Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Luny, si eu cu Rebecca am aceeasi problema, vrea numai in fundulet sa stea, desi ea e putin mai mare. Nu stiu ce sa zic, eu o las sa stea asa. Uite asa sta cateodata, dar nu mai mult de 5 minute si apoi o iau de acolo.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Asta-i culmea! De ce sa nu lasati mai copiii sa stea cum vor? Luny, in loc sa te bucuri ca e precoce?...Lasa Mufarina sa stea in fundulet!
La 16.15 avem programarea la kineto.
M-a sunat pediatrul, joi facem vaccinul de "4 luni", trebuia pe 15 iulie dar el pleaca pe 9 in Italia sa se opereze de by-pass (eu l-am trimis la ai mei colegi sa se caute la inima si e varza ). Si a zis ca vorbim tot joi si de diversificare. Eu parca nu mai sunt asa speriata, adevarul e ca m-am cam saturat de bibe din cauza atator razboaie...Uite, acum tocmai a fost rezonabil, adica a mancat in 30 min!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Neatza fetelor!
Am vazut si eu toti bebeii minunati de pe ramurica, si ca atare v-am mai pus si eu poze noi de la botez si de la scaldatoare.
poze noi
A intrebat cineva pediatrul de ce nu papa bebeii cum trebuie?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
ce frumos sta Rebecca!!! Mufy are vointa mare, dar nu poate inca sa stea asa bine, se duce in lateral!
naty pai nu i se deformeaza coloana, conf spuselor dr?..ca cica e moale inca..ce de mituri si pe chestia asta, offff
pucca am vazut opozici, ff dragute!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Ia poftiti:
Multumim Cristina,Naty,Cuscra,Olgutza.Luny,Roxana.
Cuscra,in luna 4 intram noi!!
LMA tuturor puiutilor sarbatoriti azi,in special LMA ginerelui meu!!Sa creasca frumosi si sanatosi!!
LMA cleme!!
Am vazut poze superbe de la botezul lui Eric.Mi-am vazut si preotzelul,bubu.
cuscra,sa va fie de bine plimbarea de ieri!Mama,ce norocosi sunteti cu asa iesire la aer bun!!Si mai usor cu bunatatile,ca lumea pe aici intra la dieta monti.Sa aveti zi buna azi!!
Succese Iuliei azi!Si LMA pentru ieri!!
blankar,LMA cu intarziere!Asa mai zic si eu cadou de vis!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Ce dragut sta Rebecutza,Clau!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
floriio spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris demult, pentru ca am fost si noi cam ocupati cu botezul, pe care l-am facut fix cand am implinit 2 lunisoare. Am avut un copil extrem de cuminte la botez si la baita de mir de a doua zi. Cateva poze de la eveniment aici
Am fost cam suparata la botez pentru ca am facut la tara la socrii si toata lumea m-a omorat cu superstitiile. Plus ca era zgomot si mare agitatie la restaurant si nu ma lasau sa duc copilul acasa.
Am trecut cu bine si de controlul de 2 luni. De la nastere am luat 2500 g si 9 cm. Eu ma declar super multumita. Am facut si vaccinul, la care nu am plans deloc si doar am facut un pic de febra.
Pup si eu toti bebeii sarbatoriti azi si pe mamicile lor.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze
luny spune:
bai, vad ca a cam lasat-o balta randunimea cu Brasovul...de aceea anunt si eu ca este posibil sa plecam la mare 3 zile atunci, pe 12 iulie e mare party Fatboyslim si Timo Mass, si randunoiul tare isi doreste sa sarbatoareasca licenta acolo...acum, sa vedem, daca mai gasim cazare...numai eu nu pot sa merg la petrecere, ca voi sta cu Mufa!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!