am simtit pe bebe.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, NU am noutati de la dr. NU mi-a facut ecografie. A spus ca imi face saptamana viitoare dupa ce implinesc 23 de sapt. Mi-a controlat colul pe masa si a spus ca il simte inchis dar mai coborat. M-a intrebat daca am facut efort azi. Intr-adevar, azi am fost toata ziua plecata de acasa (serviciu, epilat). Iar la epilatul inghinal chiar m-a durut (ma gandesc ca si asta poate fi o cauza ).

Bebecris, felicitari pt. grasan! Nu te mai ingrijora pt. miscari! Daca dr. l-a vazut miscand la eco, nu ai de ce sa-ti mai faci griji!

brie daca testele si morfologia au fost ok, chiar ca nu mai ai de ce sa faci amnio!

Amyacatrinei bine ai venit la noi! felicitari pt. BB miscator! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!

Iata tabelul cu lunile de sarcina pe care l-am gasit eu. Difera putin celalalt.

This is just a guideline and the exact weekly breakdown may differ from source to source.
Weeks
1 - 4 luna I
5 - 8 luna a II a
9 - 13 luna a III a
14 - 17 luna a IV a
18 - 21 luna a V a
22 - 26 luna a VI a
27 - 30 luna a VII a
31 - 35 luna a VIII a
36 - 40 luna a IX a

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Aaa... si am mai intrebat-o pe dr. si despre modalitatea nasterii. Nerabdatoare sunt, nu? Mi-a spus ca este un "fat pretios" si nu ar risca sa se intample ceva in timpul travaliului (sa nu am dilatatie, sa aiba circulara, sa nu am contractii.. etc). Desi nu am o recomandare expresa pt. cezariana, ea imi recomanda sa fac aceasta operatie.
Oricum, eu ma gandisem deja la aceasta posibilitate, dar ma descurajasem citind despre eventualele complicatii pt. mama (totusi ele sunt destul de putine ca pondere).

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Brie ma bucur ca rezultatele de la eco si test au iesit ok asa incit nu se mai impune amnio ! Nu stiu de ce dar mesajul tau a aparut mai tirziu ori eu l-am vazut mai tirziu. La o sarcina fara probleme se spune ca nu sunt interdictii ref. la calatoriile cu avionul pina la 32 de sapt. Acum depinde si cum te simti tu mai in siguranta , cu ce mijloc de transport.

Anes pt. epilatul in zone sensibil dureroase iti recomand Spray Lidocayna. Atenueaza durerea , nu e ceva extraordibnar dar se simte diferenta. Diferenta mare se simte in zone precum buzele unde am dat din eroare pt. mustata - acolo chiar mi-a amortit sau in alte zone.....Oricum eu nu cred ca modificarile sesizate de doc. ref. la col sunt generate de epilat.

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Elilov sa stii ca nu am reusit sa fac nici o poza cu burtica pana acum. Am sa fac cu telefonul saptamana asta...ca-n stilul asta nasc si nu mai apuc.
Darling bine ai venit la odiseea noastra! Sa fi sanatoasa si tu si bebe si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Ramo multa sanatate! Din pacate, nu ma pricep sa-ti dau nici un sfat legat de fiere
Bebecris ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la ecograf. Sa fi sanatoasa si tu si bebe! Nu te ingrijora pentru miscari de vreme ce l-ai vazut pe bebe la ecograf si este bine! O sa-l simti sigur cat de curand.
Amyacatrinei bine ai venit! Felicitari pentru bebe miscator!
Anes ma bucur ca este inchis colul si te simti bine! M-a mirat ca doctora ta iti recomanda din start cezariana, fara a fi necesar..

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput