Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 20
freshanana spune:
am o intreabre
caut sa cumpar (de pe net ca in oras nu am vazut) o salteluta de joaca pt bb
stiu ca sunt unele saltelute pe care sta bebe ulcat pe spate si deasupra atarna niste jucarioare haioase(asta pt perioada in care nu sta in fund)
gasisem ceva la quelle dar ca de obicei nu mai au pe stoc deci nu pot comanda
mai stiti vreun site pt copii unde as putea gasi salteluta de joaca ??
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
monica_dicut spune:
clau_geo, merci inca o data si pentru urari si pentru tot.
ancuta, cred ca m-am exprimat eu gresit, trebuie sa ma uit pe foaia de la doctor pentru ca el este intors si pregatit de nastere. Chiar m-a speriat putin pentru ca mi-a zis ca e cam grabit. DEci mai mult ca sigur am incurcat eu termenii. Ma uit diseara si iti spun.
In alta ordine de idei eu sunt tare amarata si suparata. Dupa cum stiti eu trebuia de azi sa intru in medical. Medical care s-a dus ... de suflet (scuzati exprimarea da sunt plina de nervi). Asa cum imi ies mie intotdeauna toate cele pe dos, asa a fost si acum. Problema este ca al meu coleg de birou s-a gandit acum sa se opereze de apendicita si bineinteles ca cel nou nu face fata,, seful pleaca de luni in concediu si nu poate ramane biroul gol. (Adica doar cu colegul cel nou care nu stie mai nimic )Si cine sa vina la birou? Bineinteles ca JE, ca sunt mai cu mot. Seful meu a vrut sa renunte la concediu dar io ca o proasta sufletista ce sunt m-am pus in locul nevestei lui (cred ca il bateam pe injineru sa renunte la concediu) si am zis ca vin eu. Acum ziceti daca nu sunt proasta???
Problema e ca nici nu prea mai pot sa conduc pt ca ma dor coastele si burta, Solenza mea nu are nici AC si la 4 cand plec e o caldura de cazi pe strada. Sunt bulversata total, plina de nervi si plang de aseara in continuu.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Nerantula spune:
Monica, imi pare rau pentru concediul tau
Insa acum as zice, daca tot ai decis sa faci asa si cauza e nobila, sa nu-ti mai frangi asa degetele de pareri de rau si sa te gandesti cum poti optimiza situatia: de exemplu ai putea astepta si cere de a seful tau intelegere sub forma decontarii costurilor cu taxiul dus-intors la munca, sigur se poate, numai sa fii si tu ferma cand ceri asta, e spre binele tuturor, nu numai al tau.
Si poate un program de lucru mai redus, poate nu e cazul sa stai 8-9 ore la munca, mai transferi sarcini mai usurele si asupra juniorului, ramanand sa-l supraveghezi remote.
Hai, nu fi trista, solutii exista daca vrei sa le vezi. Si nu te mai stresa ca te cearta Andrei!
si ai grija de voi!
27+ AMR 87 zile!!
Haiduc iubit
angelynna82 spune:
Aly felicitari pentru schimbarea semnaturii si burtica ta este foarte frumoasa
Fresh si eu transpir foarte mult, mie un general nu imi place caldura...iar acum nici atat
Clau al meu azi de dimineata a plecat, se mai intoarce abia duminica seara
Babytza felicitari pentru verighete, nu am retinut cand este cununia?
Monica poate reusesti se pleci mai devreme de la birou
25+
Bebe
Eco
andy_galro spune:
fresh si eu ma uit dupa din astea si iata ce am gasit:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=172
http://www.jucarii-online.com/jucarii-educative-jucarii/saltea-de-joaca-832/
http://www.kaboo.ro/info/saltea-joaca.html
Nu stiu de ce difera asa de mult preturile intre ele dar poate gasim ceva pe aici. Spor la cautari!!!
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
monica_dicut spune:
In mare parte ai dreptate Nerantula. Treaba cu taxiul din pacate nu merge la noi in firma pentru ca nu ar accepta in veci ai de mai sus din Germania pentru ca nu s-ar justifica. Cu juniorul intr-adevar el va duce greul eu doar voi superviza. Cu 6 ore asta vreau sa fac dar e cu dus si intors pentru ca ar insemna sa plec la ora 2 ceea ce ar fi si mai naspa din cauza caldurii.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 73 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Nerantula spune:
Atunci poti propune ca aceste costuri de transport cu AC sa fie suportate solidar de toti cei interesati: colegul cu apendicita, sefu', juniorul si tu .. fiecare are ceva de castigat in situatia in care tu te-ai oferit sa vii la job, deci poate contribui cu o parte ... nu-ti fie jena, gandeste-te la bebe
27+ AMR 87 zile!!
Haiduc iubit
freshanana spune:
andy multumesc pt linkuri. si eu am vaz ca exista diferente de pret intre ele. ramane sa studiez si sa vad fiecare ce caracteristici are ca sa fac diferenta
monica pai tu te duci in biroul sefului, stai acolo cu picioarele pe birou si il chemi pe junior la tn numai cd are pbleme. si in rest stai de vba cu noi. tu ai facut un bine, stii continuarea proverbului. eu iti urez sa treaca cat mai rapid timpul si sa intri in concediu
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Banu2268 spune:
neata gravidutelor
ce faceti?
mie mi-e somnnnnnnnnnnnn
da cred ca ma spal si ma duc afara sa ma tund si sa fac miscare.
voi faceti ceva exercitii? eu stiu miscare?
22+ Salih
freshanana spune:
capitol nou ? somebody ? anybody ?
eu nuj sa fac ca as face
va imaginati pe caldura asta stau cu geamurile inchise(degeaba) ca au venit vidanjorii
e un parfuuum
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui