*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ramo2007 nu mai bine incerci cu no-spa pt dureri de cap ? iar pt varsaturi ar fi recomandat sa iei un complex de vitamine .... eu asa am scapat sau o fi fost doar coincidenta....

19+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, azi merg la 15,30 la eco. Va tin la curent dupa aceea.
Multumesc TUTUROR fetelor pentru incurajari!

22+

Mergi la inceput

hai sa va zic ceva: cand am fost insarcinata cu fetitza mea, am fost prin luna a 8-a la mare (inconstienta total ...) cand am intrat in apa am trait o senzatie super, parca cineva imi tinea burta si eram super relaxata cu coloana. aici la noi nu exista posibilitatea sa mergi la un bazin de incredere unde sa faci inot - sportul cel mai recomandat gravidutzelor dar am probat o centura de sustinere de sarcina si senzatia e aproape aceeasi. aveti careva asa ceva ? stiti mai multe despre aceste centuri. eu tot caut si vreau sa ma hotarasc cat de curand .....

19+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Futuremother, am incercat cu No-spa acum ceva timp si degeaba.Cat despre vitamine...am inceput sa iau Elevit de luni si iau in continuare acid folic care contine si un complex de B-uri.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Darling bine ai venit!

Elilov vad ca tu si sotul tau aveti parte de toti incompetentii din sistem.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

futuremother no-spa este pentru spasme si dureri de burtik
no-spa adica fara spasme
ete sa nu zici ca spun prosti
Indicatii: Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale. Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene).

20+Dimitrie

Mergi la inceput

bafta anes
asteptam sa ne scrii

19+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Futuremother din cate stiu eu centurile astea se gasesc la clinicile de tehnica medicala.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor poate vi se apre util : www.ginecologie.ro
Eli ..no coment. Sincer asa cum au spus si fetele merita o reclamatie.

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anes tinem pumniiii !

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput