Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Cleme, si Andreiului meu ii tot ies bubite in jurul guriti, pentru ca mai nou a descoperit ca manute e mai buna decat suzeta, dar apar si dispar de pe o zi pe alta. CAnd am fost la control la dr, mi-a zis sa ii dau cu unguent Nidoflor. L-am luat dar nu l-am folosit niciodata. Eu zic ca daca nu e grav sa nu ii dai cu nimic. La noi trec de la sine, dar apar altele si altele.

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cleme ma gandeam sa incep din septembrie, dar sa vedem! pt bubitze pe fatza eu tot am zis ca folosesc apa termala si crema pt fata de la mustela! si Amira nu are nici o bubitza pe fatza!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Puiul meu doarme de la 11,30 si e nemacat de mai bine de 5 ore.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, la multi ani de iubire!
Nu cred ca altceva decat apa termala ar fi bun, avand in vedere ca e in zona gurii. Nidoflor are antibiotic si antimicotic-eu nu i-as baga pe gura asa ceva...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Aha, o sa iau si eu. Faza e ca pina acum nu avea pb, dar de cind cu dintii sta numai cu miinile in gura. Din septembrie ma batea gindul sa incep si eu munca dar sa vedem daca gasesc o bona pina atunci si daca ma lasa si inima sa ma duc asa repede.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Da NAty, tocmai din cauza asta nu il folosesc nici eu. Mi s-a parut chiar o mare exagerare din partea doctoritei sa ii dea asa ceva, mai ales ca e mult spus bubite, pentru ca sunt doar ca niste punctisoare rosii. Plus ca ii trec foarte repede si nici nu sunt foarte vizibile.

poze

Mergi la inceput

Naty .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mama Flori, a mea nici noaptea nu sta 5 ore nemancata!!! Esti norocoasa, lasa baiatul in pace ca se scoala cand i se face foame! Am vazut pozele de la botez, a fost un frumos, iar tu esti slabaaaa, nici nu se cunoaste ca ai nascut!

Cleme, si la mine la fel, face bubite de la manute si saliva multa pe la barbita, dar ii trec de pe o zi pe alta. Nu folosesc nimic.

Naty, succes la kineto!

Olgutza, spor la treaba la servici!

Roxana, bine ca papa Amira cerealele, tot e ceva!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Cleme, din contra, ai intels gresit. Eu nu te sfatuiesc sa ii dai cu Nidoflor. Tocmai de aia ti-am si scris ca sa ai mare grija ce folosesti. Cum spunea si NAty, are antibiotic si nu mi se pare ok sa il folosesti pentru ca ea cand isi va duce mainile la gurita, va atinge si acea zona, apoi va baga mana in gura.

poze

Mergi la inceput

Floriio am inteles, ma refeream la apa termala dar m-am exprimat mai concis.
Clau sa-ti zic ca Diana se culca seara la 22.00 si se mai trezeste dimineata la 7?

Mergi la inceput