Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Noapte buna!!!! cuscra si ginere-miu
Si eu plec la nani...aaaa...uitam, a ras adineauri 150 ml lapte
Vise placute stolul

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da,luny,am fost noi in ghencea la mobila.Chiar sunt si dragute si preturi bune.Acum nu stiu daca sunt preturi mai mici decat in alte parti,dar macar acolo sunt multe magazine adunate si te plictisesti tot vizitand.Merita sa incercati.
mimo
Nb

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Am uitat sa zic,,ca am facut pana la urma baitza,nu am lasat-o,dar stiti cand?la 23.30..fiindca mi-a stat la tzatzi atarnata 1 h,cred ca de caldura,de sete..Acum flencane la zuza in somn,deci tot nu doarme cum trebuie..
NB

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

multumesc de aprecierile la adresa Andrei! ca orice mamica m-am umflat in pene!

am vazut si restul pozelor de Pucca si botezul Floriio- f frumusei toti!
si Rebe in fundulet!

Olgutza cred ca ce greu a fost prima zi!
ce frumos sta Amira la baitza!
Blankar si mie imi cade parul tot de la sarcina.. tocmai de aia l-am tuns (nu m-ati obs in poze [:P]), dar tot cade..
Valentina nici eu nu i-am facut baitza in ziua botezului.. iar baitza de mir i-am facut-o cam pe la 19.30, ceea ce a fost ok ca oricum eu cam pe la 20 ii fac baie si la 21.00 e inlumea viselor!
Naty bine ca te-ai linistit si ca totul o sa fie bine!
Cleme acum am si eu o curiozitate: care dinti i-au iesit acum sus sau jos?
Bubu se vede ca pozele astea sunt meseriase!
Ali ce bulanoasa!! ce comica ai fost cu guma si ma bucur ca te-ai linistit cu papica fetei!
Mimo si in nocturna tot haios scrii!

fata mea doarme de la 12.30 si acum e 14.40.. ceea ce ma mira la culme.. ca ea ziua are reprize de somn cam de 1 ora maxim! o las sa doarma daca ei nu ii e foame, si totusi pe la 11 a mancat si nici nu a mancat mult.. cu ocazia asta am apucat sa fac si papica
Asa si mai nou atata se incordeaza sa se intoarca de pe spate pe burta de numa'... dar numai ca o incurca manutza de sub ea, nu stie cum sa procedeze si incepe sa "tipe" ca nu ii iese pasenta.. dar tot nu se lasa, exerseaza la greu..
In plus ieri nu stiu cum a reusit de si-a bagat tot pumnul in gura ca m-am si speriat cand am vazut-o..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, va fac cafeaua ca-s treaza de la 6 din cauza de Rebecca , care a facut ochii mari la ora aia si inca-i tine asa! Tare maraita a fost aseara, nu reusea sa mai adoarma deloc si azi noapte a dormit frichinita, agitata, maraita... Nici acum nu e in toane foarte bune, offffff!
Diseara ne basculeaza randunoiul la Pitesti asa ca azi am de facut bagaje la greu. Oare o sa iau toata casa cu mine?
Randunoiul s-a lasat de fumat ( astazi e a treia zi ) si este si el asa de agitat si marait.., parca am 2 copii acasa! Adevarul este ca fuma foarte, foarte mult si le-a lasat brusc, asa ca seara acasa e in sevraj. Stiu ca se chinuie foarte mult, sper sa reuseasca sa se lase, este prima oara cand isi doreste el asta. Saracu', sta toata ziua cu Nicorettul dupa el...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Cristina si Blankar, succes azi la cistografii, ma gandesc la puii mici si la voi.

Mimo, ti-am citit nocturna, mi-era dor de tine, nu stiam de ce lipsesti de la matinal. Cand colo, tu te pregateai de nocturna...Deci si Vladut vrea in fundic si-n picioruse. Rebecca face crize daca o tin ca pe bebelus! Cica ea nu e...

Naty, ma bucur ca a fost bine la kineto si ca ti-a placut doctorita, conteaza mult. Este bine ca incepeti recuperarea , hai ca 2 luni trec numaidecat. Ce chestie cu masajul!!! Si tu ii faceai constiincios inainte de baita fara sa sti.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Mneata
Multzam clau

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Neata Stela, si tu esti matinala? Cum a dormit Teo?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Clau:Felicitari randunoiului!!L-a speriat scumpirea??
Of,mai clau,ce ne mai fac fetele astea ale noastre!!
Spor la bagajuit!!

BUHUHUUUUUUUUUU,und esti Ariel???

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Sunt matinala, mai Clau,ca ma supara fii-mea.
Aseara la 1 abia a adormit cu lula in gura,frichinita cum era,a durat ceva,m-a trezit pe la 2 sa manance (doar de la un san) si acum la 6.30 am tras eu de ea ca ma junghiau sanii...abia a mancat putin si a tras iar pe dreapta..De la o vreme e somnoroasa tareeee,si nu-i bine nici asa.Auzi,ciudatenie.Plus ca tot tragand de ea sa se scoale,auzeam cum ii ghioltzaiau intestinele.Ce-o fi lenesa asa?
Deci,am trecut la pompa dar nu mai reusesc sa ma mulg deloc-doare de numa.Sau pompa s-a stricat.Abia am scos 20 si m-am oprit ca doare rau.

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput