Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Ali_bia spune:
Stela, nu mai stiu ce sa mai cred, si chiar daca o sun de dr. imi zice sa stau linistita ca unii copii sunt mai sensibili (o cunosc prea bine)
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
bubu05 spune:
Naty, ce bine ca se va rezolva cu recuperarea! Super ca ai fost la medic si acum stii ce ai de facut!
Ali, nu te ingrijora, mai mami! Ce, daca mananca 100 ml laptic e putin? sau 120?? eu zic ca te agiti degeaba si te simte si copilul! Calm!
Simo, sa va fie de bine plimbareala!
Cristina, si Stefan se uita si gangureste la carusel sau la jucariile atarnate, cu fluturasul bengos de la carut , dar nu da semne sa intinda mana spre ele, ca nu stie inca la ce-i folosesc manutele...
Am fost cu Vlad la Stanciu. Mi-a zis ca are o tuse iritativa acum, nu are nimic pulmonar, nimic in gat, m-am linistit. I-a dat acum Paxeladine sirop si sper sa-i treaca...de o luna tot tuseste dimineata, nu mult, dar ma streseaza! peste zi nu tuseste deloc...oricum am maxima incredere in doctor, asa ca m-am linistit(deocamdata!)
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...ma duc sa fac o salata mare cu de toate si branza rasa, mi-e foame! o fi monti???
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Aaa, Gudinde, scuze daca sunt prea indiscreta si nu vreau sa te superi. Tu nu poti avea copii??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Ali_bia spune:
bubu, vazut Eric crestinat si cumintel, mi-a placut parul tau cum era aranjat , iti sta ffff bine, sunteti o familie reusita si frumoasa
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
VALENTINA C spune:
Olgutza, de unde ai luat tu leaganul cu 99 Euro? Asta care pe site e 500 in Unirii era 495 parca...Cat timp tin bateriile?
Valentina si MAtei (10.04.2008)
mstela spune:
Fata mea a dormit pana acum dupa multe motzaieli,acum s-a trezit si papa cu pofta.Oare cand vom face baie??
Pai chiar asa o fi,Ali,de ce sa iti faci probleme,ca nu rezolvi nimik asa?Poate chiar e mai sensibila fata.Hidrateaz-o si cu ceai,apa,daca ti se pare ca trebuie..Dar,important,CALMEAZA-TE!!si sper sa fie bine.
bubu,am vazut pozici frumoase.Cele 2 cu familia sunt splendide,de inramat!!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Bubu, las-o in pace pe Gudinde, nu-i mai cere explicatii... Dumnezeu e mare si intr-o buna zi cu siguranta va putea avea un copil! Si pofta buna la salata cu branza
Sefa Monti Ariel, unde esti? Te-a dat gata monti?
Stela, stiu ca ai mai zis ca ai pus si tu problema asta de extensie la Teodora si ti s-a ridicat din umeri. Iulia are tendinta asta tot mai accentuata, nu numai cand doarme, si cand e treaza in pat, si cand o iau in brate, uneori chiar cand mananca, tot timpul aproape. Dra asta mi-a zis ca normal din maternitate ar fi trebuit sa aiba niste semne si sa-mi traga un semnal de alarma. Si uite ca nu mi-a zis nimeni de acolo, nu a observat nimeni, nici randunoiul, nici colegele mele doctorite care au vazut-o, nici neonatoloaga prietena mea, nici pediatrul ei, absolut nimeni, doar eu-si cel mai clar mi-a fost dupa intalneala din Tineretului cand am vazut pozele cu toti bebeii si ea avea o postura complet diferita. Deci daca ai cel mai mic dubiu, zi-mi si iti dau pe PM datele clinicii asteia Recover si du-o! Parintii mei nu au observat ca eu nu vedeam la distanta, degeaba isi racea gura bunica mea si asa am ajuns la 7 ani (cand in fine devenise clar ca nu vedeam la tabla NIMIC si-mi "plateam" colegul din fata sa-mi dicteze spunandu-i ce sa scrie la lucrari) la o miopie galopanta pt care degeaba am mai facut exercitii de ortoptica, era prea tarziu. In fond o evaluare nu te costa atat de mult, daca n-are nimic pa si la revedere, dar daca e ceva trebuie "lucrat" de cand e mica.
Ali, ia-o mami usor! In primul rand: la orele astea pe care le scrii tu ce se intampla? Plange de foame sau ii dai tu din proprie initiativa? Pt ca in al doilea caz e posibil sa vrea fata sa-si mareasca intervalul dintre mese, las-o pe ea sa ceara. Apoi, cum a zis si Bubu, mie nu mi se pare chiar atat de putin, mai ales pt varsta ei! Iar in al treilea rand, daca i-ai facut vaccinul gratuit chiar e posibil sa n-aiba pofta o zi-doua...mami ingrijorata, deie Domnul sa treaca necazul!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Naty,merci mult,chiar vreau sa merg la o evaluare.Of,cum pove tu de problema ta.Si asa e,important sa ne urmam instinctul si sa facem ce credem ca-i mai bine pana nu e prea tarziu.Sigur se va rezolva.
Ne auzim noi sa-mi spui mai multe.
Dar,chiar asa,und esti sefa monti??? Te-ai ratacit in retete,Ariel??Hai cu programul de maine!!
Stela,
Pozici
Drumul vietii
Ali_bia spune:
Naty, la orele alea ii dau eu ca trage prea tare din suzi, ii fac lapte si papa, ma ingrijorez pt ca pana acum imi manca cate 120 chiar si 150 ml in ultimul timp, la 3-4 ore ziua si noaptea numai de 2 ori, si acum nu mai mananca asa, oricum sigur e de la Vaccinul GRATUIT, daca stiam ii cumparam desi dr mea nu e de-acord..... gata m-am mai linistit, ce bine ca va am pe voi care imi sunteti tare dragi pe toate si multumesc fetele de raspunsuri
aaaa... si apropo de ciclu, nici mie nu mi-a venit, oare tre sa-mi pun semne de intrebare?? ,
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
mstela spune:
Naty,merci mult,chiar vreau sa merg la o evaluare.Of,cum pove tu de problema ta.Si asa e,important sa ne urmam instinctul si sa facem ce credem ca-i mai bine pana nu e prea tarziu.Sigur se va rezolva.
Ne auzim noi sa-mi spui mai multe.
Dar,chiar asa,und esti sefa monti??? Te-ai ratacit in retete,Ariel??Hai cu programul de maine!!
Stela,
Pozici
Drumul vietii