Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Ali, Stelutza, multumesc!
Naty, eram doar curioasa in ceea ce o priveste pe Gudinde...mi-e tare draga, imi place s-o citesc. Chiar nu vreau sa se supere ca am intrebat
Pupici la amandoua!
Foarte buna salatica mea, dar am papat si un snitel langa ea
Ali, Stefan papa de la tzitzi la fiecare masa, dar nu f. mult, plus ca mie mi se pare cam "subtire" laptele...apoi papa din bibe 100 sau 120 ml, cateodata doar 50-60 ml. Cred ca nu ii e foame la fel la toate mesele... Acum dupa baita n-a vrut sa ia sanul absolut deloc, plangea rau si i-am facut 120 ml de laptic si l-a papat tot si gata, i-a ajuns...cred ca sunt inca prea mici sa pape mai mult...
Va trebui sa ma mulg mai incolo, sper sa scot mai mult sa i-l dau dimineata.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ali, eu tot vaccinul gratuit i l-am facut, dar nu mai retin daca a papat mai putin...chiar n-am bagat de seama. A facut a doua zi la pranz 37,9 si asta a fost reactia. Aa, si l-a durut piciorusul cateva ore dupa, insa i-am pus supozitor cu paracetamol si i-a trecut.
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Ali_bia spune:
I-a uitati ce am eu Aici
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
Bubu, , poate fiecare copil are reactii adverse diferite, la Bianca nu a avut nici o problema, nici febra nici..nimica, oricum m-am linistit, datorita voua
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
Am ramas singura??
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
I-a uitati ce am eu Aici
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ce bulanoasa scumpa! Mai, ce-mi plac bebelusii cheliosi sau blonzi, sunt f. frumosi!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bitza037 spune:
sunt si eu pe aici, am citit din urma.
imi cer scuze ca am confundata fetele, dar dupa cum ati vazut am banuit chiar de la inceput ca s-ar putea sa ma insel.
Ideea este ca asa cum citesc eu pe forum ,adica ocazional din cauza buburuzei se mai intampla sa fac si confuzii, si mai ales saptamana asta cand sunt destul de stresata cu botezul.
Apropos de citirea ocazionala a forumului....Naty zi-mi si mie te rog, pe scurt... ca nu am apucat sa citesc care este problema Iuliei........ca acum m-ai bagat la banuieli legat de buburuza mea.
si la lectia cu monti am lipsit......imi explicati pe scurt si despre asta.....?????please....ca sa nu citesc ca......stiti voi cine
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
luny spune:
ali ti-am vazut pitica, ce dulce e!! si eu zic sa te calmezi ca in mod sigur e reactie de la vaccin, nimic mai mult!
fetelor, ati fost vreuna la showroom-ul ala de mobila din Ghencea? stiti cumva cum e mobila p-acolo, calitate/pret?..ca a innebunit soacra-mea s-o duca randunoiul acolo ca auzit ea ca e mobil buna si ieftina, in capatul celalat al lumii!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by bubu05quote:
Originally posted by Ali_bia
I-a uitati ce am eu Aici
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ce bulanoasa scumpa! Mai, ce-mi plac bebelusii cheliosi sau blonzi, sunt f. frumosi!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
A mea nu e blonda, dar e chelioasa, "desteapta" de mine am pus o guma pe noptiera de langa pat si cand i-am facut laptele, noaptea, cred ca sa lipit de fundul sticlei si nu stiu cum, a ajuns guma in par la fata si nu se mai ducea si automat a trebuit sa o rad in cap
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
bitza037 spune:
luny eu nu am fost in Ghencea,dar pot sa-ti zic ca am fost la depozitul de mobila de la Tineretului si sunt destule firme acolo si are de unde alege.SI ar fi bin sa se duca si in Ghencea sa poata s afaca comparatie.
SI eu am vazut poze de bubulina frumoasa de AliBia.
Si poze de baietel frumos de Bubu......scuze baietei frumosi!!!!
gata am plecat ladus si la culcare...pupici
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/