Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Stela, nu are voie nici un fel de masaj; cica e posibil sa n-aiba voie niciodata! Ideea e ca ea are ceva ce se numeste "minimal brain damage", niste minime leziuni cerebrale care se pot corecta si de la sine, insa cu muschii, tinuti atata timp in tensiune incorecta, nu-i acelasi lucru. De-aia trebuie recuperare.
Iar tipa, dr, e scolita multi ani in Franta, din ce am citit pe net ar fi f tare pe recuperare de bebei cu probleme grave, gen paralizii infantile, etc. Mi-a placut ca, in ciuda isteriei groaznice pe care o avea Iulia (nu va puteti imagina cum urla!) nu si-a pierdut deloc calmul, a examinat-o cu multa blandete si in final a calmat-o. Ca eu ma temeam sa nu-mi zica "potoleste-ti cucoana plodul ca nu pot sa fac nimic daca urla asa"-ei nu, i-a vorbit, i-a adus jucarii, nici o clipa n-a dezarmat-o. Si mi-a zis ca dupa cum priveste, reactioneaza etc pare un bebe foarte destept

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,ma bucur ca acum esti linistita!o sa fie bine cu Iulia!
Cuscra,
iar am mancat de ..............am avut un bebelus tare cumintel la padure:a dormit 5 ore,s-a trezit ,a papat si iar la nani...si acum nici nu am mai apucat sa -i fac baie ca iar doarme!si David si el doarme...asa copii mai rar!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pai Naty noi am zis de mult ca Iulia are o privire de om inteligent. So ...

In rest, as vrea sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la mesaj.
Delphin multumesc pt link. Din pacate acela este myoinositol, nu d chiro inositol. Corpul converteste myoinositol (care este forma comuna de inositol) in d chiro inositol. Dar persoanele cu diabet si cele cu PCOS nu reusesc sa faca aceasta transformare in mod eficient.

Altfel, nu ajungea ce perioada grea am la servici si nici ce trista e saptamana cand imi vizitez endocrinologita. Cireasa de pe tort a fost cand mi-am deschis mailul si am vazut ca am primit un e-mail de la desprecopii.com cu titlul: Juniorul tau va creste mare!

Noroc ca Tuchi nu-i aici si nu afla: ma duc sa halesc o ciocolata sa-mi mai creasca endorfinele si serotonina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty ma bucur ca se recupereza problema iuliei! si ca ti-a placut de kinetoterapeuta! iar chestia ca numai tu ai observat ca iulia ar avea ceva, eu cred ca e un instinct al mamicilor;la fel simteam si eu cu Amira ca e ceva in neinregula cu ea, si ma enervam ca toata lumea imi zicea sa ma calmez ca mi se pare mie! si uite ca am avut dreptate!

am fost in parc si ne-am intalnit cu cleme si diana! nu ne-a aratat dintzisorii diana in schimb a dormit f frumos in carucior spre deosebire de a mea care era o agitata! si care bineintzeles ca nu a mancat mai nik toata ziua!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Roxana, e incredibil instinctul nostru de mamici. Si asa e, de f multe ori cand ni se spune ca suntem niste exagerate pana la coada se dovedeste ca am avut dreptate sa simtim cand ceva e in neregula.
Imi pare rau ca n-am ajuns in parc cu voi dar eram stoarsa dupa criza aia de urlete a Iuliei, mai trebuia sa si manance iar dupa ce a mancat a adormit lemn; de la 19.30 doarme de te intrebi daca-i vie, cred ca iar sarim peste baita si peste ultima masa dar o las in pace ca probabil a obosit-o cumplit criza.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

n-o trezi naty, las-o sa doarma! poate se trezeste sa-i faci baie! dak nu, asta e,nu cred ca e o tragedie daca nu face baie intr-o seara! si a mea doarme in leganutz acum! dar o sa se trezeasca!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ma scuzati ca nu am mai intrat dar mi sa luat netul si abia azi l-am platit..Cuscra nu facem chiar asa bine

Sunt in butoi cu totul, nu mai pot....i-am facut vaccinul ieri si nu mai mananca deloc a mancat asa de ieri: la 11 =120ml, la 16:45 facut vaccin, la 19 =120ml, la 23 =90ml, la 04 =120ml, (azi)7 =100ml, 11 =90ml, 15 =50ml, si de atunci numai cate 2-3 guri de lapte acum doarme......de ce nu mananca??????
I-am dat fortat si a varsat TOOOOT , am sa-i dau ceai sa nu se deshidrateze, parca si fontanela parca e mai scobita ....ori delirez ce sa faaaac........... spuneti-mi va rog ca intru intr-o depresie, deja ma gandesc la toate prostiile....ma doare capul de atata plans......

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Naty,dar bine ca se va rezolva.Dar Iulia sta cam des in extensie sau doar din cand in cand? Si unde e dr asta? Ma ingrijoreaza putin si pe mine pozitia asta la Teo.Ea cand doarme sta asa mai mult.
Bravo,Cuscra ca ai avut o alta zi super....ai grija cu atatea mancaruri,ca te cearta Ariel, ca tot e sefa in dieta monti.
Eu am iesit cu Teo si nu am putut sta mult ca a venit furtuna..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Aliimi pare rau.Dar stai calma,e f important sa nu te agiti tu ca se va rezolva.Probabil are ceva reactii adverse,dar sunt sigura ca isi va reveni.Poate si din cauza caldurii nu mananca.Las-o,nu o mai forta,ia-o usor.Vb si cu pediatru daca te ajuta.fata suparata

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

More poze de botez + mir

http://good-times.webshots.com/photo/2743746180102227597kARboR?vhost=good-times

...de-aici in colo!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput