Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci comunitatea e sustinuta de cacaciosi
cuscra, vrei sa incepi munca?..cum asa?..maaaai, ce frumos a fost la baita de mir, dulce ca mierea sa fie nor-mea!
offff...Doamne, ce de cistografii pe cranguta...va tin pumnii la toate!si mie mi-e teama de asta...

Mufa a stat atarnat de tzitzi azi, ca asa a vrut el si nu s-a putut negocia nimic!ma declar lesinata!sper sa mai pot iesi si afara macar o ora, sa termin supita de rosii intai..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

strumful doarme de la 3 jumate...ar cam fi ora de masa...nu stiu cum sa procedez...oare mai doarme la noapte?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu pot sa cred, Luny, si eu am facut tot supa de rosii!
Hai ca ne-am intors...a fost epuizant pt ca Iulia a urlat ingrozitor aproape continuu, presupun ca de la trecerea brusca de la caldura de afara la un AC foarte dur acolo in clinica.
A examinat-o aceasta dr Thiery pe toate partile, a luat-o chiar de picioare si a pus-o cu capul in jos! Concluzia: nu va fi usor de obtinut rezultate spectaculoase dar sunt foarte mari sanse sa se obtina, in 2-3 luni.
Va trebui sa incepem programul propriu-zis peste 2 sapt, din cauza vaccinului care contraindica 2 sapt procedurile.
Am aflat ca faceam o multime de greseli: la ea masajul e o nenorocire, total contraindicat pt ca-i provoaca si mai tare contarcturile de care trebuie sa scape; nu trebuie sub nici o forma sa o iau in brate tinand-o de ceafa sau de cap ci doar de TORACE, intorcand-o mereu cu fata spre exterior si capul sprijinit de pieptul meu; cand o pun pe burta, neaparat trebuie cu un prosop care sa-i inalte toracele si burta, astfel incat sa nu aiba tendinta sa-si dea tare capul pe spate. Doamne, cate greseli faceam si nici nu stiam. Pe de alta parte insa, in fond, NIMENI in afara mea nu a sesizat ca Iulia are aceasta problema si cica bine era cam de la o luna-doua sa facem recuperarea asta, nu-i nenorocire nici acum dar mai tarziu putea fi f dificil de corectat.
Revin, ca mor de sete.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

I-am zis randunoiului de Daria ca e mai "tanara" ca Sasha si deja intinde mana dupa jucarii. Si el serios cica: logic! eu: de ce? el: pai femeile trebuie sa aibe gestul in soft de la nascare!
Nici sasha nu intinde mainile, doar isi tine "bidonul" singur cand mananca . Se uita atent si la jucarii, si la pestii din acvariu si "vorbeste" cu ele.
Blanka, Cristina, succese maine cu cistografiile! Si cui mai merge la doctor, bafta multa!
Olgutz, nu te necaji, bine ca s-a adaptat micuta cu socara, lasa, sunt sigura ca recuperezi cand te intorci acasa.
Am vazut si poze de botez

Prima zi de monti a fost semi-dezastruoasa. dimineata am mancat am combinat oua si rulada pui cu paine integrala bine ca am adaugat si o salata de cruditati. Am mai compensat cu 15 minute de sarit pe trambulina.
Acum urmeaza sa mananc o ciorba de legume cu "garnitura" de cascaval. fara paine.
Oricum, nu am de gand deocamdata sa tin f strict dieta, de teama pt productia de lapte.

am gasit un monti povestit pe scurt aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31791

na, sughitza bb

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

problem solved: s-a trezit si a papat

naty ma bucur ca problema Iuliei nu e asa grava si se poate rezolva

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Valentina, despre leagan: si eu am Primii Pasi si nu ma deranjeaza ca e pt pana la 9 kg, ca noi avem 5 si ceva, deci mai e timp! Iuliei ii place in leagan.
Cat despre baie, noi am omis-o de cateva ori din diverse motive dar Iulia a adormit la fel, la aceeasi ora, fara probleme.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ce tari suntem cu supa!!
sovi, unde sari pe trambulina, bre? super ideea!!bun rezumatul la monti!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai, ce ne mai sustine Pampers pe noi!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, multam! Evident ca pup la falci cand ajung acasa de nu ma mai satur. Drept e ca nici ea nu zice nimic . Mi-a placut judecata Omului !

Valentina, eu am leagan Graco, si are centura in 5 puncte chiar...Al meu este asta: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006 cumparat nu cu 5 milioane , ci cu 99eur. Confirm fericirea maxima a copilului in leagan si inutilitatea celor 6 viteze ( 1, 2 prea mici, 3 si 4 bune, 5 si 6 cam mari pentru gustul meu...).

Naty, spor la treaba atunci! Cu siguranta Iulia va recupera excelent!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ce greu mere forumul...
Naty,bine ai revenit de la dr..Dar nu inteleg:"la ea masajul e o nenorocire, total contraindicat pt ca-i provoaca si mai tare contarcturile de care trebuie sa scape".Adik nu-i faceai tu corect sau nu treb facut masaj ei??E marfa dr?

Nici TEO nu intinde mana dupa jucarii,na,si-i mai mica decat ceilalti bbi de care va ingrijorati voi....Si ce,o sa aiba ei timp!!EU nu-mi fac probleme.Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui!
Bafta bbilor cu cistografii!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput