Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

flori, felicitari pentrui botez! se pare ca v-ati distrat de minune!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! in sfarsit am apa!!! ca ieri nu am avut deloc...nici baita nu i-am facut, cu biberoanele m-am chinuit o gramada sa le spal...

clau super cum sta Rebeca! (am si eu Alba -ca-zapada ca a ta! plus cei 7 pitici!)

Tudor s-a invatat (in sfarsit) sa stea pe burtica! nu mai protesteaza cand il pun asa

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Io ma mai bag ca musca ca in lapte!

Luny, uite aici despre statul in fund:

http://www.babycenter.com/0_developmental-milestones-sitting_6505.bc?page=1&articleId=6505

http://www.tinylove.com/article.aspx?articleId=73

In al doilea articol spune cand e cel mai bine sa il pui in fundulet. Sunt o gramada de articole, poate astea date de mine nu sunt cele mai complete, dar nu am timp sa cercetez acum, poate de acasa. Clau mi se pare ca procedeaza intelept, lasand-o numai perioade scurte...parerea mea !

Simo, multumesc mult !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna fetele.....noi suntem cu alergaturi ca duminica ne increstinam si noi.

Lyvy superb tortul????l-ai facut cumva la tine la job????parca imi aduc aminte ca lucrezi la hotel.te intreb ca eu nu m-am hotarat unde sa fac tortul si mi-a PLAcut mult al tau,si ma incanta ideea sa am ceva in genul ala.....

ieri erai cumva la Mc Donald la |Dristor???ca aseara dupa ce am vazut pozele mi s-a purut ca te cunosc de undeva.......noi am fost in jur de 6-7 seara si parca sa zic ca cei de langa masa noastra semanau cu voi sau....... erati chiar voi

mi-au plecut pozele si de Bubu si pucca si parca am mai vazut dar

Naty stiu ca taurii sunt hotarati si eu sunt la fel, dar numai in situatiile in care ceva imi place din prima.....in rest incerc sa combin ca sa iasa perfect......asta este defectul meu....sunt perfectionista .......sunt atenta la cele mai mici detalii....si uneori nu este bine deloc.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

sa stiti ca si buburuza mea vrea sa stea numai in fundulet ,adica la noi in brate, nu-i place sa o tin culcata.....urlaaaaaaa.....si nu are decat 2,5 luni si nu stiu cum sa fac????cred ca am rasfatat-o prea mult.

Clau interesanta materialul despre somnul bebelusilor......multumesc Cristina ca l-ai tradus......am apucat sa citesc putin......ma voi stradui sa-mi fac timp sa termin de citit

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumesc ptr linkuri olga!
asa stiam si eu, ce am citit acolo..dar mie parca mi se pare prea devre sa-l pun si acum, chiar si ptr cateva minute in fund, e clar ca inca nu e pregatit daca aluneca in lateral..am observat cand i-am ridicat spatarul caruciorului la 45 grade..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lyvy, scuze daca cuva te confund cu alta randunica care lucreaza la hotel.Mi-am adus aminte acum ca mi-a trimis mai demult pe mail o oferta de la restaurantul hotelului si acum la vazut ca s-ar putea sa fie vorba de Laly....ma duc pe p[rima p[agina sa verific daca este o randunica cu numele asta.
Lyvy....Laly......s-ar putea sa fi confundat....
Oricum tortul imi place mult si vreau sa-mi zici und el-ai facut si ca costa???

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bitza, lyvy e farmacista si pare-mi-se nu e din Bucuresti!

olgutzicka f interesante articolele! cred ca ti-e f greu cu servicul acum, la inceput! eu doar cand ma gandesc ca va trebui cat de curand sa incep si eu, mi se rupe inima!

naty
dupa kineto venitzi in parc?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, Laly lucreaza la hotel, Lyvy nu este din Bucuresti si este farmacista.
Crestinare frumoasa sa aveti!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, ce zapacita esti!
Exista o Laly, e numita Clabuc! Iar Lyvy e la Toplita, cam greu sa o fi vazut la Dristor!
Fetelor, multumim ca ne tineti pumnii, am emotii!
Roxana, dar ce ti-a zis doctorul de Amira ca nu mananca? sau acum mananca?
Pucca, eu intreb joi pediatrtul ca tot vine, dar la Iulia e clar ca nu e lipsa de pofta de mancare, ca daca renunt sa ma bat cu ea si nu-i mai dau portia ei de lapte in maxim juma de ora urla de foame si apoi executa restul fara comentarii. E o problema clar tehnica, nu stiu-ies dinti, nu-i mai plac tetinele, are afte in gura, habar n-am! Cert e ca se lupta cu bibe, il scoate cu manutele din gura si isi baga manutele la supt in locul lui!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput