*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*
Raspunsuri - Pagina 14
futuremother spune:
elilov3 sunt de acord cu tine dar te contrazici, tot tu spui in finalul mesajului si ca 'in dureri de cap de origine vasculara (migrene).'
nu contest ce spui, mie dr asa mi- a recomandat, no-spa pt orice fel de durere si mi- a tinut.
ramo2007 tot elevit am luat si eu, ia sa vezi ce bine iti va fi peste vreo sapt
19+
si mamica 
Alexa.1983 spune:
....eu am crezut ca mor de la elevit......pana nu l-am oprit am stat numai in pat cu voma si frisoane....Herghelegiu mi-a zis sa nu iau nimik pana in luna a 7 a ca e bebe mik, au ap toate fructele si legumele,,,,,si m-as ingrasa inutil.....ptr dureri nasoale de cap mi-a dat fiole de algocalmin....una din an in paste nu face nimik...
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
20+ Deniel Alexi
elilov3 spune:
ginye asa este asa zice si sotul meu 'ma ce la faci parca atragi tot incompetentii
'
anes yupii abia asteptam vestile 
ramo pana acuma nu ai mai luat nimic nici acid folin nimic ?
futuremother iti placure explicatile mele printre altele era si pt cap
mama ei de gramatici
![]()
20+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Acidul folic, care contine si complex de B-uri il iau din decembrie.Medicul meu mi-a spus sa iau Elevit incepand cu saptamana 20, dar l-am inceput de luni de cand am vazut rezultatele analizelor si se pare ca am o usoara anemie...
Luni merg la medic si o sa-l mai intreb ce si cum...
Ramo
16+
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
mirtha 
futuremother cred ca trebuia sa sterg ultima parte
glumesc vad ca vazusi deja hihi
dau explicatii de te doare capul 
alexe de la elevit stiu multe pers carora le e rau de la el si au am patit la fel prima data cand am luat apoi m-am obisnuit...eu de la centrum au reactia cu voma 
20+
Dimitrie
futuremother spune:
asa e ginye55, gasesti in clinici de tehnica medicala dar care o fi mai buna ? sunt mai multe feluri si de la mai multe firme. ma gandeam ca are deja cineva si imi zice ....
19+
si mamica 
ginye55 spune:
Futuremother cand am fost la un control pentru coloana (acum vreo luna) i-am cerut si eu doctorei mai multe explicatii despre aceste centuri si eventual de unde le pot procura. Numai ca am dat de o incompetenta al carei raspuns universal era :"N-am mai avut pana acum pacienta gravida cu probleme cu coloana. Nu stiu ce sa-ti zic. Cauta si tu." Deci m-am dus bou si m-am intors vaca si cu banii luati. Si eu vreau sa-mi iau o astfel de centura, dar cu internarea si statul la pat n-am mai avut timp sa caut.
ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
diana21 spune:
Hello, Burtici!
Am adimirat si eu noile poze de pe webshots, am mai pus si eu cateva de la 20s si astept in continuare sa vad mai multe albume!!! Mirtha, poate te incumeti si tu
!
Alexa, NU algocalmin in sarcina, eu asa stiu!!! O sa ma uit deseara in MedEx si-ti spun mai multe!
Fetelor care au azi eco le tin pumnii si le astept cu vesti bune 
Bun venit noilor burticute!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
20+