Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bitza,unde e bre, depozit de mobila in Tineretului, habar n-am...zi si mie cat mai exact, pls!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Salut.
Olgaaaa, cand mergeati voi la mare ma? Ca noi vrem de pe 29 august pana pe 4 sept. Si voi la fel? La Tismana, fireste, ca altfel nici nu intrebam...
Declar azi cea mai frichinita zi... era sa ma duc sa iau lapte praf ca bebe cum se apropia de san facea urat rau... insa dupa baie l-a golit pe dreptul si la nani... iar la mine, dupa dus, curgeau amandoi... Caldura asta!!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Luny, chiar langa liceul Sincai e depozitul de mobila, iar la Ghencea gasesti mobila frumoasa si ieftina. Eu, insa, am preferat sa fac mereu pe comanda si mai nou, am vazut dulapurile lui Roxaniciu de la Ikea, pe care le faci cum vrei, superbe!
Bitzulina, multumesc!
Ali, pe bune ai ras fata in cap?? ai maaa! ce nasol cu guma aia!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Naty, ma bucur ca Iulia e pe maini bune! De acum, numai spre bine.
Simo, norocoaso, ce va mai paduriti voi! Si mai ai si copii cuminti
Gudinde are Omu meu o vorba, cand facem haz de necaz: "viata-i grea, da trece!" Nu te lasa! La nevoie, mai apeleaza la ochelarii cu lentile "loz"...
Bubu, vazut toate pozicile! ce m-am amuzat si de trupa de copii din biserica! Frumos, bre, frumos!
Sanatate la Vlad!
Ali, imi pare rau ca nu stiu sa iti dau vreun sfat, sa va faceti bine!
Cum sta Alex pe fundul ei deci faza cu guma e
Bitzulina, succese maxime la botez!
Despre monti: la ideea lui Ariel, gandeam noi, cateva care vrem sa ne tragem prin inel, sa ne apucam de dieta. aici pe scurt cum e cu monti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31791
Luny, avem noi o trambulina cam de 1,5 m diametru. E tare buna la casa omului. E buna si pt repararea planseului pelvian. Cu jena va spun ca primele 3 sesiuni mai lungi de sarit a trebuit sa le fac cu tampon -asta recent. Pupe-l-ar mama de capatzanos :) Acum deja s-a mai "incruntat" zona
Am uitat sa va spun ca mi-am luat si eu fluturas de la Chicco de carut, ca mi-ati facut pofta. Sta la indemana copilului si chiar isi mai gaseste de lucru pipaind aripile. nu stiu daca voit sau nu, da sigur da bine la dezvoltarea "procesorului".
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Ali_bia spune:
Chiar pe bunebubu, am ras-o in cap, nu se mai putea, a stat cu guma aia 2 zile si cand o luam din carut o luam cu tot cu scutecul, lipit de cap , pe care il are in carut...si cu grija si cu MARE atentie am ras-o in cap, acum ii creste
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
luny, bitza, sovi
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ali, chiar esti mortala cu guma!
Sovi, super tare cu tamponu'
E chiar super fluturasul Chicco, luny ne-a facut pofta, la cum il morfolea Mufarina . Si Stefan da cu mana prin el si-l fashaie, dar din viteza miscarii, nu cu intentie.
Mai, faza cu copilasii in biserica: au fost mortali! erau de-o seama cu Vlad si s-au pus toti pe infulecat anafura, radea toata lumea de ei, ce haiosi erau. Preotul ii indemna! apoi s-au jucat, alergat, au intrat in altar, s-au odihnit pe jos, au stat roata in jurul cristelnitei. Bestiali! Eu eram atenta la cel mic si cu un ochi dupa Vlad si radeam pe infundate de ei!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
gudinde, am mai gasit asta:
http://www.chiralbalance.com/store.html
nu trimite in ro, dar in multe alte tari, poti trimite un mail la serviciul clienti si sa le propui sa-ti trimita, specificand ca ai nevoie neaparat.....tra, la, la. Uneori merge. Daca nu, propun pana plec sa le primesc la mine si sa ti le trimit. Cam ustura buzunarul, dar daca functioneaza? Este si un forum pe site si se pare ca merge. Pupici!
Pupici si tuturor randunicilor! Sunt in umbra!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
Buna noaptea !??! ca nu stiu cum sa va salut la ora asta.Uite cum am fost eu auto-retrogradata de la matinal la nocturna
Am citit si eu p-aici una alta si va raspund:
Ariel, Sovi si alte montignace, am citit eu ce pregatiti voi incepand cu 01.07 si mi-am zis in gand vorba aia cu mutu' asa ca imediat m-am apucat si eu de regim Doar ca citind mai multe pagini deodata si fiind eu in afara timpului datorita statului acasa, abia in seara rimei zile de regim mi-am dat seama ca eram in 30 si nu in 01
Drept care in prima seara de montignac am bagat o mare inghetata de CIUDA,NA! Iar pe 01 nu m-am apucat ca nu era luni, NA! Si ce vazui eu azi?Ca Clau baga sandvichuri cu alea-alea, simo cica de la 01.08 ca n-a precizat care, sovi mananca proteine cu paine ...mama ce teapa era sa-mi iau eu, mutu'
Clau, Lunysi piticul meu vrea sa stea NUMAI in fund sau IN PICIOARE.Eu il mai tin in fund sprijinit cu spatele de burta mea (d-aia nu m-apuc de monti, sa nu "slabeasca" spatarul).Din acest motiv nici in scoica nu mai vrea, toata ziulica "munceste" sa se ridice si se enerveaza rau ca nu reuseste.
Rebecuta care sta mumos in fundulet!
Luny, mie mi s-a parut o mare porcarie depozitul de mobila de la Ghencea, nimic care sa-mi placa n-am vazut.Dar eu m-am uitat la canapele atunci, nu stiu restul ca n-am fost prea atenta.Si este nene chiar la capatul lumii, ai dreptate. Mufangiu mofturos!
Cuscra, nor'mea nu mananca ori de la vaccin (F PROBABIL) ori ca a intrat si ea in greva generala .Cred ca au ei o perioada de greva ca vad ca toti au trecut prin asta.
BlancarLa multi ani si cadoul sa-l conduci cu atentie!Succes maine la cistografie! La fel si pt Cristina
Valentinaeu am leagan de la GRACO si are curele nenumarate, e bun, tin bateriile dar copilului nu-i place deloc sa stea acolo! Cum mai ziceam p-aici , cred ca mai bine ii faci o proba inainte sa-l cumperi.Vezi unde poti legana copilul gratis un pic!
Roxana, Natybine ca ati scapat de control cu bine si fetele n-au nik grav.
OlgutzaCum e cu laptele, nu l-a pus nimeni in cafea?
Hai ca trece si perioada asta de acomodare, momentul asta e greu de depasit oricand ar incepe serviciul!
Bubuf frumoase poze de la botez. Tu arati intr-adevar minunat, esti fericita parca si se vede! Bravo bubulina, dar nu stiu de ce banui ca nu mananci prea mult din ce pregatesti
Livy, Puca, Floriosa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si buni crestini!
Bitza, m-a sunat nenea bona si mi-a zis ca nu doreste sa colaboram...e o poveste intreaga,oi povesti-o eu dar mai pe ziua ca mi se inchid ochii!
Stelafrumoase fete am mai vazut in poze!
Gudindenici eu nu stiu povestea ta dar cred eu ca un copil apare daca " e sa fie" si cu cat te vei relaxa mai mult si poate te vei gandi mai putin la asta...cu atat sansele ar fi mai mari! Pe de alta parte iti inteleg lupta.Of Doamne, dar mi se par asa de multe medicamente despre care tu vorbesti acolo, aproape ca nu-mi imaginez cum ar mai putea fi folositoare.Ma rog, tu stii mai bine, e tarziu si zic si eu prostii numa sa nu tac
Natysuper excursia la munte, ma bucur pentru voi.Si la mai multe, ca vara-i lunga!
Aaa si Sean de Vio, demential cum face el ca sirena politiei!fetele toate, inclusiv pe Geckosi Delphincele scumpe la vedere!
NOAPTE BUNA, SOMN USOR VISE PLACUTE!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Ali_bia spune:
LA MULTI ANI, Remaliss!!!!
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU:
David Luca de Tonic, Andrei de ramo-cata si Daria Maria de Adrianadana
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez