Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 7
amira_roxana spune:
pai infectia aia da si lipsa de pofta de mancare naty! astept sa-i treaca sa vad daca ii revine pofta de mancare! oricum am inceput sa-i dau si protovit pt a-i face pofta de mancare! vad ca-i plac cerealele! dimineatza a mancat 180!!! dar dupa aia mai putin, cate 90 -100 ml! acum ii imai dau pe la 4 sa vedem cat o manca!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
floriio spune:
Fetelor care folositi sterilizator de biberoane la abur am si eu o intrebare. Cum se curata sterilizatorul? Eu am primit modelul asta http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=AV86 (fara spatii bineinteles) si nu stiu cum si cu ce sa il curat, pentru ca scrie ca se face detartrare o data pe luna.
Multumesc!
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze
natynic spune:
Roxana, in ce parc sa vin? Nu stiu, asta e prima sedinta, de evaluare, nu stiu cat va dura, nu stiu cat fac pe drum la intoarcere, etc. Daca e cazul te anunt, dar unde vrei sa vin?
Ce cereale ai luat? Si i le pui in bibe, cu lapte? Nu-i dai cu lingurita??
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
floriio eu am varianta pt micro si eu o curat cu peria si detergent, il clatesc bine, si apoi ii dau o sterilizare fara nimik inauntru doar el singur! asta cam o data la 2 zile! aaa, frumoase pozici de la botez, si printzul tau un elegant cavaler!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
naty in moghioros! eu ma duc dupa 6.30! iar cerealele sunt milupa fara lapte, din orez! ii pun o masura intr-un bibe de 150 ml lapte de 3-4 ori pe zi!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
am uitat sa va zic ca mi-a zis madam dr marcu ca trebuia sa-i dau topfer si sa folosesc bfree! ocazie cu care mi-am adus aminte de ursuleatza, ce o fi facand?
pozici
pozici noi
natynic spune:
Ei, na, ce sa spun, Topfer si bfree, ca parca fara astea n-a mai crescut nici un bebelus! Ma lasi? -FITZE!!
Pai draga mea, dupa ce ca va trebui sa ma intorc prin Piata Unirii la ora de varf, sa mai vin si in Drumul Taberei, la viteza 1? Ca la ora aia e dezastru! Ma rog, om vedea.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Ei, na, ce sa spun, Topfer si bfree, ca parca fara astea n-a mai crescut nici un bebelus! Ma lasi? -FITZE!!
Pai draga mea, dupa ce ca va trebui sa ma intorc prin Piata Unirii la ora de varf, sa mai vin si in Drumul Taberei, la viteza 1? Ca la ora aia e dezastru! Ma rog, om vedea.
Naty
Iulia mea
exact asa ma gandeam si eu: tot ce e mai scump recomanda! nu contest faptul ca sunt super bune!
naty vezi tu dak mai avetzi chef sa venitzi!
si am ramas blocata cand mi-a zis matusa-mea care e medicul satului la mine la tzaranoia (30 km de bucuresti), ca juma de sat isi duce copilu' la madam marcu la medlife! eu m-am dus la ea, pt ca ea era duminica, dar o prefer pe miruna in locul ei!
pozici
pozici noi
floriio spune:
Roxana multumesc mult. Asta avea niste pastile cu acid citric care s-au terminat. In Instructiuni scrie ca trebuie facuta curatare o data pe luna, la fel cum spui si tu, dat un ciclu de sterilizare doar cu acid citric si 200 ml apa, fara biberoane si fara a pune capacul, apoi inca un ciclu, fara biberoane dar cu capacul pus. La al meu scrie ca nu se spala inauntru, ci doar gratarul pe care se pun bibe si accesorii. Problema mea e ca s-au terminat acele pastile de acid citric si nu stiu cum sa procedez. Mie imi e teama doar sa nu se depuna calcarul pe rezistenta aia, desi teoretic nu ar avea cum pentru ca folosesc numai apa plata, Izvorul Alb de la Dorna.
Multumesc si pentru aprecierile la adresa puiului meu.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze
cleme spune:
Simo, Stela si Luny . Eu am o stare naspa, cred ca de la raceala asta, si tb sa stau si mai la distanta de Diana. Si al meu e plecat la Craiova asa ca s-ar putea sa aminam sarbatorirea pe miine, asta e. Roxana cind vrei sa incepi munca?
Nu stiu ce sa fac, Dianei de la atita stat cu minutele in gura i-au iesit niste bubite pe barbie, cu ce as putea sa dau pe ele?
http://community.webshots.com/user/cleme74